XTZ Divine

Reaction score
5.507
Ήρθε η παλέτα με τα μωρά! Το απόγευμα το κουβάλημα και το στήσιμο στον δεύτερο όροφο. Είναι και ασήκωτες οι κούτες, 83 κιλά η καθεμία! Νο. 0043 και Νο. 0044.

Χρώμα καρυδί. Το piano black έχει δυο μήνες αναμονή, το καρυδί ήταν "ετοιμοπαράδοτο", αν και συνολικά πέρασε ένας μήνας μέχρι να τα παραλάβω. Ούτως ή άλλως το καφέ χρώμα ήθελα για να δένει καλύτερα με τα υπόλοιπα έπιπλα του σαλονιού, πέραν του ότι το piano black το βρίσκω λίγο κιτς (και σκονίζεται και συνέχεια).

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
36.010
ωωω μπραβο!!! καλοριζικο!!! καλοακουστο!!!

για παμε φωτο και σχολια!!!

(ρε τα λεφτα που τα βρηκες ρε?? που τα βρηκατε ρε???)

:116::116::116:

(υγ.με το κεντρικο τι εγινε?? ξεχασα απ τη μανουρα μου να σ απαντησω!)

Reaction score
5.507
Απάντηση: XTZ Divine

Thanks παίδες!

Το νήμα προμηνύεται μακρύ... Εν καιρώ θα καταλήξει σε ενεργή πολυενίσχυση.

Αρχικά τα Divine θα δεχτούν τα πρώτα τους ρεύματα από τον Wyred4Sound ST-1000 (2x570rms στα 8ohm, 2x1140 στα 4ohm).

Reaction score
5.507
Απάντηση: Re: XTZ Divine

κανω ζεσταμα πλατη-δικεφαλο και σου 'ρχομαι...
Ευχαριστώ για τη βοήθεια Μιχάλη!

Περιμένω και τις Ηλέκτρες σου να δούμε πόσο καλά θα οδηγήσουν τα Divine.
Άστρωτα βέβαια τα ηχεία, αλλά μια ιδέα θα την πάρουμε.

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.442
Μεγεια! Τα 'παμε και πιο πριν, εξαιρετική επιλογή. (Και εγώ έτοιμος ήμουν να τα πάρω, αλλά προέκυψαν αναπάντεχα τα ATC.) Πες μας και τα σχέδιά σου στο front end μετά το dac202...

Reaction score
1.996

Φοβερό ηχείο σε αυτή τη τιμή, έκανες πολύ καλή επιλογή.

Reaction score
5.507

Μεγεια! Τα 'παμε και πιο πριν, εξαιρετική επιλογή. (Και εγώ έτοιμος ήμουν να τα πάρω, αλλά προέκυψαν αναπάντεχα τα ATC.) Πες μας και τα σχέδιά σου στο front end μετά το dac202...
Ευχαριστώ Δημήτρη. Το Weiss dac202 αντικαταστάθηκε από το Grace m903, αλλά εκείνο είναι άλλο σύστημα σε δεύτερο χώρο.

Για τα Divine ευελπιστώ DEQX HDP-4, αλλά έχουμε καιρό ακόμη. Αρχικά θα γίνουν δοκιμές με ενισχυτικά και βλέπουμε.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.734

Καλοακουστο φιλτατε! Για την ενισχυση του προς τα που προσανατολιζεσαι?

Reaction score
5.507

Φοβερό ηχείο σε αυτή τη τιμή, έκανες πολύ καλή επιλογή.
Ευχαριστώ Μιχάλη.
Επιστροφή λίγο στον μόνιτορ ήχο, μετά τις κόρνες και τα ηλεκτροστατικά.
Βέβαια από κόρνες έχουμε και συνέχεια... Γιατί στο home cinema η κόρνα rules.

Reaction score
5.507

Καλοακουστο φιλτατε! Για την ενισχυση του προς τα που προσανατολιζεσαι?
Thanks. Όπως έγραψα πιο πάνω, αρχικά με τον W4S ST-1000. Υπάρχει και το σετ προ/τελικού της Clearaudio με τα 2x50rms τάξης Α. Θα δούμε κι εκείνο πόσο καλά θα οδηγήσει τα Divine. Παλιότερα οδηγούσε εξαιρετικά τα ATC SCM40.

O CEO της XTZ μού έγραψε ότι οι ενισχυτές της εταιρίας με τα ενσωματωμένα DSP modules για τα Divine θα αργήσουν να βγουν στην παραγωγή εξαιτίας κάποιων προβλημάτων με τους προμηθευτές.

Reaction score
5.507

(υγ.με το κεντρικο τι εγινε?? ξεχασα απ τη μανουρα μου να σ απαντησω!)
Η XTZ θα βγάλει κεντρικό σε δυο μήνες. Διατηρώ τις επιφυλάξεις μου αν θα είναι κάτι θηριώδες κι έτσι ήμουν έτοιμος να πάρω ένα τρίτο Divine ως κεντρικό. Στο ύψος με παίρνει για τον προβολέα.

Αλλά βρήκα δεύτερο χέρι ένα άλλο κεντρικό που είναι όντως θηριώδες, με δύο 12ιντσα γούφερ και 12ιντση κόρνα, το Zingali HM Center! Το περιμένω από Σκωτία!

Για να γίνει αντιληπτή η τάξη μεγέθους, ανεβάζω μια φωτογραφία του σετάπ του προηγούμενου ιδιοκτήτη. Η τηλεόραση είναι 42άρα!

Reaction score
28
μπραβο φιλε μου καλοακουστα ..ετσι να χαιρομαστε σ'αυτους τους δυσκολους καιρους ..σα να'ναι δικα μας .. και παλι καλοριζικα..!!!

Reaction score
5.507
Re: Απάντηση: Re: XTZ Divine

Ευχαριστώ! Περιμένω τον termatogazi τώρα για το κουβάλημα και το unpacking. Θα βγουν και οι απαραίτητες φωτό. Ωραίες στιγμές να μοιράζεσαι με φίλους, είτε από κοντά είτε μέσω του φόρουμ.

Θα φέρει ο Μιχάλης και τους Tsakiridis Electra τελικούς του να γίνουν τα εγκαίνια με λαμπάτο ήχο, να πάει γλυκά το πράμα!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.706

Mπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!
Αξιος ο Flash Gordon εκ Σαλλονικας.........νομιζω οτι η επιλογη σου δεν ειναι ....απλα εξαιρετικη!!!!:143::143:

Περιμενουμε φυσικα πολλες φωτο ετσι για να το ευχαριστηθουμε ολοι μαζι παρειτσα!!!!!!!

ΑΚΟΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ?????????????????????

:146::138:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.971
Members
38.274
Νεότερο μέλος
spani1