ZHTEITAI συνέταιρος για KEF ls50...

Reaction score
7.936
Καλημέρα, καλησπέρα και το μεσημέρι χαίρετε,

επειδή διαισθάνομαι πως αποκλείεται να είμαι ο μοναδικός που έχω ονειρευτεί το KEF LS50 ως μεσαίο ηχείο, ζητώ συνέταιρο για την αγορά του. Δυστυχώς δεν κυκλοφορεί ως κομμάτι-κομμάτι αλλά μόνο σε κούτα ζεύγους.

Η διαδικασία είναι η σύνηθης. Ευρισκόμεθα, πίνομεν καφεδάκιον, χαζοκουβεντιάζουμε ο καθείς για τα δικά του, προβαίνουμε στην αγορά των ηχείων και φεύγουμε με ιλλιγιώδεις ταχύτητες προς αντίθετες κατευθύνσεις, δίχως να πούμε ούτε "γειά" ώστε να τα συνδέσουμε όσο πιό γρήγορα γίνεται.

Άπαξ της συνδέσεως, μπορούμε να τηλεφωνηθούμε ώστε να ευλογήσουμε τα γένια μας ή να σιχτιριστούμε και να βριστούμε για την αγορά μας.

Τα σέβη μου, kef_ls50_speaker_1.jpg
Γιάννης

Reaction score
7.936
Απάντηση: Re: ZHTEITAI συνέταιρος για KEF ls50...

Ευχαριστώ Zizik,
σας (μας) διαβάζω χρόνια αλλά δεν αξιώθηκα ούτε ένα ποστ να κάνω (ένεκα 3 πιτσιρικίων)...

Reaction score
32
Απάντηση: Re: ZHTEITAI συνέταιρος για KEF ls50...

Χαχα! Θεός! :roflmao:

Σου εύχομαι ολόψυχα καλά συνεταιριλίκια!

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.544
Έχω αντι-πρόταση: Τα αγοράζουμε μαζί και τα έχει μισό χρόνο ο ένας, μισό ο άλλος. Χωρίς πλάκα, το εννοώ! Σαν κοινή επιμέλεια ένα πράγμα.

melina

Cargo 200
Reaction score
45.489
Αν έχεις χώρο πάντως και δεν έχεις επεκταθεί προς τα πίσω έχε υπόψη σου ότι αντί 2 surround back ηχεία μπορείς κάλλιστα να έχεις 1 πίσω στη μέση και αν δεν κάνω λάθος, ας με διορθώσουν οι πιο έμπειροι, οι πιο πολλές ταινίες που έχουν παραπάνω από 5.1 πληροφορία είναι κατά βάση 6.1 με ένα surround back απλά οι διάφοροι decoders μπορούν να το μοιράσουν και δεξιά αριστερά και να γίνει 7.1. Πάντως όποιο manual avr και αν έχω διαβάσει γράφει ότι στη θέση του left surround back μπορεί να συνδεθεί το ένα πίσω ηχείο. Οπότε παίρνεις το ζεγαράκι των ηχείων που λιγουρεύεσαι και το σπας μπρος - πίσω.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.668
Όχι. Τα HD formats μπορούν να έχουν 8 διακριτά κανάλια, και πολλοί AV ενισχυτές (όπως οι Pioneer που έχω) αρνούνται να μετατρέψουν το 5.1 σε 7.1 όταν υπάρχει μόνο ένα SB. Έχουν όμως τη δυνατότητα, αν συνδεθεί μόνο ένα SB, να συγχωνεύσουν την πληροφορία των 2.

Αυτά ίσχυαν στα DD και DTS μόνο. Last year(s).

melina

Cargo 200
Reaction score
45.489
OK, chief, roger....μη χαλάσω και το προξενιό, η κουτσομπόλα στη γειτονιά :)

Reaction score
677
Απάντηση: ZHTEITAI συνέταιρος για KEF ls50...

Υποθέτω πως ήδη έχεις ρωτήσει για το αν μπορείς να αγοράσεις μόνο το ένα,όπως στις περιπτώσεις service ας πουμε ένα πράγμα...
(Πιο ωραία αγγελία δεν έχω διαβάσει)

Reaction score
7.936
Απάντηση: ZHTEITAI συνέταιρος για KEF ls50...

@ dapost,
Ναυτικός είσαι το κατάλαβα:thumbsup:. Πρέπει να βρεθούν 2 σαν εσένα για να τα έχω πάντοτε! Οπότε μου στοιχίζουν όσο ένα ζευγάρι, χαχαχαχα

@ melina,
Είμαι στημένος κανονικά με 7.1, ψάχνω το όγδοο ceneter back. Το υφιστάμενο κεντρικό μπροστινό θα γίνει κεντρικό πίσω κι ο χώρος που θα μείνει θα είναι για το Kef-άκι. Καλή η ιδέα σου πάντως.

@ zizik,
Μην αφήνεις τον ενισχυτή να σου παίρνει τον αέρα. Άκους εκεί, "αρνείται"... Δείξε πυγμή. Απείλησέ τον με γεφύρωμα!!!

@ sokmav,
Ο "μαγαζί" μου, πήρε μπροστά μου και ζήτησε το πέμπτο επειδή έχω πάρει ας πούμε 2 ζευγάρια. Και δεν τα έδωσαν. Του είπαν πως πάνε σε 1 κουτί. Τώρα αν ξαναπάρω και πω πως μου χάλασε 1 και θέλω 1, δεν θα ζητήσουν το παλιό; εγγύηση θα είχε ούτως ή άλλως...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.974
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas