- Reaction score
- 2
Γεια σας και πάλι θα ήθελα να ρωτήσω έχω ένα subwoofer το έχω συνδέσει στην έξοδο του ενίσχυτη που έχει κάνω κάποια ρύθμιση γιατί δεν ξέρω τώρα των πήρα...
Ευχαριστώ
Ευχαριστώ
Καλησπέρα δηλαδή βάζω το μικρόφωνο και μετά θα μου βγάλει κάπου ρύθμιση?Καλησπέρα,
Έχεις διαβάσει της οδηγίες του ενισχυτή σου, αφού το έχεις συνδέσει θα πρέπει να κάνεις ένα YPAO AUTO SET UP με το μικρόφωνο του και ακολούθα τις οδηγίες.
Φίλε γεια σου έβαλα το μικρόφωνο έκανα αυτό σεταπ έκανε όμως error-5 και τώρα δεν παίζει τυποταΕυχαριστω
Εντάξει άστο το βρήκα ευχαριστώ πάντως για όλαΦίλε γεια σου έβαλα το μικρόφωνο έκανα αυτό σεταπ έκανε όμως error-5 και τώρα δεν παίζει τυποτα
Χμ κατάλαβα και μετά θα μου βγάλει εικόνα στην τηλεόραση?Προς θεού δε με έπρηξες καθόλου είναι χαρά μου αν μπορώ να βοηθήσω σε προβλήματα.
Για να συνδέσεις τον ενισχυτή με την τηλεόραση σου για εικόνα είναι αυτές οι τρεις συνδέσεις
component είναι τρία rca καλώδια το άλλο είναι ένα καλώδιο s-video και το τρίτο ένα μόνο rca
View attachment 205665
όσο για ήχο έχει αυτές τις υποδοχές εάν έχει και η τηλεόραση σου τις ίδιες,
οι πάνω είναι οπτικές και οι κάτω κοάξιαλ.
Συνδέεις σε όποια θύρα θέλεις.
View attachment 205668
OK κάτι κατάλαβα ευχαριστώ εκεί θα μου βγάλει άλλες ρυθμίσεις τον ρύθμισης πιο λεπτομερείς?
Ναι σίγουρα όχι εντάξει να σε καλά ευχαριστώ παίζει μια χαρά απλά το λέω απλός από περιέργεια...Κάνε τις ρυθμίσεις σου όπως λένε η οδηγίες και πιστεύω ότι θα είσαι οκ.
Αν υπάρξει κάποιο πρόβλημα μιλάμε !!!
Α ναι το βρήκα μόλις ευχαριστήσω πολυΚαλησπέρα σου,
Για τον ανεμιστήρα που λες από τις οδηγίες κάνε το παρακάτω ...
View attachment 205731
Α ναι το βρήκα μόλις ευχαριστήσω πολυ
[/QUOTE
Το cont στον ανεμιστήρα τη σημένη το auto το ξέρω αυτόματα είναι το άλλο?
Συνεχής λειτουργία.Το cont στον ανεμιστήρα τη σημένη
Α οκ ευχαριστώΣυνεχής λειτουργία.