Value for money: Yamaha V461 vs Pioneer VSX-917

Reaction score
0
Με δεδομένο ότι έχω τελική τιμή για τον Yamaha V461 (100Wx5, 6Ohm, HDMI) 287 ευρώ και τελική τιμή για τον Pioneer VSX-917 (110Wx7, 8 Ohm, HDMI, great reviews) 414 ευρώ, ποιο θα προτείνατε από την άποψη της αξίας των χρημάτων που θα μου κοστίσουν, σε σχέση με την απόδοση που θα έχω και γιατι? Τα ηχεία που θα συνδεθούν είναι τα RF-52 της Klipsch....

Yamaha V461: http://www.yamaha.com/yec/products/p...l?CNTID=551938

Pioneer VSX-917:
http://www.pioneer.eu/eur/products/4...V-S/index.html

Klipsch RF-52:
http://www.klipsch.com/products/deta...specifications

Reaction score
1
τα watt που λενε και οι 2 ειναι στο 1kHz,με 1% THD παραμορφοση και οχι οδηγουμενα ταυτοχρονα ολλα τα καναλια σε ολλο το φασμα ηχου 20-20000HZ. αυτος που εχει τον ποιο μεγαλο τροφοδοτικο power cons θα εχει στο συνολο και περισσοτερα WATT.οσα ηχεια προσθεσεις τα WATT θα μοιραστουν δια των ηχειων που θα προσθεσεις.εδω θελω να πω οτι αυτα που λενε οι κατασκευαστες για τα WATT σε 20-20000HZ ενοουν οτι τα τελικα σταδια εχουν την δυνατοτητα να βγαλουν εκεινα τα WATT υπο προηποθεσεις εαν για παραδειγμα εκεινη την δεδομενη στιγμη η καταναλωση απο τα υπολοιπα ηχεια ειναι τετοια που περισευει ρευμα ναι τοτε εχει την δυνοτοτητα να τα βγαλει και θα τα βγαλει αν ζητηθει.οσα WAT ειναι το τροφοφοτικο του αφαιρα ενα 25-30% που σπαταλουνται στην αποκοδηκοποιηση και στις αντιστασεις των ηχειων και θα βρεις περιπου ποια ειναι τα συνολικα μαξιμου βατ τους.παντος τα ηχεια σου ειναι πολυ ευκολοοδηγιτα ομως αυτην την στιγμη δεν θα επενδια σε ενυσχιτη χωρις να εχει τα νεα φορμα ηχου εαν ομως επρεπε να επενδυσω θα επερνα ενα οσο ποιο φτυνω για να περνουσα λιγο ωστε στο μελον να επερνα 1 με τα νεα φορμα.εαν τον θελεις για HT γιαμαχα, τους νεου παηονιαρ δεν τους ακουσα, ακουσα καποια παλαιοτερα μοντελα 3 χρονια πριν και με απογοητευσα για HT.αυτη ειναι η αποψη μου ελπιζω να βοηθησα

Reaction score
0
Απάντηση: Value for money: Yamaha V461 vs Pioneer VSX-917

Pionner για ένα και μοναδικό λόγο...........από την hdmi περνάει σήμα 24p........οπότε είναι πιο future proof λύση......αλλά άν δεν σε ενδιαφέρει αυτή η λειτουργεία δεν αξίζει τη διαφορά τιμής..........πάντως εγώ θα πάω ή για τον VSX-917 ή για τον VSX-1017(ΤΗΧ)........:happy_4:

Reaction score
0
εαν τον θελεις για HT γιαμαχα, τους νεου παηονιαρ δεν τους ακουσα, ακουσα καποια παλαιοτερα μοντελα 3 χρονια πριν και με απογοητευσα για HT.αυτη ειναι η αποψη μου ελπιζω να βοηθησα
Τον θέλω για μουσική (60%) και ΗΤ (40%). Απλά όσο και αν μπορώ να διαθέσω τα παραπάνω 120 ευρώ, αναρωτιέμαι αν αξίζει, ή αν είναι καλύτερα να ξεκινήσω με τον V461 και αργότερα με την προσθήκη ενός δικάναλου τελικού να έχω τον V461 για το πολυκάναλο και να οδηγώ τα μπροστινά για τη μουσική με τον δικάναλο. Θέλω να πω ότι σκέφτομαι ότι πιο πολύ τόπο ίσως πιάσουν τα έξτρα χρήματα για αγορά ηχείου διαλόγων ή sub, παρά για τον Pioneer. Απλά έχει πάρει πολύ καλές κριτικές και ήθελα να ξέρω αν αυτό θα έχει αντίκρισμα σε ποιότητα ήχου στην περίπτωση μου.

Pionner για ένα και μοναδικό λόγο...........από την hdmi περνάει σήμα 24p........οπότε είναι πιο future proof λύση......αλλά άν δεν σε ενδιαφέρει αυτή η λειτουργεία δεν αξίζει τη διαφορά τιμής..........πάντως εγώ θα πάω ή για τον VSX-917 ή για τον VSX-1017(ΤΗΧ)........:happy_4:
Αυτή είναι και η μοναδική διαφορά των συστημάτων πέρα από το 5.1 και το 7.1 και τα 10 watt παραπάνω ανα κανάλι που δίνει ο Pioneer.

Μια σημείωση. ΠΗΓΗ θα είναι το PC μου.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.166
Members
38.297
Νεότερο μέλος
kostas-rj