Verbatim MediaStation HD DVR: Τι γνώμη σας.

Reaction score
0
Θα ήθελα την γνώμη σας για medιabox που σκοπεύω να πάρω . Στο www.fullhd.gr διάβασα γι' αυτό : Verbatim MediaStation HD DVR . Για αγορά το βρήκα εδώ. Μπορεί να παίζει DVD από εξωτερική συσκευή; Αφού συνδέεται στο δίκτυο , ''βλέπει'' youtube , και κατεβάζει torrents; Δεν κατάλαβα από την περιγραφή.

Reaction score
0
Απάντηση: Verbatim MediaStation HD DVR: Τι γνώμη σας.

Θα ήθελα την γνώμη σας για medιabox που σκοπεύω να πάρω . Στο www.fullhd.gr διάβασα γι' αυτό : Verbatim MediaStation HD DVR . Για αγορά το βρήκα εδώ. Μπορεί να παίζει DVD από εξωτερική συσκευή; Αφού συνδέεται στο δίκτυο , ''βλέπει'' youtube , και κατεβάζει torrents; Δεν κατάλαβα από την περιγραφή.

Πήγαινε στο site της verbatim και κατέβασε το manual και μάλιστα στα ελληνικά έχει όλα τα χαρακτηριστικά, αλλά γιατί δεν πάς να το αγοράσεις απ'το Saturn που το έχει μόνο 189€ με 500G σκληρό?
Πάντως μέχρι τώρα όσα media streaming έχω δεί αυτό είναι το πληρέστερο.

Reaction score
0
ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ MKV ARXEIA

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Verbatim MediaStation HD DVR: Τι γνώμη σας.

ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ MKV ARXEIA
Μήπως μιλάμε για άλλο μηχάνημα γιατί όλοι αναφέρουν ότι παίζει τα πάντα όχι μόνο MKV αλλά έχει ψηφιακό και αναλογικό δέκτη και μπορεί να γράψει video και όλα τα κανάλια που βλέπουμε όπως και τα ψηφιακά και βέβαια έχει όλες τις δυνατότητες λειτουργίας στο δίκτυο , αναρωτιέμαι πως δεν έχει γίνει κουβέντα ακόμη για αυτό

Αυτά τα αντέγραψα απ΄το Manual από site της Verbatim

Features and Benefits

Digital Analogue Tuner built in for TV (DVB-T)
High Definition video playback up to 1080i
Digitally record TV and upscale to HD during playback
One Touch Recording
Scheduled Recording
Electronic Program Guide (EPG)
Time Shift - record/play/pause/fast forward/rewind live TV
One Touch Copy button for photo back up from the memory card slot
SD/SDHC/MS Memory Card slot
Movie play back
Music play back
Photo Playback - slide show options with or without music
H.264 file playback via network or wireless network in conjunction with Transcode
Server
Play back media from external storage devices (via USB Host ports)
Supports multilingual subtitles
Network and Wireless Network functions
Stream media playback via Ethernet and Wireless LAN
Data storage
External data storage via the USB Host connections
Free Technical Hotline support
Verbatim 2 Year Limited Warranty

Media Play Back Support
File Format
Audio

MP3, WMA, WAV7/8, OGG, AAC

Video

MPEG-1 (.dat.mpg.mpeg.iso.vob),
MPEG-2 (.mpg.mpeg.ifo.vob.iso.
ts), MPEG-4 (.avi.mkv.XviD.)
DIVX 3/4/5/6/ (.avi.mkv)
MP 4 AVC (H.264) via supplied
Transcode Server

Photo

JPG. JPEG, BMP

Recording Features

One Touch Record Record to HDD only
Recording HDD/USB Host/Memory Card
Time Shift HDD only
Schedule Recording
Create, Edit, Delete recording
schedules
Recording Quality HQ / SP / LP / EP / SLP
Network Feature
Ethernet 10/100Mbps
Wireless LAN IEEE 802.11 b/g, up to 54Mbps

Reaction score
2
Ξέρει κανείς αν ο ψηφιακός δέκτης σε αυτό το μηχανάκι υποστηρίζει και mpeg4 ή μόνο mpeg2;

Reaction score
0

Ξέρει κανείς αν ο ψηφιακός δέκτης σε αυτό το μηχανάκι υποστηρίζει και mpeg4 ή μόνο mpeg2;
Αυτό αναρωτιόμουν κι εγώ , γιατί αν δεν έχει mpeg4 , να φύγουμε , να πάμε αλλού...
Παραδείγματος χάρη εδώ: DVICO TviX M-6600Ν και εδώ.

Reaction score
0

Αυτό αναρωτιόμουν κι εγώ , γιατί αν δεν έχει mpeg4 , να φύγουμε , να πάμε αλλού...
Παραδείγματος χάρη εδώ: DVICO TviX M-6600Ν και εδώ.
Και εγώ το αναρωτήθηκα και τους έχω στείλει e-mail εδώ και κάποιες ημέρες, παρόλα αυτά αυτά που μας προτείνεις ποιός τα πουλάει στην Ελλάδα πληρούν αυτά που ψάχνουμε και ποιό βασικό πόσο κάνουν? δηλαδή από τα 189€ της verbatim που το βρήκα σε διαφημιστικό φυλλάδιο του Saturn με τον σκληρό πόσο παραπάνω κάνουν αυτά που προτείνεις?

Reaction score
0

Καλημέρα σε όλους,

Παιδιά, για το Verbatim MediaStation HD DVR, Wireless ή μη, 500GB ή 1T (βλ. μοντέλα 47541, 47542, 47543) έχω να πω τα εξής:

1) Δεν υποστηρίζει title edit (A-B delete, split title, κλπ), τουλάχιστον με το υπάρχον software.

2) Η εγγραφή γίνεται σε ανάλυση 720x480 (και όχι σε 720x576)

3) Το θέμα με τον ψηφιακό του δέκτη, ενώ με απασχόλησε και εμένα, εντουτοις δεν έβγαλα άκρη...
Πουθενά, ούτε στη συσκευασία, ούτε στο site της Verbatim δεν αναφέρεται αν είναι mpeg2 ή mp4. Αν κάποιος μάθει κάτι ας μου το πει και μένα.

4) Για το firmware... σιγή και κει! Τουλάχιστον, αν κανείς μάθει τίποτα για συμβατότητα με κανένα άλλο μηχανάκι, να μου το πει.

5) Για τα MKV αρχεία είμαι σε διερεύνηση του θέματος. Κάποιες πληροφορίες (που όμως δεν τις έχω επιβεβαιώσει ακόμα) λένε ότι αναγνωρίζει τα .mkv αρχεία, αλλά σαν container μόνο και όχι με κωδικοποίηση Η.264.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!! ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ.

Reaction score
0
και γω το ειδα στο saturn, και σε σχετικη μου ερωτηση στο πωλητη μου πε οτι θα υπαρξει αναβαθμιση του ψηφιακου δεκτη σε mpeg4 με firmware upgrade. Ας περιμενουμε λιγο να δουμε

Reaction score
2
Re: Απάντηση: Verbatim MediaStation HD DVR: Τι γνώμη σας.

3) Το θέμα με τον ψηφιακό του δέκτη, ενώ με απασχόλησε και εμένα, εντουτοις δεν έβγαλα άκρη...
Πουθενά, ούτε στη συσκευασία, ούτε στο site της Verbatim δεν αναφέρεται αν είναι mpeg2 ή mp4. Αν κάποιος μάθει κάτι ας μου το πει και μένα.
Σε μια HDD_Brochure που έχει στο επίσημο site του, αναφέρει:

TV Type: Analog Pal/ DVBT mpeg 2

Άρα άνθρακες ο θησαυρός, προς το παρόν τουλάχιστον, εκτός αν αλλάξουν κάτι.

Reaction score
0

Παιδια καλησπέρα! Σας παρακλώ μια βοηθεια, γιατι έχω τρελαθεί!
Πριν 2-3 εβδομάδες μπήκα σε ένα κατάστημα με ηλεκτρονικά είδη στην κιφησίας, απλά για να ρίξω μια ματιά! Μόλις είδα το συγκεκριμένο μηχάνημα και μετά απο επιβεβαίωση του υπαλλήλου οτι παίζει ελληνικούς υπότιτλους και οτι γενικότερα κανει τα πάντα, χωρις 2η σκεψη, το αγόρασα! Γενικότερα απο το μηχάνημα είμαι πολύ ευχαριστημένος, αφου αναγνωρίζει και παίζει τα πάντα, εκτος από το βασικότερο! Ελληνικούς υπότιτλους .srt! Όταν οι υπότιτλοι είναι ενσωματωμένοι, τους παίζει μια χαρά! Αλλά όταν ειναι σε srt, ενώ τους αναγνωριζει, τους παίζει κινεζικα! ΕΨΑΞΑ ΠΑΝΤΟΥ για firmware update, και τπτ πουθενά! Γι αυτο, σας παρακαλώ μια βοηθεια, γιατί πάνε χαμένα τα 250 που έδωσα, πείτε καμμια ιδέα πως να κανω το ριμαδι να παίζει ελληνικά! Εστω να προτείνετε ένα προγραμμα να ενσωματώνει τους υπότιτλους σε .avi kai .mkv! Χίλια ευχαριστώ για την υπομονή σας!

Reaction score
2
Re: Απάντηση: Verbatim MediaStation HD DVR: Τι γνώμη σας.

Παιδια καλησπέρα! Σας παρακλώ μια βοηθεια, γιατι έχω τρελαθεί!
Πριν 2-3 εβδομάδες μπήκα σε ένα κατάστημα με ηλεκτρονικά είδη στην κιφησίας, απλά για να ρίξω μια ματιά! Μόλις είδα το συγκεκριμένο μηχάνημα και μετά απο επιβεβαίωση του υπαλλήλου οτι παίζει ελληνικούς υπότιτλους και οτι γενικότερα κανει τα πάντα, χωρις 2η σκεψη, το αγόρασα! Γενικότερα απο το μηχάνημα είμαι πολύ ευχαριστημένος, αφου αναγνωρίζει και παίζει τα πάντα, εκτος από το βασικότερο! Ελληνικούς υπότιτλους .srt! Όταν οι υπότιτλοι είναι ενσωματωμένοι, τους παίζει μια χαρά! Αλλά όταν ειναι σε srt, ενώ τους αναγνωριζει, τους παίζει κινεζικα! ΕΨΑΞΑ ΠΑΝΤΟΥ για firmware update, και τπτ πουθενά! Γι αυτο, σας παρακαλώ μια βοηθεια, γιατί πάνε χαμένα τα 250 που έδωσα, πείτε καμμια ιδέα πως να κανω το ριμαδι να παίζει ελληνικά! Εστω να προτείνετε ένα προγραμμα να ενσωματώνει τους υπότιτλους σε .avi kai .mkv! Χίλια ευχαριστώ για την υπομονή σας!
Άνοιξε το αρχείο των υποτίτλων με το notepad (σημειωματάριο) των windows και κάνε "αποθήκευση ως" με κωδικοποίηση UTF-8 και ξαναδοκίμασε.
Αν δεν σου τους παίξει δοκίμασε και το Unicode.
Αλήθεια mkv παίζει κατ'ευθείαν ή μέσω transconder από το κομπιούτερ.
Έχει αναλογικό και ψηφιακό δέκτη (Mpeg4);

Reaction score
0

Έχεις επιλέξει από το μενού του τους ελληνικούς υπότιτλους;
Αν ναι τότε δοκίμασε να τους αποθηκεύσεις με το σημειωματάριο των Windows με κωδικοποίηση UTF-8 όπως πρότεινε και ο parisal.

Reaction score
0

Παιδια καλησπερα , τελικα πως γινεται να δω mkv αρχεια στο μηχανημα?? πουθενα δε βλεπω καπου να σοθ εξηγει...

Reaction score
0

Παιδιά γεια σας.
Αγόρασα πριν 2 εβδομάδες το συγκεκριμένο μηχάνημα και εντέλει δεν παίζει καλά ελληνικούς υπότιτλους.
Δείχνει κανονικά όλα τα γράμματα αλλά αυτά που τονίζονται τα δείχνει με ερωτηματικό.Επίσης το Θ το δείχνει με παράξενο σύμβολο
Παράδειγμα τη λέξη ταινία την έδειχνε ταιν?α
Ευτυχώς που μπόρεσα και το άλλαξα και πήρα τον WD HD Media Player Tv Live και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Reaction score
1
με το aviaddxsubs αν θυμάμαι καλά ενσωματώνεις υπότιτλους μέσα σε 2 λεπτά.
πήρε ένας φίλος πρίν 10 μέρες το συγκεκριμένο μηχάνημα και μόνο έτσι από ότι μου είπε μπορεί να βλέπει υπότιτλους.
Το πήρε και για τα ψηφιακά της digea, τώρα αν τελικά δεν έχει mpeg4 dvb τον βλέπω να τον κοπανάει στο κεφάλι του υπαλλήλου του mediamarkt που του τον έδωσε γι αυτό το λόγο!
τιμή 199€ με 1Τb

Reaction score
0

Καλημερα και απο μενα παιδια.Εχω μια ερωτιση σχετικα με την συσκευη. Θα ηθελα να μου πειτε οσοι το εχετε το μηχανημα πως γραφει απο TV? Ti resolution και τι ποιοτιτα? Επισης αν ειναι αξιος ανδικαταστατης του απλου και φθηνου video..Αλλιος σκεφτωμαι να παω σε dvd/vhs combo εγγραφης.Εγω το θελω για να περασω ολες τις κασετες μου vhs/dv σε ψηφιακη μορφη. Βαριεμαι να παιξω με το tv-tuner μου το οποιο δεν γραφει ουτος η αλλιος super..Εχω απλη tv οποτε δεν με νοιαζει 1080p/i κτλ. Απλα θελω να ειναι τουλαχιστον η ποιοτητα του video(μη γελατε!!:138:) αν οχι καλητερη.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.089
Members
38.409
Νεότερο μέλος
Lp's21