unison research unico ???

Reaction score
0
μέχρι τώρα έχω ασχοληθεί με τραντζίστορ, αν και η μουσική που ακούω(μπλούζ, κλασσική, λιγότερο disco-pop και rock) θα ταίριαζε περισσότερο με λάμπες, όπως μου λένε όλοι. πήρα λοιπόν την απόφαση να προχωρήσω στην αγορά του συγκεκριμένου ενισχυτή του τίτλου.
τα ηχεία που θα συνδεθεί είναι δαπέδου με σχετικά υψηλή ευαισθησία 91 db, αν και έχουν αντίσταση 6 ohm, που ισως να κατεβαίνει έως τα 4 (έχουν γενικά καθαρό και εντυπωσιακό ήχο, χωρίς να κουράζουν, q-acoustics 1050). ο συγκεκριμένος ενισχυτής δίνεται 2* 80 watt, συμφωνα με τις μετρήσεις του περιοδικού "Ηχος" 2* 100.(όχι οτί τους εμπιστεύομαι απόλυτα). ο χώρος είναι 28 τ.μ.
τι θα λέγατε για τον συγκεκριμένο συνδυασμό, κυρίως με ενδιαφέρει όσοι έχεται ακούσει τον ενισχυτή, και με τί ηχεία ???

Reaction score
3
Απάντηση: unison research unico ???

τον ενισχυτή τον αγόρασες δηλαδή?
Ή μὀνο τα ηχεία έχεις και ψάχνεις για ενισχυτή?

Reaction score
0

τον ενισχυτή σκέφτομαι να τον αγοράσω, τον έχω βρει σε αρκετά καλή τιμή, έχοντας ακούσει καλά λόγια γι΄αυτόν, αλλα δεν τον έχω ακούσει. αλλο μοντέλο της ίδιας εταιρείας έχω ακούσει παλιοτερα και έχω καλές εντυπωσεις.

Reaction score
0

για βοηθείστε βρε παιδιά, δεν έχετε ακούσει τον ενισχυτή του τίτλου?
και με τί ηχεία ήταν? πως ήταν το αποτέλεσμα? τα χαρακτηριστικά των ηχείων μου τα αναλύω λίγο παραπάνω.
ευχαριστώ :120:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.506

Μήπως υπάρχει η δυνατότητα να τον ακούσεις στο σπίτι σου με τα ηχεία σου;

Reaction score
3

Κοίτα, τον Unison Research Unico τον έχω ακούσει κι η εντύπωση μου ήταν πολύ απογοητευτική.
Αργός, μουντός, όχι καθαρός, υποτονικός.

Δηλαδή και λαμπάτο σκέτο να άκουγες μπορεί να ήταν καλύτερος.

Από υβριδικό αν θέλεις σου προτείνω τον Audio Analogue Verdi Cento.
Τον θεωρώ πολυ΄καλύτερο και κατασκευαστικά και ηχιτικά.
Είναι κι αυτός ιταλικός και η τιμή του στην Ελλάδα είναι super. (καλύτερη σε όλη την Ευρώπη...ακόμα κι από την ίδια την Ιταλία). Και πιο φθηνός από τον Unico.

Είχα ψάξει πρόσφατα για ενισχυτές και γι'αυτό στα λέω με αυτή την σιγουριά και η γνώμη αυτή δεν είναι μόνο δική μου αλλά και άλλων 2 ατόμων που κάναμε μαζί τις ακροάσεις.

Τώρα για ηχεία που θέλεις δεν θα έχεις πρόβλημα γιατί ο συγκεκριμένος βγάζει 2x100w.

Reaction score
0

σ΄ευχαριστώ για την εμπεριστατωμένη απάντηση cookies, το θέμα είναι ότι θα τον πάρω σε πολύ καλή τιμή, γύρω στα 500 ευρώ, από γνωστό μου που τον έχει 1,5 χρόνο, αλλά σαν καινούργιο. o Audio Analogue Verdi Cento, σε ποια τιμή μπορώ να τον βρώ?
Τώρα βέβαια με το μουντός, αργός, υποτονικός και όχι καθαρός, μου άναψες φωτιές!!!
μάλλον θα τον ακούσω προσεκτικά στο σπίτι του και θα αποφασίσω επί τόπου.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: unison research unico ???

σ΄ευχαριστώ για την εμπεριστατωμένη απάντηση cookies, το θέμα είναι ότι θα τον πάρω σε πολύ καλή τιμή, γύρω στα 500 ευρώ, από γνωστό μου που τον έχει 1,5 χρόνο, αλλά σαν καινούργιο. o Audio Analogue Verdi Cento, σε ποια τιμή μπορώ να τον βρώ?
Τώρα βέβαια με το μουντός, αργός, υποτονικός και όχι καθαρός, μου άναψες φωτιές!!!
μάλλον θα τον ακούσω προσεκτικά στο σπίτι του και θα αποφασίσω επί τόπου.
αργος και υποτονικος????
μαλλον θελει τουρμπισμα!!!!!!

πηγαινε για μια ακροαση και βγαλε συμπερασμα.

Reaction score
0

δηλαδή η προσωπική σου άποψη gr-g60 ποια είναι για τον ενισχυτή αυτόν και με τι ηχεία τον άκουσες?

Reaction score
141
ειχα τον unico 200 και ηταν αργος θολος και δεν οδηγουσε ουτε ποδηλατο.Α! ειχε και θορυβο.Απο τις χειροτερες αγορες που εχω κανει.Δεν ξερω αν σε βοηθησα.

Reaction score
0

φυσικά και βοήθησες. Σ΄ευχαριστώ. θα κάνω την ακρόασή μου αρκετα πιο υποψιασμενος.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: unison research unico ???

δηλαδή η προσωπική σου άποψη gr-g60 ποια είναι για τον ενισχυτή αυτόν και με τι ηχεία τον άκουσες?
Τον εχω ακουσει και με τα ηχεια μου στο σπιτι μου και το μονο που θα ηθελα περισσοτερο απο αυτον θα ηταν λιγη ακομα αναλυση.
Απο οδηγηση για 80w μου φανηκε μια χαρα.

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.200
Members
38.429
Νεότερο μέλος
manolomike