To rack or not to rack?....

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.568
Συνάδελφοι πείτε μας σας παρακαλώ που τα βάζετε τα πολύτιμα μηχανάκια σας?

- Χρησιμοποιείτε τα εξωτικά έπιπλα, έργα τέχνης, των πολλών χιλιάδων ευρώ σε μερικές περιπτώσεις ή τα πετάτε όπως να ναι στο πάτωμα?

- Παίζει ρόλο στην αναπαραγωγή η σωστή τοποθέτηση σε σωστό έπιπλο ή τελικά είναι ένας μύθος και αρκεί μια σταθερή κατασκευή από τον μαραγκό της γειτονιάς?

- Είναι λογικό να δίνουμε π.χ. 6.000 για ένα σύστημα και 1.500 για το έπιπλο?

Reaction score
1.132
Rack it!!!
Εγω το εφτιαξα μονος και ειμαι μια χαρα.Θελει βεβαια να ασχοληθεις λιγο αλλα αξιζει.
Το πηρα σαν σχεδιο απο το ΤΝΤ.

Reaction score
14
- Παίζει ρόλο στην αναπαραγωγή η σωστή τοποθέτηση σε σωστό έπιπλο ή τελικά είναι ένας μύθος και αρκεί μια σταθερή κατασκευή από τον μαραγκό της γειτονιάς?

- Είναι λογικό να δίνουμε π.χ. 6.000 για ένα σύστημα και 1.500 για το έπιπλο?
Ψυχολογικά όλα παίζουν το ρόλο τους. Στην πραγματικότητα όμως όχι.

Δεν σου έχει τύχει να νομίζεις ότι το φρεσκοπλυμμένο αυτοκίνητο σου....πάει καλύτερα;  :wink:  :p

Προσωπικά στην δική μου λογική και στην σκάλα ιεράρχησης των δικών μου αναγκών δεν χωράει πουθενά μια κατασκευή 1.500 euro μόνο για να κάθεται πάνω ένας ενισχυτής και μερικές συνοδές πηγές.
Πέραν του ότι υπάρχει κάτι έτοιμο και εντοιχισμένο για αυτή τη δουλειά σπίτι μου...αν χρειαστώ κάποια προσθήκη...( κάτι μου λέει ότι θα χρειαστώ)...δεν πρόκειται να ξοδέψω πάνω από 200 euro στην χειρότερη περίπτωση, μιας και τα χέρια μου πιάνουν πολύ.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.568
Τελικά όλοι κρύβουμε έναν ντιούη μέσα μας ε?

Και τα ακριβά και τα εξωτικά ποιοί τα αγοράζουν βρε παιδιά?

Reaction score
14
Τελικά όλοι κρύβουμε έναν ντιούη μέσα μας ε?

Και τα ακριβά και τα εξωτικά ποιοί τα αγοράζουν βρε παιδιά?
Και Χιούι και Λιούι μπορώ να πω....και Κύρο Γρανάζη μαζί! :p

Τώρα όσο για το ποιοί....
Κάθε προιόν έχει το κοινό του.
Υπάρχουν άνθρωποι που τα χέρια τους δεν πιάνουν τίποτε πέρα από το πιρούνι, έχουν λύσει το βιοποριστικό τους καμμιά 10αριά χρόνια πριν, δεν έχουν χρόνο ούτε να ....κ_ τ _ _ ρ _ σ _ _ ν και που αγοράζουν ότι βρουν μπροστά τους μετά μανίας για ψυχοθεραπευτικούς λόγους.

Όλα αυτά μακριά από εμάς....εκτός από τη λύση του βιοποριστικού βεβαίως βεβαίως... :mrgreen:

Reaction score
86
φθηνιαρικο handmade by me :),
αλλα αυτο το καιρο σχεδιαζω ενα καινουριο, το οποιο αυτη τη φορα θα υλοποιηθει απο ξυλουργο.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.568
Ακόμη και μια hand made κατασκευή όμως δεν μπορεί να είναι πολύ φθηνή αφού πρέπει να πληροί οπωσδήποτε κάποιες προϋποθέσεις π.χ. πόσο βάρος θα σηκώσει, η σταθερότητα, ακίδες κλπ. Συνήθως καλές κατασκευές είναι πάρα πολύ βαριές.

Οι ιδιοκατασκευές σηκώνουν 40 κιλά ενισχυτές ας πούμε? Βάλε και υπόλοιπες συσκευές... (θα μου πεις σηκώνουν τα έτοιμα?... :lol: ).

Εγώ ξεκίνησα με μια κατασκευή όχι δικιά μου, ένα χαμηλό έπιπλο σχήματος Π, επάνω στο οποίο κάθεται ένα 2ο μικρότερο του ίδιου σχήματος. Αρχικά είχαμε επάνω και τηλεόραση, κάτι που ξεχάσαμε γρήγορα μιας και όταν ήρθε ο μεγάλος τελικός, το έπιπλο άρχισε να... κοιτάει προς τα κάτω.
Τώρα έχει μόνο συσκευές ήχου και το κεντρικό μου ηχείο, αλλά πάλι είναι οριακά. Σύντομα θα πρέπει να ξηλωθεί...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.029
Members
38.280
Νεότερο μέλος
Akrapovic