yamaha xtx ή kawasaki versys

Reaction score
1
Σκέφτομαι να πάρω ανεβώ κατηγορία και να παώ σε 250 από 50άρι(motard)...αλλά φίλοι μου και γενικά ένας καθηγητής μου(δεν εννοώ εσένα Γιάννη) μου λένε ότι θα το βαρεθώ από τον πρώτο χρόνο και βασικά 6μηνο.

Οπότε έχω μπει στην διαδικασία να σκέφτομαι για 650(μεταχειρισμένη πάντα)...σε yamaha το xtx και σε kawasaki το versys.. και τα 2 μου αρέσουν πολύ..αλλά πιο από τα 2???? :203:

Reaction score
1
Απάντηση: yamaha xtx ή kawasaki versys

Α και το Husqvarna SM 610 ie είναι μέσα....

Reaction score
1

Καλημέρα,
οδήγησε και τα 3 αν μπορείς και βγάλε τα δικά σου συμπεράσματα...
αυτό που σου αρέσει και σου πάει (οδηγικά) δεν είναι υποχρεωτικό να αρέσει σε κανένα άλλο...
Ιάπωνας - Ευρωπαίος? Ανατολή - Δύση? Νύχτα - Μέρα?

955i!

Reaction score
1

Βασικά ακυρώνεται το Husqvarna SM 610 ie γιατί από ότι έμαθα είναι ζημιάρικο..(μονοκύλινδρο...δυνατό..:617:σκοτώνει αλλά θα χρειάζομαι κεφαλές..εκκεντροφόρους κτλ...)

και δεν έχω οδηγήσει κανένα από τα 2, και πιστεύω ότι και τα 2 θα μου αρέσουν σε θέμα οδήγησης...απλά θα πρέπει να διαλέξω..και το πάωσε κριτήριο αξιοπιστίας..και σε service μην μου παίρνει όλη την τσέπη για ένα service....

αν θέλετε προτείνεται και άλλα μηχανάκια..όχι 4κύλινδρα!ακούω..:201:

Ευχαριστώ!!:615:

Reaction score
313

Σκέφτομαι να πάρω ανεβώ κατηγορία και να παώ σε 250 από 50άρι(motard)...αλλά φίλοι μου και γενικά ένας καθηγητής μου(δεν εννοώ εσένα Γιάννη) μου λένε ότι θα το βαρεθώ από τον πρώτο χρόνο και βασικά 6μηνο.

Οπότε έχω μπει στην διαδικασία να σκέφτομαι για 650(μεταχειρισμένη πάντα)...σε yamaha το xtx και σε kawasaki το versys.. και τα 2 μου αρέσουν πολύ..αλλά πιο από τα 2???? :203:
Πρώτα από όλα, ξεκαθάρισε τη χρήση για την οποία θέλεις μοτοσικλέτα.

Εάν τη θέλεις μόνο για αστική χρήση, ανάμεσα στις δύο, η XTX είναι (λίγο) πιο ευέλικτη και ελαφριά και πιθανότατα πιο οικονομική (σε κατανάλωση και σέρβις).
Και η Versys, βέβαια, κινείται άριστα εντός πόλεως.

Εάν τη θέλεις και για εκδρομές και ταξιδάκια, η Versys υπερτερεί σαφέστατα σε κινητήρα, πλαίσιο, αναρτήσεις, άνεση.
Πιθανόν να υπερτερεί και σε κατανάλωση (σε ταχύτητες άνω των 120-130).
Υπ' όψην πως και η XTX μπορεί να...εκδράμει αλλά με σχετικά σημαντικούς περιορισμούς...

Προσωπικά:
Η Versys είναι από τις αγαπημένες μου μοτοσικλέτες ανεξαρτήτως κατηγορίας.
Θα την έπαιρνα εάν ήθελα μία μοτοσικλέτα για όλες τις χρήσεις.
Εάν όμως ήθελα μόνο αστική μετακίνηση, δε θα έπαιρνα μοτοσικλέτα, αλλά ένα σκούτερ - και συγκεκριμένα το Mp3 :126:

Reaction score
1

Σίγουρα ότι μηχανή και αν πάρω θα την χρησιμοποιώ και μέσα πόλη για μεταφορά...αλλά εάν έχει και τόσο πολύ κίνηση μπορώ να πάρω το honda lead 100cc της θείας μου..

Αλλά και πάλι η κίνηση στην Πάτρα παλεύεται αν ξέρεις 2-3 δρόμους παραπάνω. Δεν νομίζω να με δυσκολέψει η κίνηση.

Οπότε μάλλον versys εξάλλου είμαι fan της εκδρομής...ας μην πω τι έχω κάνει με το motardaki μου...:612:

Και δεν πρόκειται να δώσω € για να πάρω scooter...χίλιες φορές μηχανή..:205:

Reaction score
1

Ως πρόην κάτοχος XT 600 E '97 δηλώνω υπέρ στο ΧΤΧ και σε σχέση με τα κρητίρια που έχεις βάλει...

Οτι οικονομικότερο σε σέρβις ανταλλακτικά (σκύλος) και σε πάει παντού και πάντα!
4 χρόνια στα χέρια μου 95000 χλμ. και το μόνο που άλλαξα πέρα από μπουζί και λάδια ήταν αλυσίδα-γρανάζια...

Reaction score
265

Yπαρχει ενα versys με 1.500 χλμ στα Τρικαλα.Θελει 5.000 ευρω και εχει και βαλητσακι μεγαλο για κρανος.

Reaction score
1

Ευχαριστώ φίλε μου..

αν είναι θα σου στείλω για να επικοινωνήσω με τον φίλο σου..:615:

Reaction score
265

Ευχαριστώ φίλε μου..

αν είναι θα σου στείλω για να επικοινωνήσω με τον φίλο σου..:615:
Εγω αυριο μεταβιβαζω στο ονομα μου το ER6-n του αδερφου του το οποιο εχει 2.500 χλμ.Και τα 2 μηχανακια ειναι σε κληστο χωρο και μεσα στις αραχνες απο την ακηνησια.Το βερσις φιλε μου ειναι σαν καινουργιο.Τα ειχανε διπλα-διπλα.Τα παλαηκαρια δεν προλαβαινουνε ουτε για μπανιο να πανε,αφου εχουνε αναλαβει τα ηνια τις οικογενειακης επιχηρισης και ο αλλος αδερφος με το βερσις το αγορασε και μετα απο λιγο παντρευτικε,οποτε...........Γυναικες υποπτευομαι εγω:142:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.696
Members
38.735
Νεότερο μέλος
Marioslion