argi
"Επαγγελματίας"
- Reaction score
- 6.879
....το στραβο το δρομο πηρα παλι.......
δεν ειναι τα κλιπς μονοδρομος......υπαρχουν παμπολα ηχεια που παιζουν εξαιρετικα....Ειδες φιλε argi...δεν υπάρχει τιποτα απόλυτο και στανταρ....όλα ειναι δυναμικά και πολυσυνθετα..
argi? ιδέα!
1) πάρτα
2) με azax σβήνεις το yamaha
3) βάζεις σήμα klipsch
4) και όλοι είναι χαρούμενοι
Argi μπορείς να ησυχάσεις...Η ακροαματική εμπειρία που τόσο πολύ σε εντυπωσίασε δεν αφορούσε ένα αυτόνομο ζεύγος ηχείων,αλλά μια ενιαία οντότητα που δεν απομονώνεται από την ιδιαίτερη ακουστική συμπεριφορά του χώρου όπου τα άκουσες... Ας εντάσσονταν πρώτα στο δικό σου χώρο και μετά ας άρχιζε η...αυτολύπηση.τα εφερε φιλος απο γερμανια.....η σωτηρια για μενα θα ηταν να ειχα τα λεφτα του μπρους γουειν....και ατελειωτους χωρους και χρονο...και να καθομαι να ακουω χωρις να εχω χρονο να σκαλιζω τα σωθικα τους
Το γιαμι τωρα εχει ενα ηχο μου εφερε στο νου το escalante.......στο πιο ουδετερο....
συνοδα ολα ακιουφεις......
Δεν θελω να παω να το ξανακουσω.........εμφανιση......σειρηνα....σου παιρνω το νου για πλακα.....
λακα και μοναδες ,,,,,,,,ερε ηττα που εφαγα..........
Πρόκειται περί ιδιαίτερα φιλόδοξης δήλωσης...Μόνο που έρευνες όπως εκείνες της Harman έχουν ήδη επιδείξει ότι υφίστανται στάνταρ και απαράβατοι κανόνες,τα οποία εκφράζονται με ατράνταχτη επαναληψιμότητα στις επιλογές των συμμετεχόντων υπό συνθήκες τυφλών ακροάσεων σε δεδομένο χώρο με ικανοποιητική ακουστική συμπεριφορά.Ειδες φιλε argi...δεν υπάρχει τιποτα απόλυτο και στανταρ....όλα ειναι δυναμικά και πολυσυνθετα..
Το εσκαλάντε είναι ηχειάρα, το γιαμί δε πχιάνει μία μπροστά του. Το έχει πει κι ο rdoherty, τί να λέμε τώρα...Το γιαμι τωρα εχει ενα ηχο μου εφερε στο νου το escalante
Φιλε μπουτία, όταν καταλάβεις τί εννοώ...και διαβάσεις χωρίς προκατάλειψη αυτό που έγραψα....θα διαπιστωσεις ότι άλλο λέω εγώ ...άλλο εσύ....Πρόκειται περί ιδιαίτερα φιλόδοξης δήλωσης...Μόνο που έρευνες όπως εκείνες της Harman έχουν ήδη επιδείξει ότι υφίστανται στάνταρ και απαράβατοι κανόνες,τα οποία εκφράζονται με ατράνταχτη επαναληψιμότητα στις επιλογές των συμμετεχόντων υπό συνθήκες τυφλών ακροάσεων σε δεδομένο χώρο με ικανοποιητική ακουστική συμπεριφορά.
https://www.embedded.com/print/4213456
Από τα δεδομένα τέτοιων ερευνών συνάγεται ότι εφόσον θα τηρούνταν διάφορα κοινά μετρητικά γνωρίσματα που έκαναν συγκεκριμένες υλοποιήσεις ηχείων προτιμητέες έναντι άλλων,οι όποιοι αστάθμητοι παράγοντες - που θα οδηγούσαν σε δυναμικές καταστάσεις ισορροπίας και πολυσυνθετικότητα - ανάγονται τελικώς σε διαφοροποιημένες χωροταξίες και την εκάστοτε ...ψυχοσύνθεση των καταναλωτών.
Αυτό δα θα έλειπε,να λέγαμε και το...ίδιο πράγμα.Φιλε μπουτία, όταν καταλάβεις τί εννοώ...και διαβάσεις χωρίς προκατάλειψη αυτό που έγραψα....θα διαπιστωσεις ότι άλλο λέω εγώ ...άλλο εσύ....
Φιλικά...και χωρίς ίχνος αντιπαραθεσης...μεγάλοι ανθρωποι είμαστε...και έχουμε και κοινους τόπους.....
Human...Virginity. Precious & EndlesssΤο εσκαλαντε ειναι ηχειαρα.....
Οπως ειπε ο μπουτοπουλος ...προσπερναμε........(σαφως ειχε και εξαιρετικα συνοδα)
απλα πριν δεν παιζε με ηχειακια της πλακος.......τα μεγαλα βασης της φοκαλοπουλας ειχε.....
(οχι οτι τα φοκαλακια δεν ειναι σλουρπ ηχεια........
Καλημερες.........
Είμαι υπέρ μιας απωλεστικής διεργασίας.Τα υπόλοιπα είναι...κατεύθυνση.Ειμαι της θετικης κατευθυνσης....τα άλλα ειναι χάσιμο χρόνου....