TV 50-55" για ταινιες και Youtube ~400e

Reaction score
0
Ψάχνω τηλεόραση 55" περιπου στα 400ε

θα συνδεθει με το PC για ταινιες νετφλιξ και κατεβασμενες και επισης Youtube.. τηλεοπτικα καναλια δεν με ενδιαφερουν

θα συνδεθει πιθανως με Samsung HW-Q600C Soundbar

με ψηνει η XIAOMI SMART TV A PRO 55'' 4K QLED 2025 ELA5479EU e-shop 375ε ή 399ε στο mistore (ισως BF προσφορά; )

μενω επαρχια.. αν προτημισω την συγκεκριμενη Xiaomi, στο e-shop εχω αραγε επισημη εγγυηση;; η να προτιμησω mistore;

Μου πρότειναν για καλύτερη την TCL 55C655 στα 399€.

Ποια θα προτιμούσατε από τις 2;

hawkwind78

"Επαγγελματίας"
Reaction score
3.148
LG 55UR78006 την αγόρασα πρόσφατα πολύ value for money. Λίγο παραπάνω στα 449 και το magic remote δωρο.

TGD

Reaction score
8.631
Αφού θα είναι συνδεδεμένη μονίμως με τον υπολογιστή, δεν θα έπρεπε να σε ενδιαφέρουν οι smart δυνατότητες. Δες την καλύτερη δυνατή ποιότητα εικόνας. Το πισί θα κάνει όλη τη δουλειά.

Reaction score
0
LG 55UR78006 την αγόρασα πρόσφατα πολύ value for money. Λίγο παραπάνω στα 449 και το magic remote δωρο.
Έχει κάτι καλύτερο από τις άλλες 2;
Αφού θα είναι συνδεδεμένη μονίμως με τον υπολογιστή, δεν θα έπρεπε να σε ενδιαφέρουν οι smart δυνατότητες. Δες την καλύτερη δυνατή ποιότητα εικόνας. Το πισί θα κάνει όλη τη δουλειά.
Δεν το πήγα με βάση τις smart δυνατότητες.
Αλλά δεν γνωρίζω ποια μπορεί να είναι καλύτερη σαν ποιότητα εικόνας

hawkwind78

"Επαγγελματίας"
Reaction score
3.148
Έχει κάτι καλύτερο από τις άλλες 2;

Αν με ρωτάς το καλό είναι ότι έχει ειδικό πρόγραμμα για διαχείρηση παιχνιδιών, και όταν πήγα να δω 55αρες, περιλαμβανομένων TCL και XIAOMI μου αρεσε σε θέμα χρωμάτων και λειτουργιών. Γενικώς όποτε πήρα LG έχω μείνει ικανοποιήμενος σε σχέση με άλλες. Επίσης έχω μείνει ευχαριστημένος και με Hisense.

Reaction score
1.927
Προσωπικα οταν το μπατζετ εχει οριο προτιμω να επιλεγω την μεγαλυτερη οθονη που μου επιτρεπει το διαθεσιμο μπατζετ καθοτι το μεγεθος μετραει.
Στα 400 ευρω πανω κατω ξεκινανε οι 65αρες και αν η εικονα στις οικονομικες 65αρες ειναι ανω του μετριου θα την προτιμουσα απο μια ελαφρα καλυτερη 55αρα στα ιδια χρηματα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.608
Members
38.204
Νεότερο μέλος
john-john