Δημητρης 777
Spendorious
- Reaction score
- 21.807
Καλημέρα σε όλους.
Έχω λόγους να προβώ (άμεσα ) σε αγορά τηλεόρασης για υπολογιστή.
Το προιόν πρέπει να είναι σχετικά χαμηλού κόστους και να είναι κάπως αξιοπρεπές αν αυτό είναι εφικτό στο ποσό που διαθέτω. Απόσταση θέασης μικρή όπως καταλαβαίνετε..
Σκέφτομαι να πάω στις 40-43 ίντσες (διαφωνήστε ελεύθερα).
Μπάτζετ 300-400 ευρώ (ξέρω, ξέρω).
Ο χώρος είναι αυτός...
Η τηλεόραση που βλέπετε είναι προσωρινά δανεική από το υπνοδωμάτιο και αν δεν επιστραφεί σύντομα... η αραχνοαίσθησή μου λέει πως κινδυνεύω .
Σκέφτομαι κάποια σαν αυτή
ή σαν αυτή από τη Philips
Δοκίμασα μια 52αρα που έχω (ήταν ακριβώς όσο το τραπέζι) έτσι για να πάρω μια ιδέα για το μέγεθος αλλά μου φάνηκε πως θα πιαστεί ο αυχένας μου σε βάθος χρόνου από τις κινήσεις για να δω την εικόνα από άκρη σε άκρη. Ίσως βέβαια να είναι και ιδέα μου γιατί ήταν η πρώτη φορά που κάθισα τόσο κοντά για ώρα σε αυτές τις ίντσες.
Να ακούσω τις προτάσεις σας παρακαλώ.
Έχω λόγους να προβώ (άμεσα ) σε αγορά τηλεόρασης για υπολογιστή.
Το προιόν πρέπει να είναι σχετικά χαμηλού κόστους και να είναι κάπως αξιοπρεπές αν αυτό είναι εφικτό στο ποσό που διαθέτω. Απόσταση θέασης μικρή όπως καταλαβαίνετε..
Σκέφτομαι να πάω στις 40-43 ίντσες (διαφωνήστε ελεύθερα).
Μπάτζετ 300-400 ευρώ (ξέρω, ξέρω).
Ο χώρος είναι αυτός...
Η τηλεόραση που βλέπετε είναι προσωρινά δανεική από το υπνοδωμάτιο και αν δεν επιστραφεί σύντομα... η αραχνοαίσθησή μου λέει πως κινδυνεύω .
Σκέφτομαι κάποια σαν αυτή
LG 43UK6300
Βρες τιμές για LG 43UK6300 σε 15 καταστήματα στο Skroutz. Διαθέσιμο σε 4 παραλλαγές. Διάβασε χαρακτηριστικά & πραγματικές αξιολογήσεις χρηστών!
www.skroutz.gr
Philips 43PUS6703 Ambilight
Βρες τιμές για Philips 43PUS6703 Ambilight σε 2 καταστήματα στο Skroutz. Διαθέσιμο σε 4 παραλλαγές. Διάβασε χαρακτηριστικά & πραγματικές αξιολογήσεις χρηστών!
www.skroutz.gr
Να ακούσω τις προτάσεις σας παρακαλώ.
Last edited: