Yamaha NS-5000

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
αστο δεν θελω να μιλησω,,,,,ειμαι ενα βημα ,,,,απο το να ξανακυλησω....
Πως παιζει ετσι το ρημαδι.........
που παω και μπλεκω ........
Καμμια σωτηρια για μενα (πεθανε και η μπελλου)......
Το ηχειο παιζει γλυκα....γεματα......αστο καλο.......

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
τα εφερε φιλος απο γερμανια.....η σωτηρια για μενα θα ηταν να ειχα τα λεφτα του μπρους γουειν....και ατελειωτους χωρους και χρονο...και να καθομαι να ακουω χωρις να εχω χρονο να σκαλιζω τα σωθικα τους
Το γιαμι τωρα εχει ενα ηχο μου εφερε στο νου το escalante.......στο πιο ουδετερο....
συνοδα ολα ακιουφεις......
Δεν θελω να παω να το ξανακουσω.........εμφανιση......σειρηνα....σου παιρνω το νου για πλακα.....
λακα και μοναδες ,,,,,,,,ερε ηττα που εφαγα..........

Reaction score
523
Ειδες φιλε argi...δεν υπάρχει τιποτα απόλυτο και στανταρ....όλα ειναι δυναμικά και πολυσυνθετα..

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Ειδες φιλε argi...δεν υπάρχει τιποτα απόλυτο και στανταρ....όλα ειναι δυναμικά και πολυσυνθετα..
δεν ειναι τα κλιπς μονοδρομος......υπαρχουν παμπολα ηχεια που παιζουν εξαιρετικα....
[DOUBLEPOST=1520541190][/DOUBLEPOST]
argi? ιδέα!

1) πάρτα
2) με azax σβήνεις το yamaha
3) βάζεις σήμα klipsch
4) και όλοι είναι χαρούμενοι

δεν τα παιρνω.....ζω με το ταπεινο 2καναλακι μου .......δεν ξανα γινομαι αμαρτωλος
μια χαρα ειναι το γιαμι
μπα .....κλιπς χωρις κορνα.....δρομος χωροις σηματα.....(γυναικα χωρις πιασιματα)
ολοι ειμαστε χαρουμενοι

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.077
τα εφερε φιλος απο γερμανια.....η σωτηρια για μενα θα ηταν να ειχα τα λεφτα του μπρους γουειν....και ατελειωτους χωρους και χρονο...και να καθομαι να ακουω χωρις να εχω χρονο να σκαλιζω τα σωθικα τους
Το γιαμι τωρα εχει ενα ηχο μου εφερε στο νου το escalante.......στο πιο ουδετερο....
συνοδα ολα ακιουφεις......
Δεν θελω να παω να το ξανακουσω.........εμφανιση......σειρηνα....σου παιρνω το νου για πλακα.....
λακα και μοναδες ,,,,,,,,ερε ηττα που εφαγα..........
Argi μπορείς να ησυχάσεις...Η ακροαματική εμπειρία που τόσο πολύ σε εντυπωσίασε δεν αφορούσε ένα αυτόνομο ζεύγος ηχείων,αλλά μια ενιαία οντότητα που δεν απομονώνεται από την ιδιαίτερη ακουστική συμπεριφορά του χώρου όπου τα άκουσες... Ας εντάσσονταν πρώτα στο δικό σου χώρο και μετά ας άρχιζε η...αυτολύπηση.;)
Πρόκειται περί ιδιαίτερα φιλόδοξης δήλωσης...Μόνο που έρευνες όπως εκείνες της Harman έχουν ήδη επιδείξει ότι υφίστανται στάνταρ και απαράβατοι κανόνες,τα οποία εκφράζονται με ατράνταχτη επαναληψιμότητα στις επιλογές των συμμετεχόντων υπό συνθήκες τυφλών ακροάσεων σε δεδομένο χώρο με ικανοποιητική ακουστική συμπεριφορά.
https://www.embedded.com/print/4213456
Από τα δεδομένα τέτοιων ερευνών συνάγεται ότι εφόσον θα τηρούνταν διάφορα κοινά μετρητικά γνωρίσματα που έκαναν συγκεκριμένες υλοποιήσεις ηχείων προτιμητέες έναντι άλλων,οι όποιοι αστάθμητοι παράγοντες - που θα οδηγούσαν σε δυναμικές καταστάσεις ισορροπίας και πολυσυνθετικότητα - ανάγονται τελικώς σε διαφοροποιημένες χωροταξίες και την εκάστοτε ...ψυχοσύνθεση των καταναλωτών.

Emmanouil 1964

"Επαγγελματίας"
Reaction score
28.801
argi
"
αστο δεν θελω να μιλησω,,,,,ειμαι ενα βημα ,,,,απο το να ξανακυλησω....
Πως παιζει ετσι το ρημαδι.........
που παω και μπλεκω ........
Καμμια σωτηρια για μενα (πεθανε και η μπελλου)......
Το ηχειο παιζει γλυκα....γεματα......αστο καλο....... "
-

Γιά μένα απλά είσαι ενθουσιασμένοs !
Σίγουρα είναι ένα καλό ηχείο .
Σαφώs και θα έχειs ακούσει αρκετά ζεύγη ηχείων μεχρι τα τώρα .
Σού θύμησε κάποιο από αυτά ?

- Mε τό χέρι στην καρδιά θά τα πέταγεs αυτά .....γιά χάρη τουs ?
εδώ , Μέ Accuphase .
-

-

-
Μέ 5-6 χήνεs . :hi:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Το εσκαλαντε ειναι ηχειαρα.....αλλα
αυτη η ρηξια της γιαμι δεν ειναι κατι το οποιο προσπερνας ευκολα (για γιαμι παντα)
Ποσο θα θελα να του λυσω την <πλατη> ....ή να δω τις μοναδες εσοθεν.....
Περα απο αυτο το η ολη υλοποιηση (για γιαμι παντα) μου εφερε στο νου αλλες (γιαμι) εποχες.....
Σε μια εποχη περιεργη ....να υλοποιεις τετοια ηχεια ....(για την λιγκα σου) δεν το λες και λιγο......
Οπως ειπε ο μπουτοπουλος ...προσπερναμε........(σαφως ειχε και εξαιρετικα συνοδα)
απλα πριν δεν παιζε με ηχειακια της πλακος.......τα μεγαλα βασης της φοκαλοπουλας ειχε.....
(οχι οτι τα φοκαλακια δεν ειναι σλουρπ ηχεια........
Καλημερες.........

Reaction score
523
Πρόκειται περί ιδιαίτερα φιλόδοξης δήλωσης...Μόνο που έρευνες όπως εκείνες της Harman έχουν ήδη επιδείξει ότι υφίστανται στάνταρ και απαράβατοι κανόνες,τα οποία εκφράζονται με ατράνταχτη επαναληψιμότητα στις επιλογές των συμμετεχόντων υπό συνθήκες τυφλών ακροάσεων σε δεδομένο χώρο με ικανοποιητική ακουστική συμπεριφορά.
https://www.embedded.com/print/4213456
Από τα δεδομένα τέτοιων ερευνών συνάγεται ότι εφόσον θα τηρούνταν διάφορα κοινά μετρητικά γνωρίσματα που έκαναν συγκεκριμένες υλοποιήσεις ηχείων προτιμητέες έναντι άλλων,οι όποιοι αστάθμητοι παράγοντες - που θα οδηγούσαν σε δυναμικές καταστάσεις ισορροπίας και πολυσυνθετικότητα - ανάγονται τελικώς σε διαφοροποιημένες χωροταξίες και την εκάστοτε ...ψυχοσύνθεση των καταναλωτών.
Φιλε μπουτία, όταν καταλάβεις τί εννοώ...και διαβάσεις χωρίς προκατάλειψη αυτό που έγραψα....θα διαπιστωσεις ότι άλλο λέω εγώ ...άλλο εσύ....
Φιλικά...και χωρίς ίχνος αντιπαραθεσης...μεγάλοι ανθρωποι είμαστε...και έχουμε και κοινους τόπους.....

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.077
Φιλε μπουτία, όταν καταλάβεις τί εννοώ...και διαβάσεις χωρίς προκατάλειψη αυτό που έγραψα....θα διαπιστωσεις ότι άλλο λέω εγώ ...άλλο εσύ....
Φιλικά...και χωρίς ίχνος αντιπαραθεσης...μεγάλοι ανθρωποι είμαστε...και έχουμε και κοινους τόπους.....
Αυτό δα θα έλειπε,να λέγαμε και το...ίδιο πράγμα.;)
(Ούτε καν κοινές στη φιλοδοξία τους διατυπώσεις)
Το εσκαλαντε ειναι ηχειαρα.....
Οπως ειπε ο μπουτοπουλος ...προσπερναμε........(σαφως ειχε και εξαιρετικα συνοδα)
απλα πριν δεν παιζε με ηχειακια της πλακος.......τα μεγαλα βασης της φοκαλοπουλας ειχε.....
(οχι οτι τα φοκαλακια δεν ειναι σλουρπ ηχεια........
Καλημερες.........
Human...Virginity. Precious & Endlesss :roflmao:
Ειμαι της θετικης κατευθυνσης....τα άλλα ειναι χάσιμο χρόνου....
Είμαι υπέρ μιας απωλεστικής διεργασίας.Τα υπόλοιπα είναι...κατεύθυνση.;)

Last edited:

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.832
Members
38.243
Νεότερο μέλος
desmios2025