Yamaha 465, Denon 1610, Pioneer 819

Reaction score
0
Όπως θα καταλάβατε το τρίλημμα είναι: Ποιον από τους τρεις?

Τα δεδομένα είναι ότι το δωμάτιο είναι μικρό οπότε είμαστε ικανοποιημένοι με το 5.1 (σενάριο με 2 ακόμα πίσω δεν παίζει), δεν 'καιγόμαστε' για τρελλές εντάσεις και μας ενδιαφέρει κυρίως για cinema.

Όποια πρόταση/ιδέα θα μου ήταν πολύ χρήσιμη.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.304
To δύσκολο με τα ηχία είναι ότι πέφτουν στα 3.7 ωμ.Δλδ θα χρειαστεί ενισχυτής με ισχυρλη τροφοδοσία για να μην κλιπάρει.Οι yamaha συνήθως είναι καλοί σε αυτό.
Με τους pioneer έχουν ακουστεί κατά καιρούς προβλήματ σε αυτό τον τομέα.
Ισχυρή τροφοδοσία έχουν και οι harman:
http://www.skroutz.gr/search?keyphrase=harman+155&cat_id=

Για τον denon δεν ξέρω.

Reaction score
0
Ξέρω ότι όλοι οι ενισχυτές έχουν κάποιες λειτουργίες για να ρθυμίσουν τα ηχεία τους σε ότι αφορά την απόσταση (καθυστέρηση), το μέγεθος (large/small), την συχνότητα αποκοπής. Και συνήθως είναι είτε χειροκίνητο ή αυτόματο με μικρόφωνο.
Αυτό το έχουν όλοι.

Τώρα, κάποιοι έχουν και έξτρα λειτουργίες όπως ρύθμίση φάσεων, διόρθωση απόκριση συχνοτήτων για κάθε ένα από τα ηχεία (και κάτι ακόμα).

Η ερώτηση είναι:
Ξέρετε αν έχουν αυτές τις έξτρα λειτουργίες αυτά τα μοντέλα (του θέματος) ή πρέπει να πάω σε ακριβότερα? (τα αμέσως καλύτερά τους).
Επίσης, αυτές οι έξτρα λειτουργίες κάνουν όντως κάποια δουλειά χρήσιμη για το ήχο που να αξίζει το κόστος?
Και τέλος, από τις τρεις αυτές μάρκες, γνωρίζει κανείς σε ποια είναι πιο αποδοτικό?

Reaction score
0
Από την πιο πάνω κατηγορία επιλέγω μόνο τον Pioneer 919 και τον Denon 1910.

Τι λέτε λοιπόν? Κάποιον από την μικρή ή την πιο πάνω?

(υπενθυμιζω ότι δεν πρόκειται να έχω (δυστυχώς) ΠΟΤΕ πάνω από 5.1 ηχεία στο σπίτι - δεν χωράνε καν).

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.257
Members
38.298
Νεότερο μέλος
Neroponti