Yamaha RX V767

Reaction score
0
Καλημέρα,

Θα ήθελα την βοήθεια όσων γνωρίζουν για τα παρακάτω δύο προβλήματα που αντιμετώπισα μετα την αγορά του παραπάνω AV.

1. Έχω σε έναν δεύτερο χώρο δύο Ηχεία. Υπάρχει περίπτωση να έχω ήχο με την δυνατότητα Zone 2 και αν ναι, μπορείτε να αναφέρετε τις σχετικές κινήσεις - ρυθμίσεις στο μενού?

2. Το παραπάνω μηχάνημα το συνέδεσα με την panasonic vt20E στην υποδοχή hdmi2 της tv και hdmi 1(TV) είσοδο στον AV. Όμως δεν κατάφερα να έχω επιστροφή ήχου, ενώ υπάρχει βάσει προδιογραφών η δυαντότητα αυτή και από τις δύο συσκευές. Ποιές είναι τελικά οι σχετικές ρυθμίσεις?

Reaction score
0
Απάντηση: Yamaha RX V767

1. Δυστυχώς πρέπει να διαβάσεις το manual :)

2. Πήγαινε στις ρυθμίσεις hdmi του yamaha και ενεργοποίησε την επιλογή audio return channel. Βεβαιώσου ότι η επιλογή αυτή είναι on και στην panasonic.

Reaction score
0

Στον RX 767 οκ το βρήκα στο μενού και το ρύθμισα. Στην TV δεν μπόρεσα να βρω κάτι, ούτε και στο manual πρόσεξα κάτι.

Reaction score
0

Κάτι άλλο, σχετικά με τον rx v767, δεν μπόρεσα να βρώ πληροφορίες, manual, ή κάτι σχετικό στα Ελληνικά. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα ??

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.437

Κάτι άλλο, σχετικά με τον rx v767, δεν μπόρεσα να βρώ πληροφορίες, manual, ή κάτι σχετικό στα Ελληνικά. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα ??
Τηλεφωνήσατε στην αντιπροσωπία;

Reaction score
0

Το πρόβλημα είναι ότι τον αγόρασα από κατάστημα εξωτερικού οπότε αν με ρωτήσουν τι να τους πω. Ότι είναι απατεώνες και τον πουλάνε 200 ευρώ πάνω από την πραγματική του αξία και αναγκαστικά έκανα αυτήν την κίνηση?
Εκτός αυτού, φίλος που τον αγόρασε από την Ελλάδα με εγγύηση αντιπροσωπείας, δεν έχει και αυτός Manual στα Ελληνικά.
Στην συσκευασία υπάρχει μόνο ένα cd με αρχεία pdf σε διάφορες γλώσσες εκτός φυσικά της Ελληνικής και αυτό είναι όλο.

Reaction score
50

Για την σύνδεση με την TV σου βάζω σελίδα από το manual του δικού μου 567, ελπίζω να βρεις λύση

yam-hdmi.jpg

Περιγράφω εν συντομία

1. Σύνδεση με το καλώδιο HDMI
2. επιλογή Setup απο το τηλ/ριο
3. επιλογή από το μενού HDMI setup
4. επιλογή Control ON
5. επιλογή Audio in διαλέγεις την HDMI 1,2, κλπ
6. επιλογή Auto return Channel ON
7. ξαναπατας setup για έξοδο και αποθήκευση

δυστυχώς δεν έχω συνδέσει TV στον δικό μαυ για να δοκιμάσω

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.437

Oι ρυθμίσεις που χρειαζονται στον ενισχυτή για ενεργοποιηθεί το ARC(κανάλι επιστροφής ήχου) είναι οι κάτοθι:

Βεβαιωθήτε ότι έχουν γίνει σωστά.

Όσον αφορά την τηλεόραση.
Έχει μια λειτουργία που ονομάζεται VIERA LinkTM “HDAVI ControlTM”.Κοιτάξτε το μανιουαλ(ελπίζω αυτό να είναι στα ελληνικά) καθότι απ ότι στο αγγλικό αναφέρει κάποιες ενέργειες που πρέπει να γίνουν για να οριστεί η έξοδος του ήχου.

Reaction score
0

Ευχαριστώ πολύ, θα προσπαθήσω και θα σας ενημερώσω για το αποτέλεσμα.-

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.670
Members
38.589
Νεότερο μέλος
dark2030@