Ti γίνετε αν.......

Reaction score
4.542
Αν κουμπώσει μια λάμπα με λάθος την πόλωση ?? Πάντως δεν κάηκε. Ένας γνωστός μου έκανε το χουνέρι στον ενισχυτή μου. Το έπαιξε γνώστης όταν έλειπα και έβγαλε μια λάμπα να την δει από κοντά και την έβαλε λάθος και μετά τον άναψε. Εννοείται το ένα κανάλι δεν παίζει. Μου έιπε ότι έβγαλε και λίγους καπνούς .
Λέτε με κανα δύο πυκνωτές να την γλυτώσω ??

6550 η λάμπα ήταν.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.515
Απάντηση: Ti γίνετε αν.......

Εξαρτάται από το πόση ώρα δούλεψε εκτός ορίων, πόση ώρα κοκκίνησε, αλλά μάλλον θα είναι εντάξει. Για τους καπνούς, αν δεν ακούστηκε κρότος, μάλλον πρόκειται για αντίσταση.

Reaction score
4.542

Λίγη ώρα δούλεψε , μερικά δευτερόλεπτα από ότι μου είπαν. Κρότος δεν ακούστηκε, ελπίζω να είναι μόνο κάποια αντίσταση.

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.301
Η βάση της 6550 έχει μια εγκοπή ώστε και να θέλεις να μη μπορείς να τη κουμπώσεις αλλιώς.

Πως τα κατάφερε αυτός ο χρυσοχέρης μου λες?

Reaction score
4.542

Ο ενισχυτής είχε ένα ατύχημα (έπεσε πάνω του ένα ηχείο) και από το χτύπημα στην συγκεκριμένη λυχνία έσπασε η εγκοπή και μπαίνει όπως θέλεις. Απλώς που να φανταστώ ότι σπίτι μου θα ερχόταν ένας και θα έβγαζε την λυχνία για να την δει !!!

audioj

Επαγγελματίας
Reaction score
75

Ο ενισχυτής είχε ένα ατύχημα (έπεσε πάνω του ένα ηχείο) και από το χτύπημα στην συγκεκριμένη λυχνία έσπασε η εγκοπή και μπαίνει όπως θέλεις. Απλώς που να φανταστώ ότι σπίτι μου θα ερχόταν ένας και θα έβγαζε την λυχνία για να την δει !!!
Ανατριχιαστικες συμπτωσεις... Επισκευη και μετα να τον διαβασει παππας:)

Reaction score
141
Re: Απάντηση: Ti γίνετε αν.......

Αλλη φορα να τον τοποθετεις αναποδα :105:

Reaction score
4.542

Πήγε για επισκευή. Έτοιμος ήμουν να τον ανοίξω μόνος αλλά δίστασα και τον έδωσα σε επαγγελματία.

Reaction score
4.542

Έτοιμος κιόλας ήδη παίζει. Είχαν μπαρουτιάσει όλα μέχρι την ασφάλεια και αλλαχτήκαν. Οι λυχνίες ανέπαφες.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.515

Άντε, καλό στρώσιμο! :114:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.219