Yamaha RX-V667

Status
Not open for further replies.
Reaction score
8
Πωλείται ο εισχυτής του τίτλου. Είναι πολύ λίγο παιγμένος και κυρίως σε stereo configuration, διότι είχε μια δυνατότητα διπλοκαλωδίωσης όταν δεν τον χρησιμοποιείς surround.

ΤΙΜΗ 220ευρώ
https://europe.yamaha.com/en/products/audio_visual/av_receivers_amps/rx-v667/specs.html#p
Supports 3D and Audio Return Channel over 6 in / 1 out HDMI, CINEMA DSP 3D mode with or without Front Presence Speakers. 1080p upscaling with precise deinterlacing, GUI and SCENE function for your ease of use.

• 7-channel 105W/ch (max); 7-channel 630W (90W x 7, RMS)
  • 1080p-compatible HDMI (6 in/1 out) incl. front panel input with Deep Colour (30/36 bit) and x.v.Colour
  • HDMI (V.1.4 with 3D and Audio Return Channel)
  • HD Audio decoding with CINEMA DSP 3D (17 DSP programmes) without Front Presence Speakers
  • iPod / iPhone / Bluetooth(R) compatibility
  • Intuitive GUI for ease-of-use
Για περισότερες λεπτομέρειες στο λινκ
https://europe.yamaha.com/en/products/audio_visual/av_receivers_amps/rx-v667/specs.html#product-tabs
20180227_104355.jpg

Attachments

Reaction score
8
Είναι πρωτο χέρι, με ελληνικό manual, τηλεχειριστήριο, χωρίς το μικροφωνακι της Yamaha διοτι κατά λαθοος είχε πεταχτεί με το κουτί.

[Ως σχετικά νέος στο φόρουμ την έκανα την ...γκέλα....και δεν έδωσα αμέσως τις πιο πάνω λετπομέρειες από την αρχή. Τελος πάντων ζητώ συγνώμη από τους ενδιαφερόμενους για την ταλαιπωρία. Μένω Αγ. Παρασκευή. Όσο για το μικροφωνάκι, YPAO νομίζω, μου είχαν πει στο Νάκα οτι κι ένα απλό μικρόφωνο την κάνει τη δουλειά.

Last edited by a moderator:

Reaction score
11
Είναι πρωτο χέρι, με ελληνικό manual, τηλεχειριστήριο, χωρίς το μικροφωνακι της Yamaha διοτι κατά λαθοος είχε πεταχτεί με το κουτί.

[Ως σχετικά νέος στο φόρουμ την έκανα την ...γκέλα....και δεν έδωσα αμέσως τις πιο πάνω λετπομέρειες από την αρχή. Τελος πάντων ζητώ συγνώμη από τους ενδιαφερόμενους για την ταλαιπωρία. Μένω Αγ. Παρασκευή. Όσο για το μικροφωνάκι, YPAO νομίζω, μου είχαν πει στο Νάκα οτι κι ένα απλό μικρόφωνο την κάνει τη δουλειά.
Καλήμερα μπορείς να μου πεις αν μπορεί να συνδεθεί με τον ενισχυτή που έχω Technics SU-V500?
Κατάλαβα ότι έχει 2η ζώνη σωστά?

Reaction score
8
Ξέρω ότι έχει ζώνες. Το λέει κ στο τηλεκοντρόλ. Περισσότερες όμως τεχνικές λεπτομέρειες δε γνωρίζω. Θα σε παραπέμψω η στοΝακα η στο official site της Yamaha.

Reaction score
8
Επωληθη...!!! Ευχαριστώ πολύ για τη φιλοξενία κ παρακαλώ πολύ να κλειδώσει η αγγελία.

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.358
Members
38.309
Νεότερο μέλος
dsisikis