ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.
Ιδρυτής
- Reaction score
- 729
Αντικαταστατες του 1400 και 2400 αντιστοιχα
Αναμενομενες τιμες 850 και 1050 ευρω
Μπροστά έχω L-R: AUDIO SPECTRUM ARTEMIS, & center AUDIO SPECTRUM PANΑκαδημαϊκή ερώτηση με τη ηχεία παίζεται τους Yamaha ...? έχω ένα σετ
BW 602s3 , BW 603s2, CC6 s2 , και το Yamaha YST800 sub και σκέφτομαι να τα ταιριάζω με τον 2500 άλλα δεν ξέρω πως ακούγονται... ?
Τα System6 παίζουν αυτή τη στιγμή ως surround.compaq said:Tα crystal audio system 6 τι λένε? Παίζουν καλά με Yamaha ενισχυτή? Σε πιο σημείο ακριβώς τα έχεις βάλει και πόσο έχουν περίπου?
Και βέβαια τα έχω ακούσει!! Και όχι μόνο αφού υπάρχουν ήδη στην ντουλάπα μου σε αναμονή μπας και "ξεχυλώσω" το σύστημα μου σε 7.1 κάποια στιγμή.compaq said:Τα crystal audio system 2 τα έχεις ακούσει?
Τα system 2 θα δέσουν καλά με τον Yamaha 650 ή με τον 1500? Αυτά νομίζω είναι για τοίχο ψηλά. Έτσι δεν είναι? Η καλύτερη λύση για τοίχο, αυτή είναι τα system 2?Και βέβαια τα έχω ακούσει!! Και όχι μόνο αφού υπάρχουν ήδη στην ντουλάπα μου σε αναμονή μπας και "ξεχυλώσω" το σύστημα μου σε 7.1 κάποια στιγμή.compaq said:Τα crystal audio system 2 τα έχεις ακούσει?
Σαν surround παίζουν πολύ καλά.........
Εξηγώ:
Πριν τα ARTEMIS το σύστημά μου ήταν 5.1 με τα εξής στοιχεία.........
Main L-R: Crystal Audio System6
Center: Crystal Audio System6c
Surround: Crystal Audio System2
Subwoofer:Crystal Audio SB12R
Μετά τα μπροστινά άλλαξαν σε Audio Spectrum
Main L-R: AUDIO SPECTRUM ARTEMIS
Center: AUDIO SPECTRUM PAN
Surround: Crystal Audio System6
Subwoofer:Crystal Audio SB12R
(και βέβαια τα System6c & System2 πήγαν στην......ντουλάπα!!) :roll: