The Illusionist

Defkalion

Administrator
Reaction score
913
Η ιστορία ενός μάγου ονόματι Eisenheim που ήταν διάσημος τη Βικτοριανή εποχή στη Βιέννη, και που χρησιμοποίησε την ιδιότητά του για να πλησιάσει μια γυναίκα που ανήκε στην αριστοκρατία.

Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Ο

Ένας Edward Norton εκπληκτικός, και μια σκηνοθεσία που σε μεταφέρει στην κυριολεξία μέσα στην ταινία. Προσθέστε στο μείγμα μουσική από τον Philip Glass και έχετε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Από τις ταινίες που είδα στις διακοπές μου (και δεν ήταν και λίγες) ήταν μακράν η καλύτερη. 10 με τόνο. :D

Τώρα για το πότε έρχεται Ελλάδα....θα σας γελάσω.

Reaction score
2
Δεν ξέρω αλλα απο το trailer δεν μου άφησε καθόλου καλές εντυπώσεις. Ενώ αντίθετα το The Prestige (παραπλήσιας υπόθεσης με μάγους) με ενθουσίασε και το περιμένω πάρα πολύ!

Defkalion

Administrator
Reaction score
913
Θα ψάξω να βρω πότε έρχεται εδώ πέρα γιατί ήταν πραγματικά εξαιρετική! Στη Νέα Υόρκη βγήκε πριν 2 εβδομάδες που την είδα εγώ.

Defkalion

Administrator
Reaction score
913
Χρυσόστομος Μ. said:
Δεν ξέρω αλλα απο το trailer δεν μου άφησε καθόλου καλές εντυπώσεις. Ενώ αντίθετα το The Prestige (παραπλήσιας υπόθεσης με μάγους) με ενθουσίασε και το περιμένω πάρα πολύ!
Είδα στην αίθουσα το τρέιλερ, και παραλίγο να τα μπερδέψω με την... ταινία που περίμενα να δω :lol

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.904
Members
38.258
Νεότερο μέλος
ds-mk