- Reaction score
- 8.842
Μια συναδλφος τσίμπησε μεταχειρισμένο Spectre με i7. 350€. Ζηλεύω!
Εγώ κάνω όποτε έχουν ενημέρωση τα Windows.έκανα restart το PC κάθε Τρίτη
με excel και γενικά ελαφρύ λογισμικό θα παίζει, δεν χρειάζεται σούπερ μηχάνημα.
τα παραπάνω είναι κατώτερα των προδιαγραφών macbook pro early 2011
Δεν έχει μεγάλη σημασία, αφού ούτως ή άλλως με την 14άρα οθόνη που της θέτεις ως "υποχρέωση" δεν θα μπορεί να κάνει σοβαρή δουλειά....και επίσης, ποιος σας είπε πως τα virtual machines είναι εκτός παιχνιδιού! Πείτε ότι για κάποιο μάθημα χρειάζεται να στηθεί linux. Τί θα πει γιατί! Γιατί έτσι! Γιατί αυτό γουστάρει ο καθηγητής. Τί θα κάνει το κορίτσι δηλαδή! Θα πάρει και δεύτερο λάπτοπ;
Δεν λέω πως αυτά θα χρησιμοποιούνται σώνει και καλά όλα μαζί. Συνυπολογίστε ίσως κι ένα - δυό instances SQL server κατά περίπτωση, συν video conference με το teams, ή κάτι άλλο αντίστοιχο.
Επειδή, λοιπόν, καλόν είναι το λαπτοπάκι να είναι μικρόσωμο αλλά με μεγάλη υπολογιστική ισχύ, και επειδή στην κάσα τοιούτων λαπτοπακίων χώρος υπάρχει μόνο για κολημμένη μνήμη, όση πάρεις την παντρεύεσαι κι άλλη δεν έχει, καλόν είναι να είναι άφθονη. Αν μπορείτε, μην κάνετε τους ξερόλες - και συγγνώμη δηλαδή κιόλας, εντάξει; Επίσης, τ' είν' αυτό πάλι με τις μάρκες, αυτή καλή η άλλη κακή! Είμαστε μεγάλα παιδιά πλέον. Οι κακές μάρκες είναι δύο, Alfa Romeo - Porsche, κι αυτές δηλαδή, όχι εντελώς.
Ε, πχια!...
μπορει να βαλει linux σε dual boot,οποτε η ram δεν μοιραζεται μεταξυ των λειτουργικων συστηματων....αν μπουταρεις σε linux, εχεις ολη την ram. ομοιως κ σε windows......και επίσης, ποιος σας είπε πως τα virtual machines είναι εκτός παιχνιδιού! Πείτε ότι για κάποιο μάθημα χρειάζεται να στηθεί linux. Τί θα πει γιατί! Γιατί έτσι! Γιατί αυτό γουστάρει ο καθηγητής. Τί θα κάνει το κορίτσι δηλαδή! Θα πάρει και δεύτερο λάπτοπ;
Και πείτε ότι το έστησε για την ανάγκη ενός εξαμήνου. Με 8GB ram τί θα μοιράσει; Από 4. Τέσσερα; Είστε σοβαροί τώρα;
Έπαιζα αρκετά με vm και εξακολουθώ να το κάνω στο μεγάλο pc μου,αλλά πλέον στο laptop της δουλειάς παίζω Ubuntu και windows 10 σε dual boot. Μου έλυσε τα χέρια.μπορει να βαλει linux σε dual boot,οποτε η ram δεν μοιραζεται μεταξυ των λειτουργικων συστηματων....αν μπουταρεις σε linux, εχεις ολη την ram. ομοιως κ σε windows...
και ενα κοινο partition σε ntfs να το βλεπουν κ τα δυο λειτ συστηματα, για τα αρχεια, με ταυτοχρονη δημιουργια ενος restore cd η dvd η image σε σκληρο η iso και εισαι σουπερ....επαναφορα του οποιου λειτουργικου σε 10 λεπτα, και τα αρχεια στη θεση τουςΈπαιζα αρκετά με vm και εξακολουθώ να το κάνω στο μεγάλο pc μου,αλλά πλέον στο laptop της δουλειάς παίζω Ubuntu και windows 10 σε dual boot. Μου έλυσε τα χέρια.
Σωστά. Ακριβώς ό,τι κάνει κάθε 18χρονη φοιτήτρια της ΑΣΟΕΕ όταν πάρει ένα καινούργιο laptopκαι ενα κοινο partition σε ntfs να το βλεπουν κ τα δυο λειτ συστηματα, για τα αρχεια, με ταυτοχρονη δημιουργια ενος restore cd η dvd η image σε σκληρο η iso και εισαι σουπερ....επαναφορα του οποιου λειτουργικου σε 10 λεπτα, και τα αρχεια στη θεση τους
αν δεν το κανει, καποια στιγμη θα κλαψει κ θα τρεχει για να σωσει τα αρχεια της, για unformat,και αλλα τετοια ομορφα που μας εχουν κανει ολους να κλαψουμε κ να ξημεροβραδιαζομαστε για επαναφορεςΣωστά. Ακριβώς ό,τι κάνει κάθε 18χρονη φοιτήτρια της ΑΣΟΕΕ όταν πάρει ένα καινούργιο laptop
Βαρύς υπολογιστής 1.74 κιλάΕίδα μόλις μθα προσφορά στο facebook από cosmodata:
COSMODATA
Οι καλύτερες τιμές σε υπολογιστές, hardware, λάπτοπ, αναλώσιμα, περιφερειακά, λογισμικό και αλλα. Άμεση αποστολή σε όλη τη Ελλάδα. Εγκατάσταση Δικτύων και περιφερειακών, service PC και φορητών υπολογιστών.www.cosmodata.gr
Γνώμες?