WiFi και Videosender

Reaction score
164
Έχω ένα videosender για να στέλνω την εικόνα του δορυφορικού δέκτη από το σαλόνι στην κρεββατοκάμαρα, ο οποίος λειτουργεί στα 2.4Ghz
Τελευταία απέκτησα και Adsl με WiFi router, που επίσης είναι στα 2.4Ghz, το οποίο δεν έχει ακόμα ενεργοποιηθεί.
Έχω παρατηρήσει ότι όταν το router είναι αναμμένο, η εικόνα από το videosender κάνει παράσιτα, και στα τρία κανάλια που έχει το sender.
Δεν έχω πειράξει ακόμα το router, αλλά τι πιθανότητες έχω να μην παρεμβαίνει το ένα στο άλλο; Το έχει καταφέρει κανένας ή δεν έχω ελπίδα;

Reaction score
0
Το βασικό πρόβλημα είναι ότι χρησιμοποιούν την ίδια συχνότητα, ή καλύτερα την ίδια μπάντα. Καθότι συνήθως τέτοιοι φθηνοί πομποδέκτες σε μερικά GHz δεν έχουν και την καλύτερη συμπεριφορά, το καλύτερο που πιστεύω ότι μπορείς να κάνεις, είναι να δοκιμάσεις να απομακρύνεις τις χρησιμοποιούμενες συχνότητες όσο μπορείς.

Στον wireless router δοκίμασε το κανάλι 1 με όλους τους συνδυασμούς συχνοτήτων του videosender και μετά δοκίμασε το κανάλι 13 με όλους τους συνδυασμούς του videosender.

Αν αυτό δεν αποδώσει, τότε δοκίμασε να απομακρύνεις τον wifi router από τον videosender-receiver όσο μπορείς μακρύτερα.

Reaction score
383
Katevase to network stumbler , na deis ti ginetai sto xoro sou. Exeis kai geitones, min to xehnas!
Des ti kanalia xrisimopoiountai, ti entasi exei o sima, kai meta epelexe to sosto kanali.

Dimitris

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.478
Members
38.187
Νεότερο μέλος
kotsos134