- Reaction score
- 0
Όταν ήμουν φοιτητής αγόρασα από φίλο έναν Technics SU V450. Το μηχάνημα αγοράστηκε, πακεταρίστηκε και λόγω οικογενειακών προβλημάτων δεν βγήκε ποτέ από το κουτί. Ζήτημα άμα έπαιξε 10 ώρες σε μένα και άντε άλλες 40-50 στον φίλο μου.Πρόσφατα στην κυριολεξία τον "ξέθαψα" από το πατάρι (είχαν προηγηθεί τρείς μετακομίσεις). Τον έβγαλα από το κουτί, τον έστησα και φυσικά έπαιζε κανονικά.
Τον βάζω σε αγγελία να τον πουλήσω διότι δεν υπάρχει πλέον ούτε πικάπ ούτε ηχεία και ο Technics κάθεται. Είμαι απολύτως βέβαιος οτι όποιος τον πάρει θα τον ευχαριστηθεί πολύ. Σε μένα απλά κάθεται στο ράφι.
Προδιαγραφές :
· Class AA
· 2x50W @ 8 Ohms
· 20-20.000 Hz < 0,007% THD
· 100dB SNR
Μένω Θεσσαλονίκη και θα προτιμούσα ο όποιος ενδιαφερόμενος να τον παραλάβει από το σπίτι μου ή να τον μεταφέρω εγώ.
Έλεγα για 120 ευρώ.
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρoν
Σίμος
Τον βάζω σε αγγελία να τον πουλήσω διότι δεν υπάρχει πλέον ούτε πικάπ ούτε ηχεία και ο Technics κάθεται. Είμαι απολύτως βέβαιος οτι όποιος τον πάρει θα τον ευχαριστηθεί πολύ. Σε μένα απλά κάθεται στο ράφι.
Προδιαγραφές :
· Class AA
· 2x50W @ 8 Ohms
· 20-20.000 Hz < 0,007% THD
· 100dB SNR
Μένω Θεσσαλονίκη και θα προτιμούσα ο όποιος ενδιαφερόμενος να τον παραλάβει από το σπίτι μου ή να τον μεταφέρω εγώ.
Έλεγα για 120 ευρώ.
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρoν
Σίμος