καλησπερα στα μελη.λοιπον εχω στην κατοχη μου αρκετα χρονια τα παρακατω (μαγικα) holfi audio the magician αρκετα κοματια.gryphon audio the exorcist και το acustic revive rd-3.τι γνωμη εχετε για αυτα?να πω οτι αρχισα απο το γυμνασιο πιτσιρικας με hi fi συσκευες και στην πορεια το γυρισα σε επαγγελματικα και λογο δουλειας διαθετω τεσσερα συστηματα εξαιρετικης ποιοτητας σχεδον ολα με μοναδες νεοδυμιου τα ηχεια φτιαγμενα απο εμενα με δικα μου σχεδια.9 subwoofers και 12 tops με μεγαφωνα απο 10 μεχρι 18 ιντσες.οι τελικοι 18 τον αριθμο παιρνουν σημα απο 4 dsps.ashly .bss. ev. και dynacord να παιρνουν ψηφιακα το σημα.ολα ρυθμισμενα στη λεπτομερια μεχρι και το ρευμα μπαινει σωστα παντου..οι πυκνωτες σε ολα τα μηχανηματα εχουν ολοι αλαχτει με καλες σειρες nippon kai nichicon και τους καταληλους για καθε σταδιο πυκνωτες.καλωδια χρησημοποιω παντα belden supra filo και sommer. και κυριως χοντρα.σορυ για το κατεβατο αλλα για να μην με ρωτατε τι συστημα εχω.λοιπον τα (μαγικα) τα εχω φερει απο εξω και τα χρησιμοποιω τακτικα και δουλευουν εσεις τι γνωμη εχετε?τα εχει καποιος εδω μεσα δοκιμασει?
Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023