- Reaction score
- 0
Μετά από αρκετό καιρό απουσιας απο τα δρώμενα του forum, σας Χαιρετώ και πάλι
Εχω στην κατοχη μου ενα Golf Vi το οποίο αγορασα με το ηχοσυστημα RCD 310 της VW και πλεον το εχω μετανοιώσει αφού
το RCD 510 με την touch screen ειναι πολύ πιο όμορφο (αν και ισοδυναμο σε χαρακτηριστικα)
το θεμα ειναι οτι το 510 πωλειται πανάκριβο (1000ευρω η αντιπροσωπεια) για αυτα που προσφερει
και δεν βρισκω λογικο να το αποκτησω. Ουτε εχω εμπιστοσυνη στα μεταχειρισμενα που εχω δει να πωλουνται κατα καιρους.
Τί εναλλακτική επιλογη εχετε να μου προτεινετε??? (maximum στα 400euro)
ειμαι ασχετος στο θεμα ηχος-εικονα αυτοκινητου. Δεν θελω να αλλαξω ηχεια κλπ
δλδ μονο την μοναδα της κονσολας να αντικαταστησω.
δεν με ενδιαφερει κορυφαια ποιοτητα κλπ. το 310 που εχει τωρα μου "ακουγεται" μια χαρα...
σας ευχαριστώ εκ των προτερων
Εχω στην κατοχη μου ενα Golf Vi το οποίο αγορασα με το ηχοσυστημα RCD 310 της VW και πλεον το εχω μετανοιώσει αφού
το RCD 510 με την touch screen ειναι πολύ πιο όμορφο (αν και ισοδυναμο σε χαρακτηριστικα)
το θεμα ειναι οτι το 510 πωλειται πανάκριβο (1000ευρω η αντιπροσωπεια) για αυτα που προσφερει
και δεν βρισκω λογικο να το αποκτησω. Ουτε εχω εμπιστοσυνη στα μεταχειρισμενα που εχω δει να πωλουνται κατα καιρους.
Τί εναλλακτική επιλογη εχετε να μου προτεινετε??? (maximum στα 400euro)
ειμαι ασχετος στο θεμα ηχος-εικονα αυτοκινητου. Δεν θελω να αλλαξω ηχεια κλπ
δλδ μονο την μοναδα της κονσολας να αντικαταστησω.
δεν με ενδιαφερει κορυφαια ποιοτητα κλπ. το 310 που εχει τωρα μου "ακουγεται" μια χαρα...
σας ευχαριστώ εκ των προτερων