WHARFEDALE VR-400 floor speakers Αξιζουν???

Reaction score
15.469
θα περασω από media ειδα ότι τα πουλανε ισως εχουν να τα ακουσεις κιολας....
Για αυτό εδώ το Magnat τι λετε?

MAGNAT Monitor Supreme 2002 Black ....
παρολο που δεν αγοραζουμε με το κιλο ... μου κανει εντυπωση (ασχημη) το ποσο ελαφρυ (23kg) ειναι ενα ηχειο τριδρομο με δυο 8ιντσα ...

Reaction score
59
παρολο που δεν αγοραζουμε με το κιλο ... μου κανει εντυπωση (ασχημη) το ποσο ελαφρυ (23kg) ειναι ενα ηχειο τριδρομο με δυο 8ιντσα ...
Προφανος και δεν ειναι ξυλο μασιφ.... Γινετε χρηση καποιου ειδους νοβοπαν η αλλου υλικου...
Αν και προσωπικα τα 23κιλα μου φαινοντε οκ...αν ειναι ανα τεμαχιο

Reaction score
59
Ω θανκς!! :) ποσες διαφορετικες γνωμες ποια.... Ποσο υποκειμενικο ειναι τελικα τι ειναι καλο και τι οχι....

Reaction score
15.469
Ω θανκς!! :) ποσες διαφορετικες γνωμες ποια.... Ποσο υποκειμενικο ειναι τελικα τι ειναι καλο και τι οχι....
Το αν ενα ηχειο (στην συγκεκριμενη περιπτωση) πληρει καποιες βασικες προ'υ'ποθεσεις για να ειναι σωστο ,δε νομιζω οτι ειναι υποκειμενικο.Απλα υπαρχουν πραγματα τα οποια δεν εχουμε κατανοησει η' καταλαβαμε λαθος η' απλα δεν γνωριζουμε (εγω πρωτος απ' ολους στην αγνοια και χωρις καμμια διαθεση να προσβαλλω καποιον ε?).
Εαν λοιπον εχουμε δυο ηχεια "τεχνικα σωστα" , της ιδιας κατηγοριας κτλ. τοτε αρχιζει να μπαινει ο παραγοντας "προσωπικη αποψη" που θα ξεκαθαρισει τελικα τα πραγματα.
Δες εδω για την περιπτωση σου (υπομονη ε?).
Εαν το budget σου ειναι χαμηλο ,μπορεις να κινηθεις στη χωρα των μεταχειρισμενων οπου - με τους απαραιτητους συμβιβασμους - μπορεις να βρεις κατι ποιοτικο σε χαμηλη τιμη.

Reaction score
59
Θα διαβασω το αρθρο αυριο...
Απλα δεν μπενω καν στην διαδικασια του μεταχειρισμενου..οσο "σωστο" ηχειο κ να ειναι ... Δε ξερω ποσο το εχει "σπασει" ο αλλος ποσο το εχει υπεροδηγησει η οχι!
Νομιζω οτι το τεχνιξα σωστα ειναι κ αυτο υποκειμενικο αναφερομεστε σε αναλογικα ηλεκτρονικα.... Μεεε κινητα μερη+ακουςτικη επιστημη! δυσκολο να βρεθει χρυση τομη .κ εγω παν ασχετος ειμαι με κατηγοριες και κλαςςεις ηχειων.... Με γνωμονα τεχνικα χαρακτηριστικα και το αυτι μου παω!ναι αν ειχα ενα χιλιαρικο διαθεσιμο θα το εριχνα σε klipsch ηχεια που ειχα κ ημουν πολυ μπροστα οταν ακουγα διαφορες στον ηχο με μπακαλοκατασκευες κ αλλα consumer προιοντα εκει εξω....

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.517
Νεότερο μέλος
Mpermplis