- Reaction score
- 14.360
Χα Χα..Πολύ περίεργο, αλλά αυτή η τσάντα μου θυμίζει τον Jabba από το Star wars.
View attachment 123737
View attachment 123738
Τρελλή ομοιότητα μιχάλη!
Στην πάνω φωτό είναι λίγο πρίν το φτάρνισμα..!
Χα Χα..Πολύ περίεργο, αλλά αυτή η τσάντα μου θυμίζει τον Jabba από το Star wars.
View attachment 123737
View attachment 123738
Λούτρινο της κάνει?
Τίπαναπει ... "κοινωνικό φύλο" ??
Αυτά τα πράγματα μπορεί να τα εξηγήσει καλά ή η Antigone ή ο στρατηγικός σχεδιαστής.Τίπαναπει ... "κοινωνικό φύλο" ??
Μιας και το ανέφερες,εφ'όσον το φύλο (μας λένε ότι) είναι κοινωνικό δημιούργημα,σε ποιά ηλικία αποφασίζουν τα βύσματα αν είναι αρσενικά ή θηλυκά;Αυτά τα πράγματα μπορεί να τα εξηγήσει καλά ή η Antigone ή ο στρατηγικός σχεδιαστής.
Εγώ φαντάζομαι ότι όποιος θέλει, μπορεί να δηλώνει και να φαίνεται στην κοινωνία σαν XLR, σαν RCA, σαν UPS κλπ, κλπ...
Εύλογη ερώτηση και απορία, όπως απορούμε που έχουν βάλει επιλογή σε κάτι προγράμματα σε υπολογιστές να υποβάλεις το φύλο σου και έχει να διαλέξεις:Τίπαναπει ... "κοινωνικό φύλο" ??
Πολύ περίεργο, αλλά αυτή η τσάντα μου θυμίζει τον Jabba από το Star wars.
View attachment 123737
View attachment 123738
Αν εμπίπτει στο νομοσχέδιοΜιας και το ανέφερες,εφ'όσον το φύλο (μας λένε ότι) είναι κοινωνικό δημιούργημα,σε ποιά ηλικία αποφασίζουν τα βύσματα αν είναι αρσενικά ή θηλυκά;
Bρήκα και εικόνα.Εύλογη ερώτηση και απορία, όπως απορούμε που έχουν βάλει επιλογή σε κάτι προγράμματα σε υπολογιστές να υποβάλεις το φύλο σου και έχει να διαλέξεις:
male
female
shemale
hemale