Teledome: Απάντηση στη διακοπή υπηρεσιών από τον ΟΤΕ

Reaction score
26
Σήμερα το απόγευμα, ο ΟΤΕ προχώρησε σε προσωρινή διακοπή παροχής ορισμένων τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών προς την εταιρεία Teledome (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=218184), λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών της προς αυτόν. Όπως ήταν λογικό, λίγες ώρες αργότερα η Teledome έδωσε την απάντησή της προς τον ΟΤΕ με δελτίο Τύπου. Σε αυτό αναφέρεται πως η εταιρεία θα προσφύγει στη δικαιοσύνη «για την προστασία αυτής, των εργαζομένων και των συνδρομητών της», καθώς έρχεται αντιμέτωπη με «παράνομες,...

Πηγή: myphone.gr

Reaction score
2
Απάντηση: Teledome: Απάντηση στη διακοπή υπηρεσιών από τον ΟΤΕ

ολοι σιγα σιγά παιρνουν σειρα.

Χιτλερικες τακτικές που ξεκινυν απο γερμανικά μυαλά.
Σκ... στα μουτρα τους που τον πουλησαν.

Απο του χρόνου η τιμή της DSL θα αυξάνεται πλέον αντί να μειώνεται.

αν ημουν η ΕΕΤΤ θα απαγορευα εκ προοιμίου στον παροχο χαλκου να διακόψει οποιαδήποτε κύκλωμα χωρις δικαστική απόφαση.

VG

Reaction score
0
Σε μια ανταγωνιστικη αγορα δεν ισχυει το "δεν πληρωνω γιατι ο Μπαμπης στον ΟΤΕ που ειναι καλο παιδι μου κανει εξυπηρετηση".Οποιος παροχος δεν γουσταρει συναλλαγες με τον ΟΤΕ,κανει δικο του δικτυο.

Reaction score
164
Re: Απάντηση: Teledome: Απάντηση στη διακοπή υπηρεσιών από τον ΟΤΕ

ολοι σιγα σιγά παιρνουν σειρα.

Χιτλερικες τακτικές που ξεκινυν απο γερμανικά μυαλά.
Σκ... στα μουτρα τους που τον πουλησαν.
Δηλαδή εσύ υποστηρίζεις ότι ο ΟΤΕ πρέπει να συνεχίζει να παρέχει υπηρεσίες σε αυτούς που δεν πληρώνουν;

Reaction score
2
Απάντηση: Teledome: Απάντηση στη διακοπή υπηρεσιών από τον ΟΤΕ

ΓΙΑΤΙ ο ΟΤΕ δεν καταθέτει ασφαλιστικά μετρα - προσωρινή ρυθμιση κατάστασης, και αν τα κερδίσει να τραβάει το καλώδιο, αλλά πρωτα τραβα το καλώδιο και επειτα διασύρεται κι αυτός και η εταιρία- πελάτης?

Δεν ειναι οι εταιρίες απλοί συνδρομητές.

πριν ζοριστουν οι εταιρίες ειχαν καταθεσει εκάστη στα ταμέια του ΟΤΕ κάτι εκατομμύρια ευρω, σε υπερτιμολογημένες υπηρεσίες, που βοηθησαν στην αναβάθμισή του εξοπλισμου του ΟΤΕ, και στην πτώση του κόστους συνδεσης ανα πελάτη για Ετον ΟΤΕ, κι οχι για τους εναλλακτικους.
αφου λοιπόν τους εκαναν μάγκες οι εναλλακτικοι, συγκεντρωνοντας σαν εξωτερικοι πωλητές πελάτες για τον ΟΤΕ,

μετα τους εδωσε μια κλωτσιά και τους πεταξε εξω παο την αγορά.
μου αρεσει η αποψη σας, ομοια με αυτήν που ειχατε στο νημα ΑΛΤΕΚ, οτι "αν δεν ειναι ασπρο θα ειναι μαυρο"

βρε μήπως δουλευετε στον ΟΤΕ?
εχετε μετοχές μήπως?

αυριο που θα πληρώνετε την 24ρα 150 ευρω το μήνα θα σας δω τι θα κάνετε.

Reaction score
164
Ναι, ναι στους εναλλακτικούς οφείλεται σε μεγάλο βαθμό η μείωση των τιμών, και γι' αυτό δεν μπορεί κανένας να φέρει αντίρρηση.
Αλλά άλλο αυτό, και άλλο ο κάθε τυχάρπαστος απατεωνίσκος ή ο κάθε επιχειρηματίας της μαύρης ώρας να ανοίγει έναν εναλλακτικό πάροχο και να περιμένει να κάνει "μπίζνα" χωρίς επενδύσεις πουλώντας αέρα στους καταναλωτές. Όλοι σχεδόν έχουμε πέσει θύματα της άθλιας εξυπηρέτησης των εναλλακτικών.
Και όταν πάψουν να "πλερώνουν", γιατί τελικά οι καταναλωτές δεν είναι τόσο λαλάκες όσο νόμιζαν και δεν τσιμπάνε στα "φταίει ο ΟΤΕ" και "δεν ξέρουμε γιατί δεν έχετε τηλέφωνο", διαμαρτύρονται γιατί τους κόβουν τη γραμμή.
Τους κόβουν τη γραμμή, και πολύ καλά κάνουν, όπως εμένα οι εναλλακτικοί μου κόβουν το τηλέφωνο αν δεν πληρώσω. Υποθέτω ότι ο ΟΤΕ για να κινείται έτσι, μιας και δεν είναι το ψιλικατζίδικο στη γωνία, έχει νομικό πάτημα και τα συμβόλαια που υπογράφει με τους πελάτες του, προβλέπουν τέτοιες κινήσεις.
Και σε κάθε περίπτωση, όπως εμείς τρώμε το αγγούρι κάθε φορά με τις λάθος χρεώσεις και τους αντιλογισμούς που ποτέ δεν γίνονται ή γίνονται μετά από μήνες και ώρες αναμονής στο τηλέφωνο, έτσι να το φάνε και αυτοί και να κλείσουν τα μαγαζιά τους.
Επιτέλους να ξεβρωμίσει η αγορά από τους τυχάρπαστους. Έχουμε περισσότερους πάροχους από κάθε άλλη χώρα. Και καλά η Vodafone και η Forthnet, έχουν μια υποδομή ως εταιρίες. Οι άλλες; Πώς; Από πού; Παράτησαν οι επιχειρηματίες τις μπίζνες με τις οικοδομές και άρχισαν τα παπατζηλίκια με τις τηλεπικοινωνίες;

Προσωπικά, αν κλείσει αυτός ο οίκος ανοχής, η HOL, θα το καταευχαριστηθώ. Κρίμα για τους εργαζόμενους βέβαια, που πολλοί από αυτούς δεν φταίνε, αλλά η αγορά πρέπει να ξεβρωμίσει. Και στο κάτω-κάτω ούτε εγώ έφταιγα όταν πλήρωνα άδικα συνδρομές και κινητά επί μήνες...

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Για την Altec που ατύχησε δεν γνωρίζω και δεν μιλάω, μπορεί απλά οι συγκυρίες να μην της επέτρεψαν να κρατηθεί στην αγορά. Αλλά ή κ*λοdome καλά να πάθει, γιατί κι εγώ όπως και πάρα πολύς κόσμος, όταν ήθελα κάποτε να διακόψω τη σύνδεση σταθερού που είχα και να μου βγάλουν την προεπιλογή, με είχαν ταλαιπωρήσει μήνες σε βαθμό απάτης.
Κι εγώ δεν ξέρω πόσα φαξ ''χάθηκαν'', επιστολές με αιτήσεις διακοπής που οι ίδιοι ζήτησαν, πόσα τηλεφωνήματα τους έκανα και δεν επιτρεπόταν να μου δώσουν την προϊσταμένη γιατί ''έτσι λέει ο κανονισμός'', μέχρι και συστημένες επιστολές με απόδειξη παραλαβής με τη σφραγίδα τους αρνιόντουσαν ότι έλαβαν, και συνέχιζαν να χρεώνουν ασύστολα, κόβοντάς μου και τη σύνδεση γιατί δεν τους πλήρωνα και υποχρεώνοντάς με να καλώ βάζοντας πρώτα το 1777 για να βγάλω ΟΤΕ. Ε, ας πάρουν τώρα τα γνωστά, μαζεμένα.

Reaction score
172
Απάντηση: Re: Teledome: Απάντηση στη διακοπή υπηρεσιών από τον ΟΤΕ

Προσωπικά, αν κλείσει αυτός ο οίκος ανοχής, η HOL, θα το καταευχαριστηθώ. Κρίμα για τους εργαζόμενους βέβαια, που πολλοί από αυτούς δεν φταίνε, αλλά η αγορά πρέπει να ξεβρωμίσει. Και στο κάτω-κάτω ούτε εγώ έφταιγα όταν πλήρωνα άδικα συνδρομές και κινητά επί μήνες...
Κι εγω. Απο τοτε ακουω μουσικη αλλου κι οχι στο ακουστικο μου, περιμενοντας τον τεχνικο της χολ.

Reaction score
164
Re: Απάντηση: Re: Teledome: Απάντηση στη διακοπή υπηρεσιών από τον ΟΤΕ

Κι εγω. Απο τοτε ακουω μουσικη αλλου κι οχι στο ακουστικο μου, περιμενοντας τον τεχνικο της χολ.
Και βάζανε και μάπα μουσική. Χάθηκε κανένας ραδιοσταθμός; :142:

Reaction score
2.556
Σε μια ανταγωνιστικη αγορα δεν ισχυει το "δεν πληρωνω γιατι ο Μπαμπης στον ΟΤΕ που ειναι καλο παιδι μου κανει εξυπηρετηση".Οποιος παροχος δεν γουσταρει συναλλαγες με τον ΟΤΕ,κανει δικο του δικτυο.
Εγώ δεν είμαι σίγουρος ότι ξέρω ακριβώς το νομικό πλαίσιο αλλά ξέρω ότι ο ΟΤΕ έχει υποχρέωση να παρέχει αυτές τις εξυπηρετήσεις στούς εναλλακτικούς. Το πόσο πρόθυμα τις παρέχει το είδαμε.

Αν το κράτος είχε @@@ δεν θα έκανε έτσι. Ναι να πληρώνουν όλοι οι οφειλέτες του και όχι μόνο οι εναλλακτικοί (που δεν είναι και αγγελούδια βέβαια...). Δεν είναι χαζοί οι Γερμανοί - ήξεραν τι αγόραζαν...

Παιδιά δεν υπάρχει περίπτωση να σταματήσει το μονοπώλιο αλλιώς. Δηλαδή θα έλθει κάποιος (έστω και η μεγαλύτερη εταιρεία του πλανήτη με άπειρα λεφτά), θα σκάψει τους δρόμους και θα τραβήξει καλώδια σε όλη την Ελλάδα και μετά θα αρχίσει να παρέχει υπηρεσίες ανταγωνιστικές πρός τον ΟΤΕ; Μη τρελλαθούμε κιόλας.......

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.208
Members
38.305
Νεότερο μέλος
Nikosdi