Wharfedalle 9 DFS & 9.2

Reaction score
638
Ενα ζευγαρι διπολα 9 DFS μαυρα 1 ετους στα 140 ευρω ( http://www.wharfedale.co.uk/Product.../10/CID/53/language/en-GB/Default.aspx#detail) και ενα ζευγαρι 9.2 επισης μαυρα 2 ετων στα 130 ευρω (http://www.wharfedale.co.uk/Product.../10/CID/49/language/en-GB/Default.aspx#detail ) μαζι με τις βασεις της φωτογραφιας τις οποιες τις κανω δωρο.
Τα ηχεια ειναι κυριολεκτικα αστρωτα καθως τα χρησιμοποιησα μονο σε Home Cinema και οι ταινιες που εχουμε δει ειναι ελαχιστες λογο παιδιων.
Το ενα απο τα 9.2 ειχε ενα ατυχηματακι καθως ο μικρος το εριξε απο την βαση και εχει υποστει δυο μικροζημιες στο κουτι στην πανω και κατω δεξια γωνια .
Απο την πτωση εχουν σπασει τα δυο απο τα τεσσερα κουμπωματα της σιτας η οποια ομως κουμπωνει πανω του.
Το ηχειο ειναι πληρως λειτουργικο και δεν εχει κανενα μα κανενα προβλημα.
Εαν το καλυψει καποιος με μονωτικη μαυρη ταινια τα χτυπηματα η ζημια θα φαινεται μονο απο πολυ κοντα.
Τηλεφωνο 6937306752.
Εκτος Αθηνων θα στειλω μονο αφου κατατεθουν τα χρηματα σε τραπεζικο λογαριασμο και με εξοδα του αγοραστη.
Ολα ειναι αγορασμενα απο Νακα και τα DFS εχουν γινει ειδικη παραγγελια καθως δεν τα εισαγει στην χωρα μας

Reaction score
0
Απάντηση: Wharfedalle 9 DFS & 9.2

Παλεύω για PM αλλά κάτι συμβαίνει με τον Explorer μου.
Σου έστειλα 2 φορές το μήνυμα που μάλλον τώρα θα διαβάσεις μιας και η τρίτη προσπάθεια έγινε με τον Opera.

Reaction score
638
Νεα τιμη και για τα τεσσερα 230 ευρω.
Μιχαλη εαν μπορεις να μικρινεις τις φωτογραφιες σε παρακαλω .

Reaction score
638
Τα 9.2 πουληθηκαν και μενουν μονο τα διπολα 9 dfs τιμη 140 ευρα για οποιον τα θελει

Reaction score
638
Γεια σου και σενα φιλε μου. Αυτα που βλεπεις στο site που μου εδειξες ειναι στο εργοστασιο στην Κινα και θα σου κοστισουν οταν ερθουν 159 ενω τα δικα μου ειναι εδω ( Πειραιας ) και κοστιζουν 140 .
Οπως καταλαβες τα ηχεια αυτα δεν εχουν ερθει ποτε στην Ελλαδα οι τιμες που θα βρεις στα διαφορα siteς δεν αφορουν κομματια που ειναι διαθεσιμα αλλα ειναι μονο κατοπιν παραγγελιας η οποια κανει τρεις μηνες να ερθει απο το εργοστασιο .
Μπορεις εαν θελεις να τα παραγγειλεις και να περιμενεις .....
Σε περιπτωση που σε ενδιαφερουν κανε πρωτα ενα τηλεφωνο και ρωτα ποτε θα τα εχουν.
Και για να μην πεδευεσαι παρε στο Νακα και ζητα τον κυριο Οδδυσεα Μπουζελακο ειναι ο κυριος που ανελαβε να εκτελεσει την παραγγελια μου

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Wharfedalle 9 DFS & 9.2

Φιλε μου ευχαριστώ για την απάντηση. Με τόσο μικρή διαφορά από τα καινούργια (140-158) δεν μπορώ να ρισκάρω σε μεταχειρισμένο. Αντίθετα η τιμή των 9.2 που έδωσες πριν (από 250 σε 130) ήταν δελεαστική. Αν ήταν αντίστοιχη μπορεί να το σκεφτόμουν. Επιπροσθετα δε βιάζομαι του σκοτωμού οπότε μάλλον θα πάω για τα καινούργια. Φίλε μου κΑλή συνέχεια.

Reaction score
638
Re: Απάντηση: Re: Wharfedalle 9 DFS & 9.2

Τι να ρισκαρεις φιλε μου ? τα ηχεια οπως γραφω ειναι αδουλευτα και με ενα χρονο εγγυηση ακομα απο τον Νακα .
Τα 9.2 τα εδωσα μιση τιμη γιατι ειχαν ατυχημα.
Αντε καλη συνεχεια

Staff online

• Zizik
    Safety Last * tl;dr *
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.013
Members