XRHSTOS SANDIKAI

Reaction score
14
καλλιτέχνης με τα ΟΛΑ του ο μικρός εεεε???

Φωνάρα, ομορφιά, και φυσικά ταλεντάρα ο μπόμπιρας εεεε?

Χριστούγεννα ή ΠΑΣΧΑΤΟ χωρίς Σαντικάϊ είναι σαν Χριστούγεννα χωρίς αρνί και Πάσχα χωρίς Γαλοπούλα...!!!! Σαν Πάσχα χωρίς ΑηΒασίλη και Χριστούγεννο χωρίς κόκκινα αΒΓά!

Δηλαδίς όταν βάζω ΑΛΤΕΡ αν δεν δώ εστω και για λίγα δευτερόλεπτα Σαντικάι εχω πρόβλημα... εχω ενα σύνδρομο στέρησης, νοιώθω ότι θέλω να πάρω αμεσα την εστω και μικρή δόση απο την αγγελικά πλασμένη και ποιημένη φωνούλα του!

Ωρες ώρες ζηλευω τους τεχνικούς στο ΑΛΤΕΡ που κάθε σεζόν εχουν την τύχη να παίζουν τις κασσέτες του μικρού Χρήστου και να τα απολαμβάνουν με τέλεια εικόνα στα μονιτορ της ΡΟΗΣ προγράμματος του καναλιού... κάτι σαν να βλέπεις Σαντικάι σε highDef χωρίς ίδωλα και παρεμβολες...!!!

Τι τύχη θεε μου!!! Ζηλευω!!!

Αλήθεια φέρει και λίγο σε Ευαγγελάτο τζούνιορ... λές να εχει και τριχωτά καρπίδια???

I LOVE SANTIKAI... όπως λεει και η Joan Jett!!!

Reaction score
164
Στα παιδάκια έχω μεγάλη αδυναμία. Αλλά το συγκεκριμένο @#%*@! :141:
Το παιδάκι δεν φταίει σε τίποτα βέβαια...

Reaction score
1.153
Μόλις τον είδα στο ΑΛΤΕΡ και μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι...

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
343
Την πρώτη χρονιά μου άρεσε. Σεμνή εορταστική παρουσία με πολύ καλή φωνή. Τη δεύτερη, το θεώρησα συνέχεια της πρώτης. Την τρίτη, άρχισα να βγάζω μπιμπίκια...

Όσο για το αν δεν τον θέλουν πια γιατί μεγάλωσε, οι προεφηβικές φωνές μοιραία έχουν ημερομηνία λήξης... Άλλο αν μετεξελιχθούν σε σωστές και καλές ανδρικές, και πιθανόν με άλλο ρεπερτόριο που να ταιριάζει στην αλλαγμένη φωνή. Διαφορετικά τι θα το κάνανε το παιδάκι, καστράτο? :111:

Reaction score
14
καλά σε δεκα χρόνια που θα τραγουδάει σε Σκυλάδικο της Εθνικής οδού για τα μάτια που εχασε, τις καρδιές που εκαψε, τα τρένα που εφυγαν και τα φρύδια που δάσεψαν... και δίπλα του να σπάνε πιάτα οι νταλ"ι"κέρηδες με τους νταλκάδες... να σου πώ εγώ SANTIKAϊ που πάει σύννεφο!!!

Reaction score
38
Απάντηση: Re: XRHSTOS SANDIKAI

Μη χάσετε αυτό - για όσους έχουν φέισμπουκ...
Δεν το βρίσκω καθόλου ωραίο αυτό.........:125:και διαγράφεται άμεσα....μπορεί αυτό το μικρό παιδί να εκνευρίζει κάποιους ανθρώπους κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα αλλά δεν είναι σωστό να παίζουμε παιχνίδια εις βάρος του....

VG

Reaction score
0
Διαφορετικά τι θα το κάνανε το παιδάκι, καστράτο? :111:

Mην τους βαζεις ιδεες :109:

Παντως οι ανηψιες μου (ετων 4) ηταν πολυ φαν του Σαντικάι,θα δω αν συνεχιζουν να ειναι και φετος

Reaction score
38
Απάντηση: XRHSTOS SANDIKAI

Τα δικά μου ανιψάκια τρελαίνονται για τα ζουζούνια εγώ τρελαίνομαι να τ'ακούω αλλά περισσότερο :139: όταν τα βλέπω να πηδάνε από χαρά και να γελούν...τι κι αν είναι ο Σαντικάϊ ή οποιοδήποτε άλλο παιδάκι.......

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
91.896

Κρατιέμαι... κρατιέμαι... δε μιλάω.... :137:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
91.896

Δεν κάνει να τα κρατάμε.........μέσα μας.....:138:
Άσε καλύτερα...
δε φτάνει που μου τη δίνουν τα γιορτινά τραγούδια, έχουμε και το μικρομέγαλο... άσε καλύτερα... :114:

Reaction score
38

Άσε καλύτερα...
δε φτάνει που μου τη δίνουν τα γιορτινά τραγούδια, έχουμε και το μικρομέγαλο... άσε καλύτερα... :114:
Όπωσδήποτε το αφήνω..... γιατί αν αρχίσεις και τα πεις στην Ηip-hop εκδοχή......:108:θα με δυσκολέψεις...τα μάλα :142:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.954
Members
38.268
Νεότερο μέλος
kostas vak