Universal player ή DVDp και ξεχωριστό CDp

Reaction score
0
Καλησπέρα,

είναι προτιμότερο να αγοράσω ένα καλύτερο (ακριβότερο) DVD universal player ή ένα DVD player και ένα CD player?

Οι επιλογές είναι μεταξύ :
DENON DVD 2910 και KISS DP 600 μαζί με το HARMAN KARDON HD 970

Τα υπόλοιπα μηχανήματα είναι:
Yamaha RXV-650
Audio Vector C2Mkii / B&W 602S2 / B&W CC6 / B&W ASW500
Sanyo Z3

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Reaction score
5
Gregory, προσωπική μου γνώμη: Δεν πιστεύω βρε παιδί μου να ακούσεις διαφορά από DVD universal player και ενός συστήματος με 2 κομμάτια...τι να σου πω...δεν νομίζω ο συγκεκριμένος ενισχυτής να μπορεί να σου δείξει διαφορά...άσε που χωράει κουβέντα αν ακούει κάποιος διαφορά για οποιοδήποτε σύστημα, αλλά σίγουρα θες ΑΚΡΙΒΟ σύστημα για να ακούσεις (και καλά) διαφορά...
Οπότε εγώ στην θέση σου θα έπαιρνα ένα universal.
(Πάντως φόρεσα ένα κράνος καλού κακού για τα flames! Βαράτε! :D)

Reaction score
313
Συμφωνώ με τον κ. Συντονιστή (στο...πρώτο σκέλος).

Μάλλον, στην περίπτωσή σου, θα παίξει μεγαλύτερο ρόλο η...εικόνα (HD) παρά ο ήχος...

Προσωπικά, θα επέλεγα το ξεχωριστό σετάκι ΕΚΤΟΣ αν επιθυμούσα SACD ή DVD-AUDIO playback...

Reaction score
417
Εγώ δεν θα προτιμούσα να παίζω cd σε ένα ακριβό dvd player, γιατί χρησιμοποιώ αρκετά αντίγραφα ασφαλείας, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρώ την κεφαλή laser του ακριβού dvd.

Reaction score
5
Καλά βρε, πόσες δεκαετίες θα κρατήσεις το player για να 'κουράσεις' την κεφαλή; :shock: :p
Ταλαιπωρείται η κεφαλή; Ετσι κι αλλιώς έχει διαφορετικές, μια για CD και μια gia DVD...
είμαι λάθος κάπου; :?: :? :o :roll:

Reaction score
417
Εξαρτάται. Το δικό μου δεν έχει 2 κεφαλές. Έχει μία όπου το πάχος της δέσμης καθορίζεται από ένα κρύσταλλο.
Έτσι νομίζω.
Αλλά αν είχε διπλή θα έγραφε dual laser, όπως το παλιό καλό pioneer 717.
Παρεπιπτόντως όταν άρχισε να χαλάει η κεφαλή του (κολλούσαν τα dvd), ρώτησα την αντιπροσωπεία και το κόστος ανερχόταν στα 300€ !!!!! Φυσικά χωρίς την τοποθέτηση γιατί θα την έκανα εγώ.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.618
Εγώ δεν θα προτιμούσα να παίζω cd σε ένα ακριβό dvd player, γιατί χρησιμοποιώ αρκετά αντίγραφα ασφαλείας, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρώ την κεφαλή laser του ακριβού dvd.
Μην σε στεναχωρεί αυτό. Ένα DVD παίζοντας CD.... ξεκουράζεται...

minas

Πισιά
Reaction score
3.971
Αν η σύγκριση γίνεται σε όμοια οικονομική βάση, προτείνω το Universal player.
Πρακτικά πλεονεκτήματα:
1. Λιγότερος χώρος στο έπιπλο
2. Λιγότερα χειριστήρια στο τραπέζι

Θεωρητικά δεν έχεις να περιμένεις τεράστια διαφορά στην ποιότητα, και τα καλά universal είναι πλέον πολύ καλά και στις επιμέρους δουλειές τους.

Παρεμπιπτόντως, αν η κεφαλή χαλάσει από την πολλή χρήση, μάλλον χάρη θα σου κάνει για να πάρεις κανένα BD ή HD-DVD που θα είναι πλέον του συρμού :wink:.

Και μια και ανέφερες το Kiss, εγώ ήδη το περιμένω!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last * tl;dr *
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • rose.athens
    Not in the mood Mod

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.095