Tivoli Audio Model One AM / FM Radio

Status
Not open for further replies.
Reaction score
296
πωλείται το ραδιοφωνο του τίτλου, κατάσταση άριστη, πολύ λίγο χρησιμοποιημένο, χρώμα μαύρο, χωρίς συσκευασία. Τιμή 80€.

C

chrispo

Guest
....γιατί ...λες νά ναι κλεμμένο?..( αυτό με τις αποδείξεις δεν το καταλαβαίνω....>:(, ..μόνο για ισχύουσα εγγύηση μπορώ να το δεχθώ κάπως):rolleyes:

Last edited by a moderator:

Reaction score
306
....γιατί ...λες νά ναι κλεμμένο?..( αυτό με τις αποδείξεις δεν το καταλαβαίνω....>:(, ..μόνο για ισχύουσα εγγύηση μπορώ να το δεχθώ κάπως):rolleyes:
σου είπα ότι το ΄κλεψες. Ή το υποννόησα;

προφανώς για την εγγύηση ενδιαφέρομαι. Κάτι που είναι πολύ πιο χρήσιμο απο τη συσκευασία στην οποία αναφέρεσαι. Αυτό είναι που είναι άχρηστο, σε μία ελαφριά συσκευή σαν το tivoli.

Τέλος πάντων, αφού δεν έχει σημασία πότε το αγόρασες και αν καλύπτεται από εγγύηση, καλή συνέχεια.

Reaction score
7.004
H υπαρξη αποδειξης αγορας,δεν εχει να κανει μονο με τον αν η συσκευη καλυπτεται απο εγγυηση,αλλα και αν ειναι πρωτο χερι. Πολλες αποδειξεις πλεον ειναι επωνυμες (αναγραφονται ολα τα στοιχεια του αγοραστη σε αυτες) ,οποτε μπορει ευκολα να καταλαβει κανεις αν μια συσκευη εχει αγοραστει απο τον πωλητη ή απο καποιον αλλον,αλλους ισως πριν.Επισης η υπαρξη αποδειξης (εστω και χωρις στοιχεια αγοραστη) ,αλλα με ημερομηνια,αποδεικνυει και την "λειτουργικη ηλικια μιας συσκευης",κατι πολυ χρησιμο σε συσκευες που ειναι στην αγορα πολλα χρονια,οπως το tivoli model one, εστω στην δευτερη εκδοση με την εισοδο aux στον επιλογεα (δεκα χρονια το λιγοτερο). Απο εκει και περα,ναι θα συμφωνησω οτι τετοιες ερωτησεις αλλα και γενικα αποριες για μια συσκευη προς πωληση,πρεπει να γινονται μονο με πμ.

Reaction score
296
Παιδιά μακριά από τον πωλητή είναι ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ!

Απο κοντά ηταν βίαιος και επιθετικός, θεωρώ ότι αν είχα πάει μόνος μου θα με είχε κλέψει. Ευτυχώς πήγα παρέα με τον κουμπάρο μου και τον αδελφό μου που είναι θηρία και μας φοβήθηκε.

μετά που γύρισα σπίτι συνειδητοποίησα ότι κάτι κουδουνίζει μέσα εκεί αλλά δεν έδωσα σημασία. Τελικά το έβαλα στην πρίζα αλλά δεν έπιανε κανένα σταθμό. Το ταρακούνησα και το ραδιοφωνάκι άρχισε να φουσκώνει μέχρι που εξερράγη στα χεριά μου με αποτέλεσμα να χάσω 6 δάχτυλα και να πάθω σοβαρά εγκαύματα στην κοιλιά και στο πρόσωπο. Ξύπνησε και η γυναίκα και μου έβαλε τις φωνές γιατί γέμισαν οι τοίχοι αίματα και όλοι νύχτα καθάριζα και τους τοιχους

πουληθηκε ευχαριστώ για τη φιλοξενία ;)

Reaction score
1.429
Παιδιά μακριά από τον πωλητή είναι ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ!

Απο κοντά ηταν βίαιος και επιθετικός, θεωρώ ότι αν είχα πάει μόνος μου θα με είχε κλέψει. Ευτυχώς πήγα παρέα με τον κουμπάρο μου και τον αδελφό μου που είναι θηρία και μας φοβήθηκε.

μετά που γύρισα σπίτι συνειδητοποίησα ότι κάτι κουδουνίζει μέσα εκεί αλλά δεν έδωσα σημασία. Τελικά το έβαλα στην πρίζα αλλά δεν έπιανε κανένα σταθμό. Το ταρακούνησα και το ραδιοφωνάκι άρχισε να φουσκώνει μέχρι που εξερράγη στα χεριά μου με αποτέλεσμα να χάσω 6 δάχτυλα και να πάθω σοβαρά εγκαύματα στην κοιλιά και στο πρόσωπο. Ξύπνησε και η γυναίκα και μου έβαλε τις φωνές γιατί γέμισαν οι τοίχοι αίματα και όλοι νύχτα καθάριζα και τους τοιχους

πουληθηκε ευχαριστώ για τη φιλοξενία ;)
Γουστάρω τους ανθρώπους με καλό χιούμορ!!!

Status
Not open for further replies.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.100
Members
38.408
Νεότερο μέλος
nikPIT