Yamaha CDX-397 MKII Audio CD.

Status
Not open for further replies.

c.spathi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
68
Πωλείται σε άριστη κατάσταση το ανωτέρω cd audio της Yamaha, λίγο παιγμένο και άριστα συντηρημένο, σε τρίτο σύστημα με το τηλεχειριστήριο του, επίσης σε άριστη κατάσταση. Πρέπει να υπάρχει και η κούτα του στο πατάρι. Πρώτο χέρι, και η τιμή του στα 140 ευρώ.
Το ανωτέρω cd player audio έχει δυνατότητα αναπαραγωγής CD-R/CD-RW δίσκων, αναπαραγωγή MP3 Format, cd- text, με οπτική ψηφιακή έξοδο. Απόκριση συχνότητας 2hz-20000hz. Δυναμικό εύρος 95 db, signal-noise ratio db105. Αρμονική παραμόρφωση μικρότερο ή ίσο με 0.003 %. Κατανάλωση ισχύος 13W.
Φωτό μέσω viper, για όσους ενδιαφέρονται.
Περιοχή Μελίσσια Αττικής.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6974938787.

Τέλος θέλω να ευχαριστώ ιδιαίτερα την ομάδα του AVSITE για την δημοσίευση των αγγελιών μου και την υπομονή και επιμονή που έχει επιδείξει όλα αυτά τα χρόνια ,"με τις ιδιαιτερότητες των μελών του", ας μου επιτραπεί να αναφερθώ σε όλους μας... Ευχαριστώ πολύ για άλλη μια φορά. Καλημέρα σε όλο το FORUM.

c.spathi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
68
Παρακαλώ τους διαχειριστές, να επισυναφθεί στη σχετική αγγελία ότι το χρώμα της συσκευής είναι μαύρο και ότι θα δοθεί δωρεάν interconnect της επιλογής μου για σύνδεση με ενισχυτή, με την αγορά του. Ευχαριστώ.

c.spathi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
68
Διόρθωση τιμής. Στα 120 ευρώ!
Είναι σχεδόν καινούργιο με τηλεκοντρόλ και κούτα.
Καλημέρα σας και καλή Κυριακή.

c.spathi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
68
Στα 108 ευρώ !!!!!
Άριστο και καινούργιο, με το τηλεκοντρόλ του !!! Για να φεύγει λόγω έλλειψης χώρου και χρόνου. Έλεγχος δεκτός και ακρόαση.
Τηλ. επικοινωνίας : 6974938787, περιοχή Μελίσσια Αττικής.

c.spathi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
68
Yamaha CDX 397MK2 χρώματος μαύρου, πωλείται, στα 95 ευρώ, τελική τιμή !!!!!
Είναι καινούργιο, τόσο οπτικά όσο και λειτουργικά, με το επίσης άριστο τηλεκοντρόλ του.
Φωτό μέ Τηλέφωνο : 6974938787, περιοχή Μελίσσια.

Attachments

c.spathi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
68
Πουλήθηκε, παρακαλώ να κλείσει.
Ευχαριστώ πολύ το avsite για τη δημοσίευση της αγγελίας μου.
Ευχαριστώ πολύ και τον Κωνσταντίνο, μέλος του site, για την άψογη συναλλαγή που είχα μαζί του.

hawkwind78

"Επαγγελματίας"
Reaction score
3.447
Άψογη συναλλαγή και το cd player σε κατάσταση καινούργιου. Ευχαριστώ πολύ και εγώ για την συναλλαγή!!!

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.101
Members
38.408
Νεότερο μέλος
nikPIT