V. CINEMAS, νέες VIP αίθουσες "GOLD CLASS!!!

V

VIDEOMIX

Guest
Δεν ήξερα που να τοποθετήσω το θέμα. Επειδή όμως βρήκα ομοιότητες με home cinema αίθουσες, το παραθέτω εδώ.
Και δεν σας κρύβω οτι κάποια μέρα θέλω να φτιάξω μια τέτοια αίθουσα. Για ιδιωτική η ακόμη και για επαγγελματική χρήση. :wink:

Σας αρέσει να ταξιδεύετε στην πρώτη θέση;
Θέλετε να απολαμβάνετε τα προνόμια ενός VIP?
Πώς θα σας φαινόταν αν αυτά συνδυάζονταν με την αγαπημένη σας ταινία;

Τώρα τα VILLAGE CINEMAS ετοίμασαν για εσάς που λατρεύετε την πολυτέλεια, τις νέες VIP αίθουσες "GOLD CLASS" . Άνοιξαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα στα Village Park 20 Cinemas Ρέντη, για να αλλάξουν για πάντα την έννοια του κινηματογράφου. Στις 18 Νοεμβρίου ανοίγουν οι νέες αίθουσες Gold Class και στην Θεσσαλονίκη, στο Village World του εμπορικού κέντρου Mediterranean Cosmos και ακολουθούν στις 25 Νοεμβρίου στο Μαρούσι, στο Village World του εμπορικού κέντρου The Mall Athens.

Ο ασύγκριτος τρόπος για να απολαύσετε μία ταινία
Στις αίθουσες Gold Class των Village Cinemas, κάθε θέση είναι ξεχωριστή. Κάθε μία αίθουσα, χωρητικότητας 40 ατόμων, έχει άψογη διάταξη θέσεων και περιλαμβάνει αναπαυτικές πολυθρόνες lazy boy και τραπεζάκια για να απολαύσετε το μοναδικό service Village Cinemas Gold Class.

Φυσικά κάθε Gold Class αίθουσα χαρακτηρίζεται από wall-to-wall οθόνες και ψηφιακό ήχο.

Συνεπώς, οι αίθουσες Gold Class επαναπροσδιορίζουν την κινηματογραφική απόλαυση.
Λοιπόν, τί περιμένετε;

Επιθυμείτε ένα κρασί ή μία μπύρα;
Χαλαρώστε, καθίστε αναπαυτικά, παρακολουθείστε την ταινία σας και ταυτόχρονα γευθείτε γαστριμαργικές απολαύσεις και μοναδικές συλλογές κρασιών από το μενού που έχουμε ετοιμάσει ειδικά για εσάς.

Το άψογα εκπαιδευμένο προσωπικό της Gold Class είναι στη διάθεσή σας κάθε στιγμή και σας προσφέρει μοναδική εξυπηρέτηση, σερβίροντάς σας την στιγμή που εσείς θα επιλέξετε, πριν ή κατά τη διάρκεια της ταινίας.

Χαλαρώστε για να ξεκινήσει η μοναδική εμπειρία που θα ζήσετε. Ελάτε 30 λεπτά πριν την έναρξη της ταινίας. Το υψηλής αισθητικής σαλόνι της Gold Class σας καλοσωρίζει και σας προσφέρει την ευκαιρία να απολαύσετε το ποτό σας στο μοναδικά σχεδιασμένο μπαρ της Gold Class.
Ταινίες πολλών αστέρων συνοδεύονται από εύγευστα γεύματα εστιατορίου υψηλού επιπέδου και μεγάλη ποικιλία εκλεκτών κρασιών, μετατρέποντας την έξοδό σας σε μια αξέχαστη εμπειρία.

Βυθιστείτε στις πολυτελείς πολυθρόνες που έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για τις Gold Class αίθουσες των Village Cinemas, προκειμένου να δημιουργήσετε την τέλεια ατμόσφαιρα και να αφεθείτε εντελώς στην απόλαυση.

Πολυτέλεια που δεν κοστίζει και πρέπει να διαθέσει ο καθένας στον εαυτό του. Αφιερώστε λίγο χρόνο μετά το τέλος της προβολής για να απολαύσετε ένα ποτό με την παρέα σας, να σχολιάσετε την ταινία που μόλις παρακολουθήσατε και να κανονίσετε το επόμενο ραντεβού σας με την Gold Class, το οποίο είμαστε σίγουροι ότι θα είναι πολύ σύντομα…

Ρώτησα τιμές και μου είπαν πως ξεκινάνε απο 20 ευρό χωρίς φαγητό η ποτό.

Πρόγραμμα.
Παρ. 02/12, Δευτ. 05/12, Τριτ. 06/12, Τετ. 07/12:

GOLD CLASS 1 (19:30, 22:15) - Ο Θρύλος του Ζορό
GOLD CLASS 2 (20:00, 23:30) - Ο Χάρι Πότερ και το Κύπελλο της Φωτιάς

Σαβ. 03/12, Κυρ. 04/12:

GOLD CLASS 1 (17:00, 19:30, 22:15) - Ο Θρύλος του Ζορό
GOLD CLASS 2 (16:30, 20:00, 23:30) - Ο Χάρι Πότερ και το Κύπελλο της Φωτιάς

Reaction score
0
Κάτι λείπει στις φωτογραφίες: Η "wall-to-wall" οθόνη.

Μπορεί να φανταστείτε το γιατί;

Ο Videomix με τις γνώσεις του στην φωτογράφία θα μπορούσε να μας εξηγήσει γιατί στην πρώτη φωτογραφία δεν φαίνονται οι πλαϊνές θέσεις;

Δεν θα έπρεπε ο φωτογράφος να πάει δυο-τρία βηματάκια πιο πίσω; Ή μήπως ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ;

Πόση απόσταση έχουν άραγε οι πρώτες θέσεις από την "Wall to wall οθόνη" που πρέπει από ότι την κόβω να είναι γύρω στα 8 μέτρα μήκος;

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Αν υποψιαστώ ότι έφτιαξαν τέτοιες αίθουσες και δεν υπολόγισαν την απόσταση από τις πρώτες σειρές...

... ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Όταν λένε "γευθείτε γαστριμαργικές απολαύσεις" τι ακριβώς εννοούν; Φαντάζομαι κανένα καναπεδάκι μαζί με την μπύρα... Αυτό πάντως δεν είναι άσχημη ιδέα σε σχέση με τα αναψυκτικά και τα τσιπς που μόνο θόρυβο κάνουν...

Reaction score
0
Και αυτό το τραπεζάκι μεταξύ των πολυθρόνων, λίγο άβολο δεν σας φαίνεται;

Άσε που αν έχει πάει ζευγάρι ραντεβού και έχεις σκάσει τα 40 ευρώ για να εντυπωσιάσεις, θα χάνεις και την απαραίτητη φυσική επαφή με τη διπλανή θέση :wink:

Reaction score
0
Το άψογα εκπαιδευμένο προσωπικό της Gold Class είναι στη διάθεσή σας κάθε στιγμή και σας προσφέρει μοναδική εξυπηρέτηση, σερβίροντάς σας την στιγμή που εσείς θα επιλέξετε, πριν ή κατά τη διάρκεια της ταινίας.

Αν κατάλαβα καλά οι μπροστινοί σας θέλουν την ώρα της ταινίας να παραγγείλουν κρασί και αστακομακαρονάδα κατά την διάρκεια της ταινίας, ή μπυρόνια και σουβλάκια, θα έρχονται τα γκαρσόνια με φακούς και θα σερβίρουν, θα ανοίγουν μπουκάλια και τα τοιαύτα;

Reaction score
5
Παρόμοιο service και θέσεις χρησιμοποιούσα για χρόνια σε ένα UCI Cinema κοντά στο σπίτι μου στο Λονδίνο. Το προτιμούσα ακριβώς γιατί δεν χρειάζεται να τρίβεις αγκώνες με το εφηβικό ζευγαράκι δίπλα που χ****ρεύεται...άσε που έκλεινες θέση από το internet, και πήγαινες 5 λεπτά πριν σαν κύριος και χωρίς ουρά...αν είναι να πας cinema, να πας goddamit!!! :mrgreen:
Και αν θες να χ****ρευτείς εσύ, η θέση είναι μεγάλη και κάνει και για 2! ;)
Πάντως κατά τη διάρκεια του έργου, ΔΕΝ άνοιγαν μπουκάλια και τέτοια...αλλά κανα καφέ σου έφερναν...
Χρήστο μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι :) See you there!

Reaction score
0
Παρόμοιο service και θέσεις χρησιμοποιούσα για χρόνια σε ένα UCI Cinema κοντά στο σπίτι μου στο Λονδίνο. Το προτιμούσα ακριβώς γιατί δεν χρειάζεται να τρίβεις αγκώνες με το εφηβικό ζευγαράκι δίπλα που χ****ρεύεται...άσε που έκλεινες θέση από το internet, και πήγαινες 5 λεπτά πριν σαν κύριος και χωρίς ουρά...αν είναι να πας cinema, να πας goddamit!!! :mrgreen:
Και αν θες να χ****ρευτείς εσύ, η θέση είναι μεγάλη και κάνει και για 2! ;)
Πάντως κατά τη διάρκεια του έργου, ΔΕΝ άνοιγαν μπουκάλια και τέτοια...αλλά κανα καφέ σου έφερναν...
Χρήστο μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι :) See you there!
Πολύ ζεστά το πήρες το θέμα... :roll:

Reaction score
141
δηλαδη να παμε 2 ζευγαρια να σκασουμε 80 ευρω????χωρις να πιουμε ουτε νερο?

τι λετε ρε..που ζειτε??με 80 ευρω παιρνουμε κινεζικο και ενα καλο κρασι και και και και...
αραζεις στο σαλονι και απολαμβανεις την ταινια σου!
ας ειναι καλα ο προβολεας μας!

Reaction score
0

V

VIDEOMIX

Guest
Δεν ξέρω πόσο κάνει το εισητήριο αλλά τα σκάω χωρίς δεύτερη κουβέντα για να πάω.
Eιναι σίγουρα 20 ευρό οι vip αίθουσες. Ρώτησα εγω με τον αδερφό μου στα ταμεία.
Ρωτήσαμε και για την μεγάλη αίθουσα. Εγω νόμιζα οτι μας είπαν 8 ευρό. Ο αδερφός μου όμως επιμένει για 9 και επειδή έχει καλύτερη μνήμη απο μένα, μάλλον αυτή πρέπει να ειναι η τιμή. :wink:

Reaction score
14
με 80 ευρω παιρνουμε κινεζικο και ενα καλο κρασι και και και και...
Μα καλά, τον προβολέα τσάμπα τον έχετε πάρει.? Μου αρέσει που υπολογίζετε τα 80 ευρώ για την High Class κατηγορία - που δεν είναι απαραίτητο να πας- και δεν υπολογίζετε τα 10000 ευρώ που έχετε δώσει για τα συστήματα που χρησιμοποιείτε.

Φυσικά και είναι γούστα καθώς και προτεριότητες του καθενός. Αλλοίμονο αν είχαμε όλοι τα ίδια. Όταν όμως πάμε σε συγκρίσεις (κακώς γιατί πρόκειται για διαφορετικά πράγματα) καλό θα είναι να τα υπολογίζουμε όλα.

:)

Reaction score
5
Κινέζικο...και καλό κρασί;;; :D :D :D :D
Εχεις δει πώς φτιάχνουνε το κινέζικο φαγητό; Αν δεις δεν θα φας ποτέ ξανά...
Και κρασί; Αν επιτρέπεται τί κρασί πάει με κινέζικο, γιατί 40 χρόνια φούρναρης, αλλά ακόμα δεν μπορώ να βρω καλό κρασί που μπορεί να πάει με τέτοιες σάλτσες...:p

Reaction score
5
Αν επιτρέπεται τί κρασί πάει με κινέζικο, γιατί 40 χρόνια φούρναρης, αλλά ακόμα δεν μπορώ να βρω καλό κρασί που μπορεί να πάει με τέτοιες σάλτσες...:p
Κατι δυνατο που να καλυπτει τη γευση της σαλτσας...

Reaction score
5
Μα καλά, τον προβολέα τσάμπα τον έχετε πάρει.? Μου αρέσει που υπολογίζετε τα 80 ευρώ για την High Class κατηγορία - που δεν είναι απαραίτητο να πας- και δεν υπολογίζετε τα 10000 ευρώ που έχετε δώσει για τα συστήματα που χρησιμοποιείτε.

Φυσικά και είναι γούστα καθώς και προτεριότητες του καθενός. Αλλοίμονο αν είχαμε όλοι τα ίδια. Όταν όμως πάμε σε συγκρίσεις (κακώς γιατί πρόκειται για διαφορετικά πράγματα) καλό θα είναι να τα υπολογίζουμε όλα.

:)
10.000€ / 40€ (2 ατομα) = 250 ταινιες....
Αρα με 250 ταινιες κανεις αποσβεση.... και σου εχουν μεινει τα μηχανηματα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.426
Members
38.183
Νεότερο μέλος
tzimarou