Ζητείται προς αγορά aiwa NSX-V900 (χωρίς ηχεία) ή aiwa ενισχυτής ή σχετικά μοντέλα

petros32

"Επαγγελματίας"
Reaction score
108
Καλημέρα!

Αναζητώ προς αγορά το στερεοφωνικό aiwa NSX-V900, χωρίς ηχεία. Είναι αυτό:

Επειδή μιλάμε για πολύ παλιό μοντέλο, θα αφήσω αρκετές μέρες την αγγελία προς αναζήτηση ενός κομματιού όσο το δυνατόν σε αρτιότερη κατάσταση.

Απαραίτητη προυπόθεση να είναι πλήρως λειτουργικό και να ανταποκρίνονται σωστά τα κουμπιά του (γιατί ξέρετε, σε κάτι τέτοια στερεοφωνικά, με τα χρόνια χαλάνε και άλλα πατάς και άλλα κάνει :p).

Στη ζήτηση βάζω και άλλα τέτοια κομμάτια όπως ο ενισχυτής aiwa MX-Z4400MK.

Γενικά ψάχνω για mini hifi εκείνης της εποχής σε αυτά τα μοντέλα γιατί έπαιζαν δυνατά σε αντίθεση με τα μοντέλα της επόμενης γενιάς. Προσοχή δηλαδή ότι μιλάμε για συσκευές > 400W (πχ το v900 καταναλώνει 500W).

Στείλτε ΠΜ με προσφορές :)

Last edited:

Rosinante

Dark Nιάου
Reaction score
5.607
Aν και δεν επιτρεπονται τα σχολια στις αγγελιες, πρεπει να σε ενημερωσω για το εξης: Εχεις τελειως στρεβλή εικονα για την ισχυ και τα βατ. Αυτα τα κόμπο που εβγαιναν κατα εκατονταδες πριν 20 χρονια που ηταν τις μοδας με 400-600-2000 βατ, ειναι καφετιερες και οχι συστηματα ηχου, πολυ χειροτερα απο ενα σημερινο ηχειο bluetooth. H συγκεκριμενη καφετιερα αντε να ειναι 10 βατ με 20% παραμορφωση και ''γκαριζει''. Γι' αυτο σου φαινεται οτι παιζει δυνατα. Σορρυ ε.:D

petros32

"Επαγγελματίας"
Reaction score
108
Γεια σου Ros! :)

Μάλλον έχεις μπερδέψει αυτά τα συστηματάκια... με αυτό που έχω βάλει.

Ναι, θυμάμαι αυτό που λες με τα αυτοκόλλητα που λένε 2x1000W και δεν σημαζεύεται.

Το NSX-V900 το έχω ήδη στο σπίτι μου και το 500W δεν είναι ούτε από αυτοκόλλητο διακοσμητικό μπροστά ούτε από το μυαλό μου. Το λέει από πίσω η συσκευή στο power consuption μαζί με τα 50hz.

Απλά επειδή με τα χρόνια το δικό μου χάλασε (δεν κάνει καλή επαφή το AUX και τα κουμπιά κάνουν ό,τι θέλουν), το ψάχνω πάλι.
Είναι πραγματικά φοβερό στερεοφωνικά και με κατάλληλα ηχεία σηκώνει μια γειτονιά (που σίγουρα ένα bluetooth ηχείο δεν το κάνει φυσικά :D)

Εμένα δεν με πειράζει να γίνει συζήτηση στην αγγελία. Όποιος έχει και εμπειρία με εκείνα τα aiwa μπορεί να το επιβεβαιώσει ότι πιάνουν υψηλές εντάσεις και σίγουρα όχι των 10W. :p

Reaction score
645
Πέτρο το AIWA NSX-V900 το έχω πλήρες με τα 5 ηχειάκια του αλλά με πρόβλημα στο cd (όπως όλα) και το κασετόφωνο. Είναι 2Χ80 watt στα 6 Ohm - τουλάχιστον έτσι λέει το manual - με T.H.D 1% μάλιστα οπότε πολύ αισιόδοξα στα 8 Ohm πρέπει να βγάζει γύρω στα 50-55 watt με αρκετή παραμόρφωση όμως. Η κατανάλωση των 500w (το δικό μου γράφει 510w) δεν έχει να κάνει με την απόδοση του ενισχυτή.
Το έχω χαρεί αρκετά εκεί γύρω στο 90, πλάκα είχε αλλά δεν είναι και κανένα σοβαρό μηχάνημα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.467
Members
38.188
Νεότερο μέλος
kotsos134