Yamaha Soavo vs ???

Reaction score
2
Καλησπέρα. Ακουσα προσφατα τα Yamaha Soavo και μου άρεσαν αρκετά με εξαίρεση το μπάσο που μου φάνηκε λίγο.Τα άκουσα σε συνδυασμό με τον yamaha as1000 στο Νάκα. Θα ακούσω σύντομα και τα soavo 3 γιατί μου ανέφεραν ότι εχουν καλύτερο μπάσο συγκριτικά με τα 1. Κατά τη γνώμη σας σε ποιές άλλες εταιρίες και μοντέλα να κοιτάξω για ανάλογο ή και καλύτερο ηχητικό αποτέλεσμα? Πάντα σε κολώνες ανάλογου κόστους :118:

Reaction score
4
Απάντηση: Yamaha Soavo vs ???

ακου τα με τον as2000 ή με καποιον Nad απο 100βατ και πανω, δεν ξερω πως σου φανηκε λιγο το μπασο παντως στα 1 (τα μεγαλα δεν ειναι αυτα;)... οταν τα ειχα ακουσει ηταν μια χαρα και με Nad το μπασο ηταν και πιο τονισμενο

Reaction score
2
Re: Απάντηση: Yamaha Soavo vs ???

ακου τα με τον as2000 ή με καποιον Nad απο 100βατ και πανω, δεν ξερω πως σου φανηκε λιγο το μπασο παντως στα 1 (τα μεγαλα δεν ειναι αυτα;)... οταν τα ειχα ακουσει ηταν μια χαρα και με Nad το μπασο ηταν και πιο τονισμενο
Μήπως κάνω λάθος και μπερδεύω τα 3 με τα 1 ? Μπορεί. Πάντως άκουσα τα μικρά και θα ακουσω και τα μεγάλα γιατί δεν με ικανοποίησε το μπάσο. Υπαρχει συγκριση με KEF IQ10 ή με DALI ? Εχω σκοπο να ακουσω και τον AS2000 καθώς και τους NAD375 και ΗΚ990 :102:

Reaction score
4
Απάντηση: Yamaha Soavo vs ???

Oταν τα ειχα ακουσει ηταν σκαλες ανωτερα απο τα Dali και τα Kef της κατηγοριας του (αν και ειχα ακουσει τα iq9 οχι τα 10), γενικα πολυ τιμιο ηχιο αλλα φετος εκτοξευθηκε η τιμη του, θυμαμαι τοτε το εδιναν 1450ε και τωρα απ'οτι βλεπω παει στα 1800+ και πλεον μπαινει σε αλλα κιταπια με αλλους σοβαροτερους ανταγωνιστες

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.859
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef