- Reaction score
- 296
πωλείται το ραδιοφωνο του τίτλου, κατάσταση άριστη, πολύ λίγο χρησιμοποιημένο, χρώμα μαύρο, χωρίς συσκευασία. Τιμή 80€.

σου είπα ότι το ΄κλεψες. Ή το υποννόησα;....γιατί ...λες νά ναι κλεμμένο?..( αυτό με τις αποδείξεις δεν το καταλαβαίνω...., ..μόνο για ισχύουσα εγγύηση μπορώ να το δεχθώ κάπως)
![]()
Γουστάρω τους ανθρώπους με καλό χιούμορ!!!Παιδιά μακριά από τον πωλητή είναι ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ!
Απο κοντά ηταν βίαιος και επιθετικός, θεωρώ ότι αν είχα πάει μόνος μου θα με είχε κλέψει. Ευτυχώς πήγα παρέα με τον κουμπάρο μου και τον αδελφό μου που είναι θηρία και μας φοβήθηκε.
μετά που γύρισα σπίτι συνειδητοποίησα ότι κάτι κουδουνίζει μέσα εκεί αλλά δεν έδωσα σημασία. Τελικά το έβαλα στην πρίζα αλλά δεν έπιανε κανένα σταθμό. Το ταρακούνησα και το ραδιοφωνάκι άρχισε να φουσκώνει μέχρι που εξερράγη στα χεριά μου με αποτέλεσμα να χάσω 6 δάχτυλα και να πάθω σοβαρά εγκαύματα στην κοιλιά και στο πρόσωπο. Ξύπνησε και η γυναίκα και μου έβαλε τις φωνές γιατί γέμισαν οι τοίχοι αίματα και όλοι νύχτα καθάριζα και τους τοιχους
πουληθηκε ευχαριστώ για τη φιλοξενία
Στο ένα ή στα δύο χέρια;;;με αποτέλεσμα να χάσω 6 δάχτυλα