Το οppo είναι πολύ καλό και μας το είχε παρουσιάσει ο Τσαρουχάς πριν 7-8 μήνες όταν το είχε πρωτοαγοράσει...
Όμως μιας και ενδιαφέρεσαι για upscale που σημαίνει ότι έχεις hdtv μέσο προβολής και σε ενδιαφέρουν οι υψηλές αναλύσεις γιατί δεν κοιτάς εδώ http://www.avsite.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=8313 να πάρεις κάποιο player που να είναι πραγματικό High-Definition?
Νομιζω οτι τα HD dvd players δεν κανουν upscale δηλαδη ενα dvd απο video club θα το παιξουν σε απλη pal αναλυση.Θα πρεπει να εχω ΗD υλικο εγω,ειτε απο δικτυο ειτε απο αλλου.Δεν θελω να μπω σε αυτη τη διαδικασια γιατι θα πρεπει να ψαχνω και αν θα βρω την ταινεια που θελω,αν θα εχει υποτιτλους κλπ,εγω θελω να μπορω να δω ταινειες απο video club,αγορασμενες κλπ με την καλλιτερη ποιοτητα εικονας.
Ετσι νομιζω οτι ειναι τα τα πραγματα,αν κανω λαθος διορθωστε με.
δηλαδη το KISS 600 ας πουμε εκτος το οτι παιζει ΗD υλικο κανει και upscale τα απλα dvd???ΔΕΝ το γνωριζα αυτο.
Σε ποιοτητα εικονας ποιο θα προτεινατε?
Εχω διαβασει πολλα για το oppo,τι kiss τι λεει?Καποιο αλλο καλλιτερο?
Η αλήθεια είναι ότι βιάστηκα να σου απαντήσω για το upscaling μιας και το είχα διαβάσει κάπου σε ξένο site. Προσωπικά δεν το έχω δει το kiss. Το έχει δει ο γενικός σίγουρα και ξέρει αν με τα νέα firmware κάνει όντως το upscaling. Αυτός βέβαια δεν έχει δει το oppo κι έτσι κανένας μας δεν μπορεί να κάνει σύγκριση στην εικόνα.
Κοίτα βασικά είναι θέμα προτεραιοτήτων. Αν θέλεις να δεις hi definition υλικό, το kiss είναι μονόδρομος. Για απλό DVD υπάρχουν κι άλλες λύσεις που στα χρήματα όμως αυτά δεν έχουν, τα υπόλοιπα features του kiss.