- Reaction score
- 99.551
Google fiber
Θες ssd για να μην έχεις bottleneck. Αν ξεκινήσεις να κατεβάζεις Αρχείο από torrent με καμιά 100 συνδέσεις seed leech σε μηχανικό δίσκο θα έχεις πρόβλημα. Εκτός και αν κατεβάζεις με λίγες συνδέσεις άρα λίγες εγγραφές.120MΒ το δευτερόλεπτο περίπου είναι Στέργιο.
Δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα στην εισροή.
Οι απλοί SSD θα τα παίξουν γρήγορα, δεν αντέχουν, θες enterprise SSD ή 2 Velociraptors σε RAID 0 για σιγουριάΘες ssd για να μην έχεις bottleneck. Αν ξεκινήσεις να κατεβάζεις Αρχείο από torrent με καμιά 100 συνδέσεις seed leech σε μηχανικό δίσκο θα έχεις πρόβλημα. Εκτός και αν κατεβάζεις με λίγες συνδέσεις άρα λίγες εγγραφές.
Το πήγες μακριά με την αξιοπιστία. Έχεις δίκιο όμως. Με τους οικονομικούς ssd αν κατεβάζεις συνεχώς μετά από ένα δύο χρόνια ίσως έχεις πρόβλημα.Οι απλοί SSD θα τα παίξουν γρήγορα, δεν αντέχουν, θες enterprise SSD ή 2 Velociraptors σε RAID 0 για σιγουριά
Αν μάλιστα στα 24 κατέβασμα είχες άλλα τόσα στο ανέβασμα, θα ήσουν περίπου τα διπλά ταχύτερος. Εννοώ να το έχουν σχεδόν όλοι, όχι μόνο ένας-δυό.... Εδώ με την 24άρα που έχουμε και κατεβάζεις τα πάντα σε λογικό χρόνο ...
Και τώρα λίγο πολύ κάνω το ίδιο. Μόνο μουσική και ελληνικά βιβλία έχω στο σκληρό μου. Και κάποιες ταινίες σε SD μορφή ώστε να βλέπει η αδερφή μου στον πάνω όροφο μέχρι να της πάρω ένα δικό της media player και να τις έχει τοπικά. Έχω μια συνδρομή usenet και με 7€ το μήνα τερματίζω τη γραμμή μου στα 1,4ΜΒ/s. Software δεν κατεβάζω διότι τρέχω Opensource ή το έχω αγοράσει και από ταινίες μαζευόμαστε σε ένα φιλαράκι με προβολέα και βλέπουμε εκεί.παιδιά έτσι όπως πάει δε θα χρειάζεται να έχουμε αποθηκευτικό χώρο.
Θα παίρνουμε το μηχάνημα, θα κουμπώνουμε το καλώδιο και θα μπουτάρει το λειτουργικό της εταιρίας του...καλωδίου μας.
Θα δίνουμε 10 δολλάρια το μήνα και θα έχουμε όλο το ιντρενέ στο πιάτο.