Vintage ενισχυτής marantz 1180dc

Reaction score
1.815
Ωραίο μηχάνημα!
Συγνώμη αλλά θέλω να σου κάνω μια ερώτηση: Το συρόμενο ποτενσιόμετρο του "balance" που είναι??:203:

Reaction score
199
Απάντηση: Re: Vintage ενισχυτής marantz 1180dc

Ωραίο μηχάνημα!
Συγνώμη αλλά θέλω να σου κάνω μια ερώτηση: Το συρόμενο ποτενσιόμετρο του "balance" που είναι??:203:
Συγνωμη για την καθυστεριμενη απαντηση αλλα λογω των ημερων υπαρχουν πολλες υποχρεωσεις.

Να σε ευχαριστησω για τα καλα σου λογια που εξεφρασες για το μηχανημα που πωλειται.

Για την ερωτηση σου που ειναι το συρομενο ποτενσιομετρο του balance δεν πιστευω να υπαρχει καποιος που ειναι του χωρου μας και να εχει προβλημα που απουσιαζει, γιατι το ποντεσιομετρο βρισκεται ακριβως στο κεντρο της θεσης του, δηλαδη εκει που πρεπει να ειναι και μπορουμε ευκολα να το κανουμε βολτα ειτε αριστερα ειτε δεξια με ενα κατσαβιδι, τοσο απλα και να ακουμε μονο το ενα καναλι απο τα δυο, που δεν πιστευω να θελει κανενας.

PPZ

Reaction score
18
Απάντηση: Vintage ενισχυτής marantz 1180dc

Πωλείται Vintage ενισχυτής marantz 1180dc σε πλήρη εμφανισιακή και λειτουργική κατάσταση.Τιμή 350 ευρώ.
Ομως οταν γραφεις οτι ειναι σε πληρη εμφανισιακη κατασταση φιλε μου, ΕΙΔΙΚΑ στα vintage μηχανηματα τοτε τιθεται θεμα ποτενσιομετρου.Οπος ξερεις, δεν ειναι ευκολο ουτε να επισκευαστει, ουτε να αγωραστει το ανταλλακτικο.Και αυτο του ριχνει την τιμη, κατ'αρχας.Δεν το λεω με κακη προθεση, απλα αν εισαι στο χωρο του vintage πρεπει να το γνωριζεις αυτο.:114:

Reaction score
1.815
Πωλείται Vintage ενισχυτής marantz 1180dc σε πλήρη εμφανισιακή και λειτουργική κατάσταση.Τιμή 350 ευρώ.
Καλημέρα φίλε μου!
Όντως στα Vintage μηχανήματα θα πρέπει να έχεις υπ' όψη σου οτι αν είναι άψογα διατηρημένα και λειτουργικά, τότε η τιμή τους θα πρέπει να είναι σε αποδεκτά επίπεδα.
Εαν ζητάς αυτά τα χρήματα για ένα μηχάνημα που ούτε πλήρες είναι εμφανισιακά, ούτε λειτουργικό, τότε μάλλον θα πρέπει να ρίξεις νερό στο κρασί σου.. Σίγουρα ενδιαφέροντε πολλοί για τέτοια προιόντα αλλά γίνεται κάποια παρερμηνία. Η αξία που πωλήται ενα vintage μηχάνημα δεν ανεβαίνει γιατί είναι παλιό, αλλά γιατί αξίζει πρώτα απ όλα ως προιόν και καλύπτει τα ανώτερα επίπεδα Hi-Fi της εποχής του, αλλά και λόγω καλής κατάστασης.
Θεωρητικά θα μπορούσε ο καθένας να ζητάει ότι θέλει για οποιοδήποτε Marantz, Sansui, Akai, Luxman, Onkyo, Pioneer ενισχυτή! Όμως αξίζει να τα πληρώσει τα χρήματα αυτά κάποιος?
Ο καθένας από μας αναρωτιέται μέσα από αυτό το ερώτημα...
Συγνώμη για την επέμβαση δε θέλω να σου χαλάσω την αγγελία σου, αλλά πιστεύω οτι η τιμή του μηχανήματος είναι υψηλή, έστω και να ήταν σε άψογη κατάσταση:126:

Reaction score
199

O ενισχυτης θα βρισκεται πιστευω προς το τελος της αλλης εβδομαδος στους αγαπητους Αφους ΤΣΑΚΙΡΙΔΗ.

Αριστομενους 12
τηλ 2108253132

Προς ακροαση.

jpaudio

Επαγγελματίας
Reaction score
1.684

Καλημέρα. Παρ'όλα αυτά δεν σχολιάζεις τι σου γράφουν παραπάνω, σχόλια που προσυπογράφω. Η υιοθέτηση τιμών από ξένα sites σαν αναφορά πρέπει να αποφεύεγεται λόγω διαφορετικών συνθηκών και αγοράς. Η ακριβής περιγραφή της κατάστασης και η λογική κοστολόγηση του μηχανήματος είναι τα δύο βασικά επιχειρήματα για την πώληση ενός ματαχειρισμένου vintage κομματιού.
Φιλικά,
Γιάννης

Reaction score
199

Ο ενισχυτης βρισκεται στους Αφους Τσακιριδη για ελεγχο και ακροαση.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.098
Members
38.407
Νεότερο μέλος
kalelakos