Λαμπάτο phono stage

Reaction score
169
Εδώ και κανα μήνα ψάχνομαι να αλλάξω το phono μου και ένας από τους πολύ πιθανούς υποψήφιους είναι το EAR 834p.
Μιας όμως και γενικά τα καταφέρνω με ηλεκτρονικές κατασκευές, σκέφτομαι να του δώσω μια ευκαιρία σε DIY μπας και σώσουμε και κανένα ψιλό.

Το χει δοκιμάσει κανείς?

Εναλλακτικά, διαβάζω πολύ καλές κριτικές και για το Phono 3 της World Designs

Γνώμες? Συμβουλές? Αντιπροτάσεις?

ΠΣ: Το σχηματικό του ear είναι ένα ελαφρώς τροποποιημένο. Έχω και το αρχικό αλλά δεν το ποστάρω μιας και είναι πνευματική ιδιοκτησία της EAR. Το Phono της WD είναι public domain και στο δίνουν και οι ίδιοι στο forum τους...

Reaction score
1.720
Απάντηση: Λαμπάτο phono stage

Το πρωτο σχηματικο πολυ εξυπνο που εχει γειωσει κατ ευθειαν την καθοδο και βαζει αρνητικα για να πολωσει , και μαλιστα απο το τροφοδοτικο των νηματων,που επισης δεν εχει απολυτος κανενα θεμα που γειωνει το + μιας και η καθοδο της λυχνιας ερχεται κατ ευθειαν στη γη!!! Το μονο που με χαλαει ειναι η αρνητικη αναδραση που εφαρμοζει την riaa!!

το δευτερο ειναι με παθητικη riaa που εφαρμοζει ξεχωριστα στο καθε σταδιο , το σιγουρο ειναι οτι με δυο ακολουθους ανοδου σε σειρα θα ειναι πολυ , μα παρα πολυ γλυκουλι!!!!!!

Reaction score
169

Σ ευχαριστώ θα του ρίξω μια ματιά. Να πω την αλήθεια μάλλον προς το 834p τείνω μιας και το ξέρω σαν phono ηχητικά αλλά και μπορώ εύκολα να βρώ κάποιο μαμά για να κάνω συγκρίσεις/μετρήσεις.

Για αρχή λέω να ασχοληθώ με το τροφοδοτικό. Στη δική σου υλοποίηση σε αντίστοιχο θέμα στο φόρουμ είδα ότι ακολούθησες και σύ LCLC αλλά με κάποια ανορθώτρια και χωρίς σταθεροποίηση ή μεγάλους ηλεκτρολυτικούς.
Σκεφτόμουν και γω να το κάνω με καμιά GZ34 για να έχω και το soft start για να ζεσταίνονται πρώτα οι λάμπες πριν δώσει και το υπόλοιπο ρεύμα.
Μήπως έχεις κανένα σχηματικό?

Reaction score
169

Και μια λίγο διαφορετική προσέγγιση στο τροφοδοτικό αλλά και τις λάμπες...

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.477
Members
38.187
Νεότερο μέλος
kotsos134