Yamaha 363-463

Reaction score
8
Υπαρχει καποια ουσιαστικη διαφορα αναμεσα στον yamaha 363 και 463 γιατι ειμαι μεταξυ των δυο και θα προτιμουσα τον οικονομικοτερο;

Reaction score
8
Καπου διαβασα οτι ο 463 εχει καλυτερο επεξεργαστη και δεν ξερω ποσο εμφανης ειναι αυτη η διαφορα.

Reaction score
5
Νομίζω ότι ο "μεγάλος" έχει USB θύρα στην πρόσοψη και OSD.
Την προηγούμενη βδομάδα αγόρασα τον 363 από τη στοά Φέξη. Τον περίμενα μεγαλύτερο σε μέγεθος(βάθος) και βάρος αλλά πολύ χειρότερο όσον αφορά την ποιότητα του ήχου. Το μηχανάκι ,τελικά, παίζει απίστευτα καλά , τηρουμένων των αναλογιών φυσικά, σε δικάναλο πρόγραμμα. Πολύ ισορροπημένο, ουδέτερο και δεν παραμορφώνει αισθητά ούτε σε τερμα γκάζια!
Το μειονέκτημά του είναι ότι δεν μπορεί με τίποτα να παίξει τόσο δυνατά ώστε να σοκάρει ακόμα και τον αμύητο, τα 100W που τα βρήκαν ούτε κι εγώ ξέρω...
Η αίσθησή μου λέει ότι στα μπροστινά κανάλια πρέπει να δίνει γύρω στα 40-50 πραγματικά Watt και στα πίσω λίγο λιγότερα. Εύλογα δεν μπορείς να έχεις απαιτήσεις στα δυναμικά ξεσπάσματα μιας ταινίας σε full ένταση αλλά από την άλλη σε πραγματικές συνθήκες (κανονικό σαλόνι ή δωμάτιο χωρίς ηχομόνωση και μυγιάγγιχτους γείτονες) δεν δημιουργεί στερήσεις. Μετά βλέπεις και το τροφοδοτικάκι του που είναι ισομεγέθες με αυτό ενός καλού CDp και καταλαβαίνεις...

Αν σου περισσεύουν πάρε τον μεγαλύτερο, όχι για τα 5W παραπάνω αλλά πιστεύω θα έχουν βάλει και μεγαλύτερο τροφοδοτικό.
Αν έχεις ηχεία δορυφόρους μείνε με τον μικρό, λογικά θα σε καλύψει...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.250
Members
38.295
Νεότερο μέλος
Bill87