TV 4K for PS4 Pro

Reaction score
5
Καλημέρα,
Θα ήθελα την βοηθειά σας. Έχω σκοπό να πάρω τηλεόραση 4K (43" ή 49") και η χρήση της θα είναι αποκλειστικά (Games) με το PS4. Προς το παρών έχω το PS4 που κυκλοφορεί αλλά στο μέλλον θα πάρω το PS4 pro. Ίσως και στο μέλλον να συνδεθει και κάποιο μελλοντικό PC πάνω της.
- Τα Hz 1200-2700 θα έχουν σημασία?
- Η απόσταση που θα κάθομαι θα είναι max 2 μέτρα απο την tv. Aξίζει να πάω για curved?
-Η UHD tv είναι και HDR ή άλλο είναι αυτό?
Μπορείτε να με κατευθύνετε με κάποια συγκεκριμένα μοντέλα? (budget εώς 1000e αν είναι δυνατόν).

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.503
1. 2700 Hz; :D Ποιά τα έχει; (οι τηλεοράσεις είναι 50 ή 100, άντε να βάλουμε μέσα και τα 200Hz, όλα τα υπόλοιπα είναι πολλαπλασιασμοί απάτης για να φαίνονται πολλά στο sticker).
2. Κάνε μιά δοκιμή, γιατί για να έχει νόημα πρέπει να κάθεσαι κοντά.
3. Άλλο. Που στο gaming δεν έχει σημασία.

Reaction score
47
ΤΑ hz που δινει ο καθε κατασκευαστης ειναι μυθος απλα δεν υπαρχουν αυτες ι τιμες λογο μαρκετινγκ απλα/.Μπορεις να βαλεις ανετα 49* ,
UHD ειναι to 4k ,

Τι είναι δηλαδή το HDR στις τηλεοράσεις;
Οι δύο παράγοντες που επηρεάζουν περισσότερο την ποιότητα της εικόνας σε μία τηλεόραση είναι η αναλογία αντίθεσης και η πιστότητα των χρωμάτων. Η τεχνολογία HDR επεκτείνει σημαντικά το εύρος τόσο της αντίθεσης όσο και των χρωμάτων. Έτσι, τα φωτεινά σημεία της εικόνας γίνονται ακόμη πιο φωτεινά, με αποτέλεσμα η εικόνα να μοιάζει να έχει μεγαλύτερο «βάθος». Παράλληλα, τα μπλε, τα πράσινα και τα κόκκινα είναι πιο ζωντανά -το ίδιο και οι μεταξύ τους συνδυασμοί. Με την τεχνολογία HDR οι τηλεοράσεις αποκτούν ουσιαστικά τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν περισσότερα χρώματα στη σύνθεση μιας εικόνας, χρώματα που μέχρι πρότινος δε μπορούσαν να αναπαράγουν. Τα πάντα μοιάζουν τόσο ζωντανά και ρεαλιστικά, όπως στον πραγματικό κόσμο. Από εκεί και πέρα, οι δημιουργοί υλικού (ταινιών / τηλεοπτικών σειρών) έχουν τη δυνατότητα με την παροχή πρόσθετων δεδομένων, να δώσουν εντολή στην τηλεόραση να απεικονίσει κάθε σκηνή όπως ακριβώς την έχουν φανταστεί: πόσο φωτεινός θα πρέπει να είναι ο ορίζοντας ή μια έκρηξη, ποια χρώματα πρέπει να είναι πιο ζωντανά, ποια πιο σκοτεινά και πολλά άλλα. Όλα αυτά μπορούν να γίνουν αυτόματα, χωρίς να πρέπει να παιδεύεσαι με τις ρυθμίσεις.

Παρε curved δεν θα το μετανιώσεις εχω κ εγω ....

https://www.skroutz.gr/s/9583641/Samsung-UE49KU6510.html

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.893
Members
38.255
Νεότερο μέλος
konfan