toshiba 32XV505DG

Reaction score
3
τσεκαρα καποιες τηλεορασεις στις 32''.η συγκεκριμενη μου φανηκε ενδιαφερουσα στα χαρακτηριστικα της.Δυο πραγματακια με προβληματισαν.Πρωτον οτι δεν ειναι στα 100 Ηz και δευτερο οτι δεν εχει το assembled in UK.Ειναι αυτα αρκετα για να με αποτρεψουν απο την αγορα τους;και αν ναι μπορειτε να μου προτεινετε καποια αλλη τηλεοραση στην ιδια κατηγορια και τιμη
Παραθετω τα χαρακτηριστικα της.
Εικόνα
Κάδρο προβολής: 16:9
Φωτεινότητα: 500cd/m2
Αντίθεση: 30000:1
Γωνία θέασης: 178 μοίρες
Διαγώνιος: 32''
Τύπος οθόνης: Full HD
Ανάλυση: 1920x1080

Ήχος
Ισχύς: 2x25 Watt
SRS WOW Surround Sound

Δέκτης
Τηλεοπτικός δέκτης.

Είσοδοι/Έξοδοι
2x SCART
1x Video
2x Audio
1x Component
3x HDMI
1x REGZA Link
1x PC
1x Common Interface
1x Headphones
1x Digital out
1x Subwoofer

Φυσικά χαρακτηριστικά
Διαστάσεις: 786x525x87 mm (χωρίς βάση)
Διαστάσεις: 786x570x258 mm (με βάση)
Βάρος: 12.5 kg (χωρίς βάση)
Βάρος: 15.4 kg (με βάση)

Η τιμη της κυμαινεται (και η τσεπη μου)στα 650 με 700
Ευχαριστω

Reaction score
14
Απάντηση: toshiba 32XV505DG

γενικά η ΤΟSHIBA εχει λανσάρει μια επιθετική πολιτικη στην αγορα ηλεκτρονικών με καλα προιοντα σε αρκετά χαμηλές τιμές.

Ετσι η τηλεόραση αυτή που δεν την εχω δεί απο κοντά για να εχω ιδία γνώμη, απο τα χαρακτηριστικά της δείχνει αριστη αγορα.

FULL HD, με καλή αντίθεση και φυσικά με πολλά Inputs (HDMI etc) και καλό ήχο.

Το οτι δεν είναι made in UK δεν θα με ανησυχουσε τόσο πλέον καθώς η εγγύηση των 2 χρόνων σε καλύπτει για τυχών ατέλειες που μπορεί να εχουν μοντέλα με ελαφρά χειρότερο quality control απο χώρες με φθηνότερο εργατικό δυναμικό.

Τα 100Hz ίσως σου φανούνε σαν παράληψη, αλλά και πάλι όλα εξαρτώνται απο τις απαιτήσεις σου. Αν το θεωρείς μεγάλη παράληψη τότε είναι... εμένα δεν θα με εσκαγε και τόσο... όμως όταν θα προβάλεις εικόνες απο υπολογιστή ίσως το 100hz να σου δίνουν μια λιγάκι τρεμάμενη εικόνα... αλλά και αυτό δεν είναι κανόνας...

Ειλικρινά δεν μπορώ να σου πώ γιατί για παράδειγμα αν θες να δείς ποδόσφαιρο με 100hz ΟΝ... απλά θα λές που'νε η μπάλλες.... θα βλέπεις μερικές σκιές... σε γρήγορες κινήσεις.

Η toshiba μου αρέσει πολύ σε αρκετά νεα της προιόντα.

Reaction score
6
Απάντηση: toshiba 32XV505DG

...Το οτι δεν είναι made in UK δεν θα με ανησυχουσε τόσο πλέον καθώς η εγγύηση των 2 χρόνων ....
2 χρόνια??? Άλλαξε την πάγια πολιτική της η Intersys???? Και δεν έγινε σισμός, καταποντισμός,κλπ?????:116:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.865
Members
38.508