Tsakiridis ενισχυτες

Reaction score
0
Καλησπέρα στην ομάδα
Πρώτη φορά κάνω ερώτηση κ ελπίζω να με βοηθήσετε.
Θέλω να πάρω τον επετειακό ενισχυτή Tsakiridis Icarus με λάμπα ΚΤ170.
Θέλω να μου πείτε αν αξίζει ο ενισχυτής τάξης Α σε σχέση με ενισχυτη τρανζιστορ.
Επίσης τι κερδίζω με έναν λαμπατο ενισχυτή σε σχέση με τρανζίστορ.

Reaction score
3.543
Καλησπέρα,
sold out, τηλεφώνησε να μπεις στην λίστα αναμονής για ακυρώσεις ή επιπλέον των 100 κομματιών.

Reaction score
0
Καλησπέρα,
sold out, τηλεφώνησε να μπεις στην λίστα αναμονής για ακυρώσεις ή επιπλέον των 100 κομματιών.
Δηλαδή είναι τόσο καλός που έγινε Sold out;
Πως γινεται να είναι με ΚΤ170 λάμπες 30w και να υπάρχει sold out;
Πιστεύω ότι τα 100ατομα που τον έχουν παραγγείλει δεν έχουν όλοι μικρα ηχεια.
Επίσης πόσο θα κοστίζει αν πουλιόταν στην κανονική τιμή του;

Reaction score
4.156
Καλησπέρα στην ομάδα
Πρώτη φορά κάνω ερώτηση κ ελπίζω να με βοηθήσετε.
Θέλω να πάρω τον επετειακό ενισχυτή Tsakiridis Icarus με λάμπα ΚΤ170.
Θέλω να μου πείτε αν αξίζει ο ενισχυτής τάξης Α σε σχέση με ενισχυτη τρανζιστορ.
Επίσης τι κερδίζω με έναν λαμπατο ενισχυτή σε σχέση με τρανζίστορ.
Καλως ηρθες. Με τι ηχεια θα συνοδεψεις τον ενισχυτη?

Με την ευκαιρια επειδη ρωτησες ποια η διαφορα αναμεσα σε ενισχυτες λυχνιας και τρανζιστορ. Κατα κανονα απ τους τρανζιστορ παιρνεις ποιο ευκολα πολλα βατ, κατι που σε ενισχυτες λυχνιας θα πρεπει να πληρωσεις αρκετα περισσοτερα χρηματα.
Οι λυχνιες βγαζουν εναν πιο ζεστο ηχο που ομως αν ακους φασαρτζιδικη μουσικη τοτε παει περιπατο το υποτιθεμενο πλεονεκτημα.
Κατι αλλο που θα πρεπει να προσεξεις ειναι η ευαισθησια των ηχειων. Οι λυχνιες θελουν ηχεια ευκολοοδηγητα.

Last edited:

Reaction score
0
Καλως ηρθες. Με τι ηχεια θα συνοδεψεις τον ενισχυτη?

Με την ευκαιρια επειδη ρωτησες ποια η διαφορα αναμεσα σε ενισχυτες λυχνιας και τρανζιστορ. Κατα κανονα απ τους τρανζιστορ παιρνεις ποιο ευκολα πολλα βατ, κατι που σε ενισχυτες λυχνιας θα πρεπει να πληρωσεις αρκετα περισσοτερα χρηματα.
Οι λυχνιες βγαζουν εναν πιο ζεστο ηχο που ομως αν ακους φασαρτζιδικη μουσικη τοτε παει περιπατο το υποτιθεμενο πλεονεκτημα.
Κατι αλλο που θα πρεπει να προσεξεις ειναι η ευαισθησια των ηχειων. Οι λυχνιες θελουν ηχεια ευκολοοδηγητα.
Τα ηχεία είναι τα Dali Oberon 5 με σκέψη να τα αλλάξω με τα Oberon 9.
Η μουσική που ακούγεται είναι ξένα κ ελληνικά Ροκ

Reaction score
4.156
Γνωμη μου ειναι οτι με ευαισθησια 88 db πιο ευκολα θα οδηγηθουν με τρανζιστορ ενισχυτες παρα με λυχνιες. Επισης η ροκ μουσικη ειναι λιγο πιο σκληρη, αρα κι εδω κατα πιθανοτητα θα ταιριαξουν λιγο καλυτερα οι τρανζιστορ. Απ εκει και περα αν θες να μπεις στον κοσμο της λυχνιας ...Ιδου η Ροδος!

Reaction score
0
Γνωμη μου ειναι οτι με ευαισθησια 88 db πιο ευκολα θα οδηγηθουν με τρανζιστορ ενισχυτες παρα με λυχνιες. Επισης η ροκ μουσικη ειναι λιγο πιο σκληρη, αρα κι εδω κατα πιθανοτητα θα ταιριαξουν λιγο καλυτερα οι τρανζιστορ. Απ εκει και περα αν θες να μπεις στον κοσμο της λυχνιας ...Ιδου η Ροδος!
Μήπως τελικά πρέπει να δοκιμάσω τις λάμπες για να έχω προσωπική άποψη κ να ξέρω τι ακριβώς γίνεται στο συγκεκριμένο χώρο μου.
Αφήνω έτσι κ αλλιως τον AV DENON 3700 για τρανζιστορ.
Πιστεύω ότι τον ενισχυτή tsakiridi icarus αν θες τον πουλας σχετικά εύκολα επειδη κοστιζει σαν αρχικη τιμη πολυ φθηνοτερα από ότι να τον αγόραζες κανονικα αλλά αν θες πάλι μιλάς με τους ίδιους και σου κάνουν βελτιωσεις.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.555
Members
38.197
Νεότερο μέλος
YiorgosM