Virtual dynamics Master Series ΄΄R΄΄ power cable

Μηνύματα
16
Reaction score
5
Τιμή 280€
3 ανεξάρτητοι μονόκλωνοι αγωγοί 10 gauge. 6 layers different insulations ανά αγωγό. Μαγνήτες νεοδυμίου στην έξοδο με πατενταρισμένη λειτουργία. Σε πολύ καλή κατάσταση.

Για τον ηχο μπορείτε να δείτε το review από absolute sound που όπως συνήθως είναι διαφωτιστικό, για το τι να περιμένεις σαν ηχητικό αποτέλεσμα. Περιττό να πω πώς οι συγκρίσεις γίνονται με καλώδια που αξίζουν αρκετές χιλάδες ευρώ. Δε δικαιολογώ την τιμή των καλωδίων, και μένα μού φαίνονται υπερβολικές. Πρόκειται για 1 πολύ ακριβό καλώδιο ακόμα και με τιμές 2010 που αποκτήθηκε, οπότε γι αυτό και αυτού του είδους οι συγκρίσεις. Η τιμή είναι μάλλον συμβολική, αλλά αφού δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί πλέον, λόγω μετακόμισης σε μικρό χώρο, πωλείται. Εάν υπάρχει ενδιαφέρον για ανταλλαγή με αντίστοιχης τιμής ή και λίγο χαμηλότερης, το συζητάμε.

Σημείωση: Προς αποφυγή άσκοπων μηνυμάτων. Το καλώδιο είναι πολύ βαρύ λόγω των προδιαγραφών του. Επίσης χρειάζεται χώρο πίσω στο ρακ, δεν ειναι εύκαμπτο, πολύ παχύ και με τάσεις να σηκώνει ή να γέρνει ακόμα και βαριά πολύπριζα. Δυστυχώς αυτός είναι και ο λόγος που το αποχωρίζομαι. Δεν υπάρχει πλέον χώρος να τοποθετηθεί, οπότε είτε γέρνει το πολύπριζο είτε πρέπει να βγάλω το sub όπου και χρησιμοποείται αρκετά έξω στο χώρο που δεν εξυπηρετεί καθόλου
 

Attachments



Staff online

  • Zizik
    Chauncey Gardiner * tl;dr *

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
172.090
Μηνύματα
2.888.019
Members
37.984
Νεότερο μέλος
fchristos
Top