Είμαι κάτοχος της εν λόγω τηλεόρασης εδω και 2 μηνες. Ειμαι απόλυτα ικανοποιημένος απο την τηλεόραση και απο την εικόνα της και απο την εν γένει λειτουργικότητά της. Είναι συνδεμένος πανω της ο Humax 2000, έχει εντυπωσιακή εικόνα όπως λαμβάνεται απο τα καναλια υψηλής ευκρινειας του Astra και του Hotbird,πολύ καλή εικόνα απο τα ψηφιακά επίγεια της ΕΡΤ (έχει η τηλεόραση δεκτη DVB-T και εχω την αίσθηση οτι συνεχώς βελτιώνονταιαπο την ΕΡΤ),ικανοποιητική εν πολλοις απο τα καναλια της Novα.
Την συστήνω ανεπιφύλακτα επισημαίνοντας
α)το γεγονος οτι δεν δουλευει το ελληνικό μενού (δλδ, την ρυθμίζω να δειξει ελληνικά και σε 24 ωρες εχει επανέλθει στο αγγλικό - δεν νομιζω εν τελει οτι αυτο ειναι τοσο σημαντικό)
β)δεν την συστήνω σε όποιον θελει DVD-R SONY 1010. Συνδέοντας λοιπόν το Sony μεσω της HDMI απο τη στιγμη ενεργοποίησης του κανει μια στιγμιαια διακοπή στην εικόνα (πάντα) και στον ήχο (ενίοτε) που ειναι εντελως αποτρεπτική στο να παρακολουθησεις ταινια. Αναζητωντας την πηγή του κακου, αλλάζοντας καλωδια HDMI κλπ κατέληξα στο συμπέρασμα οτι προκειται για ασυμβατότητα των δυο συσκευων.Το DVD έπαιξε κανονικά όταν το σύνδεσα σε βιντεοπροβολέα, σε μια LCD TOSHIBA 32WL66 , αλλά παρουσίασε την ίδια διακοπή όταν το σύνδεσα σε μία άλλη LCD TOSHIBA 42WLG66P. To DVD player της Samsung (δεν θυμάμαι μοντέλο) με HDMI που σύνδεσα στην Toshiba μου δούλεψε κανονικότατα.
Δυστυχώς ακόμα με ταλαιπωρει το πρόβλημα και δεν εχει λυθεί.
Ελπίζω να σου έδωσα τα φώτα μου έστω και στοιχειωδώς
Επειδή πριν λίγο καιρό έριξα μια ματιά και εγώ για το συγκεκριμένο μοντέλο διαπίστωσα ότι παρόλο που έχει ανάλυση 1920Χ1080 δεν είναι Full HD αφού δεν μπορεί να ανεβάσει 1080p, αν βέβαια αυτό αποτελεί κριτήριο αγοράς για σένα.
Απλά κάποια panel 1920Χ1080 δέχονται σήμα 1080p και κάποια άλλα όχι.
Η διαφορά είναι στο εσωτερικό τους scaler. Αν δίνεις 1080p π.χ. από ένα καλό dvd player τότε δεν επεμβαίνει ο scaler της τηλεόρασης και η εικόνα που παίρνεις είναι η καλύτερη δυνατή...