ZHTHSH KENTPIKOY B&W HTM1 + ΕΝΙΣΧΥΤΩΝ ΓΙΑ B&W 802 NAYTILUS

Reaction score
0
ζΗΤΕΙΤΑΙ το συγκεκριμένο κεντρικό. Επίσης ενισχυτές τουλαχιστον 2*200W για να μπορούν να παιξουν σωστα τα θηρία

Reaction score
103
Απάντηση: ZHTHSH KENTPIKOY B&W HTM1 + ΕΝΙΣΧΥΤΩΝ ΓΙΑ B&W 802 NAYTILUS

δυσκολο να παιξουν καλα με 200 watt.Οταν τους ειχα Bryston 6BSST (3x350watt) στην τριαδα μπροστα (B&W 802N+HTM1),δυστυχως τα 802Ν δεν επαιζαν καθολου καλα,αδεια σωματα,οχι οπως επρεπε η σκηνη,αδεια οργανα,χωρις "νευρο" κ "τσαμπουκα".Οταν εβαλα ζευγαρι Bryston 7BSST ηρθαν στα ισια τους.Νομιζω οτι με 200 Watt δεν θα καταφερεις να κανεις το ηχειο να παιξει οπως πρεπει με αποτελεσμα να μην σου αρεσει το αποτελεσμα...

Reaction score
0
ευχαριστω για τος συμβουλές αλλα ψάχνω κάτι αρκετά οικονομικό με max τα 1500 ευρώ

Reaction score
103

για να οδηγηθουν τα 802??Με 1500 ευρω?Πολυ δυσκολο...Σχεδων αδυνατο με μηχανακια εμποριου,τωρα αν κατσει καμια ιδιοκατασκευη,δεν ξερω.Απλα εγω προσωπικα μετα απο περιπου 30 τελικους που εχω αλλαξει δεν μπορω να σκεφτω καποιον σε αυτα τα χρηματα που να μπορει να τα οδηγησει σωστα

Reaction score
2

Parasaund 3500 τον εχω ακουση να οδηγη magnepan 3.7 αριστα ειναι 2χ350 στα 8 και τωρα πωλειτε απο 1500 ως 2000 ευρο.

Reaction score
103

και ο 6αρης ο Bryston που τους ειχα επανω 350Watt ηταν στο καναλι.Αν δεν τα ακουσεις να παιζουν ΑΒ οπως πρεπει και με αλλον ενισχυτη δεν προκειτε να καταλαβεις αυτο που λεω...Δεν ειπε κανεις οτι αν βαλεις εναν 3500 δεν θα παιξει.Και εναν Rotelako να βαλεις παλει θα παιξει.Το θεμα ειναι το να "παιξει" απο το να ΠΑΙΞΕΙ!Εχει μεγαλη διαφορα.

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.874

και ο 6αρης ο Bryston που τους ειχα επανω 350Watt ηταν στο καναλι.Αν δεν τα ακουσεις να παιζουν ΑΒ οπως πρεπει και με αλλον ενισχυτη δεν προκειτε να καταλαβεις αυτο που λεω...Δεν ειπε κανεις οτι αν βαλεις εναν 3500 δεν θα παιξει.Και εναν Rotelako να βαλεις παλει θα παιξει.Το θεμα ειναι το να "παιξει" απο το να ΠΑΙΞΕΙ!Εχει μεγαλη διαφορα.
Συμφωνώ απόλυτα τα συγκεκριμένα και οχι μόνο θέλουν watt πολλά watt όσο πιο πολλα τόσο πιο καλα
για ηχεια ενισχυτες και φυσικά ακροατή .
Χτες κάναμε κάποιες δοκιμες με τα Xanadu δύσκολα ηχεια βάλαμε 100 150 200 watt αλλα... Μόλις κουμπωσα τους μόνο μπλοκ ψηφιακους Rotel rb 1091 500 wrms στα 8Ω και 1000 wrms στα 4Ω τότε ολα άλλαξαν!

Reaction score
2

Ο σταματακος παιζει με parasaund 3500 τα atc 50 ε δεν νομιζω οτι το b&w 802 ειναι δυσκολοτερο απο το magnepan 3.7 με πτωση αντιστασης 1.2 om

Reaction score
103

και εμενα ενας φιλος εχει τα MG20.1 και τα ειχε με parasound 3500."Καλα ειναι μωρε μου ελεγε",παιζουν.Μεχρι που τον εφαγα κ εβαλε 2 Ρlinius SA 250IV μονομπλοκαρισμενους και μου λεει,καλε ρε c,τι ακουγα τοσο καιρο.Οτι και να λεμε στην θεωρια δεν μπορω να στο εξηγησω καλυτερα, οτι βαλεις δεν ειπε κανεις οτι δεν θα παιξει.Αμα βαλεις κατι πραγματικα καλο ομως τοτε θα μπορεσεις να δεις τι μπορει να κανει το ηχειο.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.975
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas