Yamaha + Samsung HDMI ARC?

Reaction score
152
Καλησπέρα!
Εχω εναν Yamaha CX-A5200 και μια Samsung QE55Q8FNA, απο την οποια εστελνα (οσο εχω στην κατοχη μου τον Yamaha pre) τον ηχο με optical στον CX-A5200. Προσφατα εκανα καποιες αλλαγες στο συστημα, οποτε εβαλα και ενα νεο high-speed HDMI cable with ethernet και ειπα να βγαλω την οπτικη ινα και να δοκιμασω το ARC.
Τo εχω λοιπον στην εισοδο ΗDMI 4 (ARC) της Samsung και στην εξοδο HDMI 1 (ARC) του Yamaha. Εχω ψαξει ολες τις ρυθμισεις και στα δυο μηχχανηματα,. και δεν εχω βρει τροπο να λειτουργησει... (δοκιμασα και αλλα καλωδια)
Αν καποιος εχει παρομοιο setup και γνωριζει τι πρεπει να κανω, θα εκτιμουσα πολυ μια βοηθεια αν εχει λιγο χρονο...
Ευχαριστω πολυ!

Reaction score
9.061
Για να λειτουργήσει το ARC θα πρέπει και στον Yamaha αλλά και στη Samsung στις ρυθμίσεις τους να είναι και στα δύο στο ON.

Reaction score
152
Ευχαριστω για τις απαντησεις!
Προφανως και το ARC ειναι ΟΝ και στα δυο.
Εμφανιστηκε ενα firmware update στον Yamaha, το οποιο προφανως και πραγματοποιησα. Επιασα απο την αρχη ολες τις ρυθμισεις, δοκιμασα παλι αρκετους συνδυασμους ρυθμισεων, καταφερα τελικα-
(α) η Samsung να δει τον Yamaha σαν εξοδο ήχου και να μπορω να τον επιλεξω
(β) να ελεγχω την ενταση ηχου του Yamaha απο το κοντρολ της ΤV.
Ήχο απο το ARC δεν εχω καταφερει ακομα να πετυχω, επειδη ειναι ο χρονος πολυυ περιορισμενος δεν εχω πειραματιστει παραπανω, ελπιζω να το επιτυχω συντομα.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.734
Members
38.489