UPS Και διακλαδωτής για 3 τηλεοράσεις

Reaction score
0
Εχω 2 ερωτήσεις να υποβάλλω αν μπορείτε να με βοηθήσετε.
α) Αγόρασα την LG 42LH9000, σαν κατανάλωση γράφει 210W νομίζω. Τι UPS να πάρω? Line Interactive?Online? Αρκεί και κάποιο από αυτά τα πολύμπριζα που είναι σταθεροποιητές τάσης απλά;Δεν γνωρίζω, αν μπορείτε να βοηθήσετε.
β)Υπάρχει κάτι για να μπορέσω το σήμα από την κεραία που έρχεται να το μοιράσω σε 3 τηλεοράσεις; Ρωτάω αν υπάρχει κάτι αξιόλογο σαν συσκευή γιατί τώρα είμαι με αυτούς του διακλαδωτές ποθ μπαίνει από τη μία η κεραία κ βγάζει 2 εξόδους, και είμαι με 2-3 τετοια τα οποία δεν ακουμπάνε και καλά και είναι στηριγμένα με κολλητική ταινία και είναι σαν το τσαντίρι του καραγκιόζη. Οπότε λέω αν υπάρχει τίποτα του να παίρνει την είσοδο της κεραίας κ να βγάζει 3-4 εξόδους να πηγαίνουν σε άλλες τηλεοράσεις. Και αν υπάρχει κάτι ανάλογο για τα σκαρτ. ή για τα HDMI ώστε να συνδέσω το DVD-Player ή το Blu-ray player με 3 τηλεοράσεις.νόμίζω για κάτι τέτοιο είδα κάπου κάτι HUB για HDMI

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Απάντηση: UPS Και διακλαδωτής για 3 τηλεοράσεις

Για RF splitter ρίξε μια ματιά εδώ για να καταλάβεις τι υπάρχει στην αγορά.
Το HDMI splitter είναι σαν αυτό, υπάρχει μεγάλο εύρος τιμών, αν οι αποστάσεις είναι μεγάλες πρέπει να επιλέξεις κάτι καλό για να είσαι σίγουρος ότι θα δουλέψει σωστά.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.295
Members
38.294
Νεότερο μέλος
Desmios1924