Πωλείται Provari Mini

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.459
Πουλάω το ένα μου Provari γιατί πήρα άλλο παιχνιδάκι.

Bronze με μπλε LED, προέκταση 18490 και το original δαχτυλίδι για να φαίνεται όμορφο με μεγάλους ατμοποιητές.
Αγοράστηκε τον Μάρτιο, κόστισε συνολικά 220€ + μπαταρίες και το πουλάω 120€ με μια 18350 και μια 18490 original AW μπαταρίες. Έχει φυσιολογική φθορά κάτω απ' την προέκταση.

Reaction score
828
ρε φούστη μου γερνάω ... διάβαζα ένα λινκ στο γκουγκλ γύρω στα 2 λεπτά μέχρι να καταλάβω για το τι πρόκειται ...
''....
Το ProVari Mini ειναι μεταβλητής τάσης ελεγχόμενο απο μικροεπεξεργαστή μοντ που σας επιτρεπει να αλλάζετε τη τάση εξόδου με λίγα πατήματα ενος κουμπιού. Η μίνι εκδοση διαθέτει ολα τα χαρακτηριστικά και τη ποιότητα της κανονικής σε μέγεθος εκδοσης. Αυτη η μινι εκδοση της provape χρησιμοποιεί 18350 AW μπαταρίες με την επιλογη να χρησιμοποιηθούν 18490 μπαταρίες αγοράζοντας το καπάκι προσθηκης μήκους ωστε να χωράν αυτές.... ''

είχα αρχίσει μετά βεβαιότητος να σχηματίζω την άποψη πως πρόκειται περί δονητού για χαι-εντάδες ...

Μήτσο, σόρρυ για το οφ-τόπικ ... δεν καπνίζω μανάρι μου ...

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.459
ρε φούστη μου γερνάω ... διάβαζα ένα λινκ στο γκουγκλ γύρω στα 2 λεπτά μέχρι να καταλάβω για το τι πρόκειται ...
''....
Το ProVari Mini ειναι μεταβλητής τάσης ελεγχόμενο απο μικροεπεξεργαστή μοντ που σας επιτρεπει να αλλάζετε τη τάση εξόδου με λίγα πατήματα ενος κουμπιού. Η μίνι εκδοση διαθέτει ολα τα χαρακτηριστικά και τη ποιότητα της κανονικής σε μέγεθος εκδοσης. Αυτη η μινι εκδοση της provape χρησιμοποιεί 18350 AW μπαταρίες με την επιλογη να χρησιμοποιηθούν 18490 μπαταρίες αγοράζοντας το καπάκι προσθηκης μήκους ωστε να χωράν αυτές.... ''

είχα αρχίσει μετά βεβαιότητος να σχηματίζω την άποψη πως πρόκειται περί δονητού για χαι-εντάδες ...

Μήτσο, σόρρυ για το οφ-τόπικ ... δεν καπνίζω μανάρι μου ...
Σπύρο,

Δεν είναι μόνο αυτό. Εϊναι μια συσκευή μπαταρίας που μπορείς με τον κατάλληλο υποδοχέα να μετατρέψεις κατά βούληση.
Ακόμη και σ' αυτό που πιθανά επιθυμούσες να είναι. :D

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
98.869
Θα εξαρτηθεί από το αν η σύζυγος αποφασίσει σοβαρά να το γυρίσει στο ηλεκτρονικό.

Επειδή δεν τη βλέπω ζεστή, δώσε της λίγο χρόνο και σου το δίνω. :D

Reaction score
7.214
Απλά το δικό μου τα 'φτυσε από τη περασμένη εβδομάδα και είμαι με ημίμετρα και
2x δυστυχώς άργησα να δω την αγγελία...

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
98.869
Το θέμα είναι πώς το παίρνω από την Έφη, που θέλει, λέει, να προσπαθήσει.

Δεν τη βλέπω όμως. Γιάννο, υπομονή...

Reaction score
7.214
Άντε ρε σεις, το ταξί μόνο για να ανέβω στο κέντρο και οι καφέδες που θα κεράσω μέσα στο μαγαζί του, θα μου πάει τα μισά. Θέλετε και κέρδος;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.752
Members
38.233
Νεότερο μέλος
dimpam