21 Μαϊου 2023 #1 nikosxeng Μηνύματα 3.903 Reaction score 655 Πωλούνται/ανταλλάσσονται ηχεία δαπέδου JVC SX-F50 με τα κουτιά τους. Δεκτή κι ανταλλαγή με άλλα ηχεία, κάπως μικρότερα και με διαφορά από εμένα. Η τιμή είναι στα 190 ευρώ, συζητήσιμη. Επικοινωνία με π.μ. Παραλαβή τοπικά, περιοχή Θεσσαλονίκη.
Πωλούνται/ανταλλάσσονται ηχεία δαπέδου JVC SX-F50 με τα κουτιά τους. Δεκτή κι ανταλλαγή με άλλα ηχεία, κάπως μικρότερα και με διαφορά από εμένα. Η τιμή είναι στα 190 ευρώ, συζητήσιμη. Επικοινωνία με π.μ. Παραλαβή τοπικά, περιοχή Θεσσαλονίκη.
22 Μαϊου 2023 #2 nikosxeng Μηνύματα 3.903 Reaction score 655 Πωλούνται/ανταλλάσσονται ηχεία δαπέδου JVC SX-F50 με τα κουτιά τους. Δεκτή ανταλλαγή με άλλα ηχεία, κάπως μικρότερα και με διαφορά από εμένα. Δεκτή κι ανταλλαγή με δέκτη που να έχει τουλάχιστον 15 μνήμες στα FM. Η τιμή είναι στα 171 ευρώ, συζητήσιμη. Επικοινωνία με π.μ. Παραλαβή τοπικά, περιοχή Θεσσαλονίκη.
Πωλούνται/ανταλλάσσονται ηχεία δαπέδου JVC SX-F50 με τα κουτιά τους. Δεκτή ανταλλαγή με άλλα ηχεία, κάπως μικρότερα και με διαφορά από εμένα. Δεκτή κι ανταλλαγή με δέκτη που να έχει τουλάχιστον 15 μνήμες στα FM. Η τιμή είναι στα 171 ευρώ, συζητήσιμη. Επικοινωνία με π.μ. Παραλαβή τοπικά, περιοχή Θεσσαλονίκη.
23 Μαϊου 2023 #3 nikosxeng Μηνύματα 3.903 Reaction score 655 Πωλούνται/ανταλλάσσονται ηχεία δαπέδου JVC SX-F50 με τα κουτιά τους. Δεκτές ανταλλαγές με: ηχεία βάσης (και με διαφορά από εμένα), δέκτη FM με τουλάχιστον 13 μνήμες και με βάσεις ηχείων. Η τιμή είναι στα 154 ευρώ (συζητήσιμη). Επικοινωνία με π.μ. Παραλαβή τοπικά, περιοχή Θεσσαλονίκη.
Πωλούνται/ανταλλάσσονται ηχεία δαπέδου JVC SX-F50 με τα κουτιά τους. Δεκτές ανταλλαγές με: ηχεία βάσης (και με διαφορά από εμένα), δέκτη FM με τουλάχιστον 13 μνήμες και με βάσεις ηχείων. Η τιμή είναι στα 154 ευρώ (συζητήσιμη). Επικοινωνία με π.μ. Παραλαβή τοπικά, περιοχή Θεσσαλονίκη.
24 Μαϊου 2023 #4 nikosxeng Μηνύματα 3.903 Reaction score 655 Πωλούνται/ανταλλάσσονται ηχεία δαπέδου JVC SX-F50 με τα κουτιά τους. Δεκτές ανταλλαγές με: ηχεία βάσης (και με διαφορά από εμένα), δέκτη FM με τουλάχιστον 12 μνήμες και με βάσεις ηχείων. Η τιμή είναι στα 139 ευρώ (συζητήσιμη). Επικοινωνία με π.μ. Παραλαβή τοπικά, περιοχή Θεσσαλονίκη.
Πωλούνται/ανταλλάσσονται ηχεία δαπέδου JVC SX-F50 με τα κουτιά τους. Δεκτές ανταλλαγές με: ηχεία βάσης (και με διαφορά από εμένα), δέκτη FM με τουλάχιστον 12 μνήμες και με βάσεις ηχείων. Η τιμή είναι στα 139 ευρώ (συζητήσιμη). Επικοινωνία με π.μ. Παραλαβή τοπικά, περιοχή Θεσσαλονίκη.
25 Μαϊου 2023 #5 nikosxeng Μηνύματα 3.903 Reaction score 655 Πωλούνται/ανταλλάσσονται ηχεία δαπέδου JVC SX-F50 με τα κουτιά τους. Δεκτές ανταλλαγές με: ηχεία βάσης (και με διαφορά από εμένα), δέκτη FM με τουλάχιστον 11 μνήμες και με βάσεις ηχείων. Η τιμή είναι στα 125 ευρώ (συζητήσιμη). Επικοινωνία με π.μ. Παραλαβή τοπικά, περιοχή Θεσσαλονίκη. Last edited: 25 Μαϊου 2023
Πωλούνται/ανταλλάσσονται ηχεία δαπέδου JVC SX-F50 με τα κουτιά τους. Δεκτές ανταλλαγές με: ηχεία βάσης (και με διαφορά από εμένα), δέκτη FM με τουλάχιστον 11 μνήμες και με βάσεις ηχείων. Η τιμή είναι στα 125 ευρώ (συζητήσιμη). Επικοινωνία με π.μ. Παραλαβή τοπικά, περιοχή Θεσσαλονίκη.
26 Μαϊου 2023 #6 nikosxeng Μηνύματα 3.903 Reaction score 655 Πωλούνται/ανταλλάσσονται ηχεία δαπέδου JVC SX-F50 με τα κουτιά τους. Δεκτές ανταλλαγές με: ηχεία βάσης (και με διαφορά από εμένα), δέκτη FM με τουλάχιστον 11 μνήμες και με βάσεις ηχείων. Η τιμή είναι στα 112 ευρώ (συζητήσιμη). Επικοινωνία με π.μ. Παραλαβή τοπικά, περιοχή Θεσσαλονίκη.
Πωλούνται/ανταλλάσσονται ηχεία δαπέδου JVC SX-F50 με τα κουτιά τους. Δεκτές ανταλλαγές με: ηχεία βάσης (και με διαφορά από εμένα), δέκτη FM με τουλάχιστον 11 μνήμες και με βάσεις ηχείων. Η τιμή είναι στα 112 ευρώ (συζητήσιμη). Επικοινωνία με π.μ. Παραλαβή τοπικά, περιοχή Θεσσαλονίκη.
27 Μαϊου 2023 #7 nikosxeng Μηνύματα 3.903 Reaction score 655 Πωλούνται/ανταλλάσσονται ηχεία δαπέδου JVC SX-F50 με τα κουτιά τους. Δεκτές ανταλλαγές με: ηχεία βάσης (και με διαφορά από εμένα), δέκτη FM με τουλάχιστον 11 μνήμες και με βάσεις ηχείων. Η τιμή είναι στα 101 ευρώ (συζητήσιμη). Επικοινωνία με π.μ. Παραλαβή τοπικά, περιοχή Θεσσαλονίκη.
Πωλούνται/ανταλλάσσονται ηχεία δαπέδου JVC SX-F50 με τα κουτιά τους. Δεκτές ανταλλαγές με: ηχεία βάσης (και με διαφορά από εμένα), δέκτη FM με τουλάχιστον 11 μνήμες και με βάσεις ηχείων. Η τιμή είναι στα 101 ευρώ (συζητήσιμη). Επικοινωνία με π.μ. Παραλαβή τοπικά, περιοχή Θεσσαλονίκη.
28 Μαϊου 2023 #8 nikosxeng Μηνύματα 3.903 Reaction score 655 Πωλούνται/ανταλλάσσονται ηχεία δαπέδου JVC SX-F50 με τα κουτιά τους. Δεκτές ανταλλαγές με: ηχεία βάσης (και με διαφορά από εμένα), δέκτη FM με τουλάχιστον 11 μνήμες ή με βάσεις ηχείων. Η τιμή είναι στα 91 ευρώ. Επικοινωνία με π.μ. Παραλαβή τοπικά, περιοχή Θεσσαλονίκη. Last edited: 28 Μαϊου 2023
Πωλούνται/ανταλλάσσονται ηχεία δαπέδου JVC SX-F50 με τα κουτιά τους. Δεκτές ανταλλαγές με: ηχεία βάσης (και με διαφορά από εμένα), δέκτη FM με τουλάχιστον 11 μνήμες ή με βάσεις ηχείων. Η τιμή είναι στα 91 ευρώ. Επικοινωνία με π.μ. Παραλαβή τοπικά, περιοχή Θεσσαλονίκη.
29 Μαϊου 2023 #9 nikosxeng Μηνύματα 3.903 Reaction score 655 Πωλούνται/ανταλλάσσονται ηχεία δαπέδου JVC SX-F50 με τα κουτιά τους. Δεκτές ανταλλαγές με: ηχεία βάσης (και με διαφορά από εμένα), δέκτη FM με τουλάχιστον 11 μνήμες ή με βάσεις ηχείων. Η τιμή είναι στα 82 ευρώ. Επικοινωνία με π.μ. Παραλαβή τοπικά, περιοχή Θεσσαλονίκη.
Πωλούνται/ανταλλάσσονται ηχεία δαπέδου JVC SX-F50 με τα κουτιά τους. Δεκτές ανταλλαγές με: ηχεία βάσης (και με διαφορά από εμένα), δέκτη FM με τουλάχιστον 11 μνήμες ή με βάσεις ηχείων. Η τιμή είναι στα 82 ευρώ. Επικοινωνία με π.μ. Παραλαβή τοπικά, περιοχή Θεσσαλονίκη.
30 Μαϊου 2023 #10 nikosxeng Μηνύματα 3.903 Reaction score 655 Πωλούνται/ανταλλάσσονται ηχεία δαπέδου JVC SX-F50 με τα κουτιά τους. Δεκτές ανταλλαγές με: ηχεία βάσης (και με διαφορά από εμένα), δέκτη FM με τουλάχιστον 11 μνήμες ή με βάσεις ηχείων. Η τιμή είναι στα 74 ευρώ. Επικοινωνία με π.μ. Παραλαβή τοπικά, περιοχή Θεσσαλονίκη.
Πωλούνται/ανταλλάσσονται ηχεία δαπέδου JVC SX-F50 με τα κουτιά τους. Δεκτές ανταλλαγές με: ηχεία βάσης (και με διαφορά από εμένα), δέκτη FM με τουλάχιστον 11 μνήμες ή με βάσεις ηχείων. Η τιμή είναι στα 74 ευρώ. Επικοινωνία με π.μ. Παραλαβή τοπικά, περιοχή Θεσσαλονίκη.
30 Μαϊου 2023 #11 nikosxeng Μηνύματα 3.903 Reaction score 655 Πωλούνται/ανταλλάσσονται ηχεία JVC SX-F50 με τα κουτιά τους. Δεκτή ανταλλαγή με ηχεία βάσης και με διαφορά από εμένα. Η τιμή είναι στα 74 ευρώ. Επικοινωνία με π.μ. Παραλαβή τοπικά, περιοχή Θεσσαλονίκη.
Πωλούνται/ανταλλάσσονται ηχεία JVC SX-F50 με τα κουτιά τους. Δεκτή ανταλλαγή με ηχεία βάσης και με διαφορά από εμένα. Η τιμή είναι στα 74 ευρώ. Επικοινωνία με π.μ. Παραλαβή τοπικά, περιοχή Θεσσαλονίκη.
31 Μαϊου 2023 #12 nikosxeng Μηνύματα 3.903 Reaction score 655 Πωλούνται/ανταλλάσσονται ηχεία JVC SX-F50 με τα κουτιά τους. Δεκτή ανταλλαγή με ηχεία βάσης και με διαφορά από εμένα. Η τιμή είναι στα 67 ευρώ. Επικοινωνία με π.μ. Παραλαβή τοπικά, περιοχή Θεσσαλονίκη.
Πωλούνται/ανταλλάσσονται ηχεία JVC SX-F50 με τα κουτιά τους. Δεκτή ανταλλαγή με ηχεία βάσης και με διαφορά από εμένα. Η τιμή είναι στα 67 ευρώ. Επικοινωνία με π.μ. Παραλαβή τοπικά, περιοχή Θεσσαλονίκη.
1 Ιουνίου 2023 #13 nikosxeng Μηνύματα 3.903 Reaction score 655 Πωλούνται/ανταλλάσσονται ηχεία JVC SX-F50 με τα κουτιά τους. Δεκτή ανταλλαγή με ηχεία βάσης και με διαφορά από εμένα. Η τιμή είναι στα 60 ευρώ. Επικοινωνία με π.μ. Παραλαβή τοπικά, περιοχή Θεσσαλονίκη.
Πωλούνται/ανταλλάσσονται ηχεία JVC SX-F50 με τα κουτιά τους. Δεκτή ανταλλαγή με ηχεία βάσης και με διαφορά από εμένα. Η τιμή είναι στα 60 ευρώ. Επικοινωνία με π.μ. Παραλαβή τοπικά, περιοχή Θεσσαλονίκη.
4 Ιουνίου 2023 #14 nikosxeng Μηνύματα 3.903 Reaction score 655 JVC SX-F50 Η τιμή στα 50 ευρώ. Επικοινωνία με π.μ. Περιοχή Θεσσαλονίκη.
13 Ιουνίου 2023 #15 nikosxeng Μηνύματα 3.903 Reaction score 655 Η τιμή στα 45 ευρώ. Δεκτή κι ανταλλαγή με δέκτη που να έχει τουλάχιστον 8 μνήμες στα FM. Επικοινωνία με π.μ. Περιοχή Θεσσαλονίκη.
Η τιμή στα 45 ευρώ. Δεκτή κι ανταλλαγή με δέκτη που να έχει τουλάχιστον 8 μνήμες στα FM. Επικοινωνία με π.μ. Περιοχή Θεσσαλονίκη.
17 Ιουνίου 2023 #16 nikosxeng Μηνύματα 3.903 Reaction score 655 Δόθηκαν εκτός φόρουμ. Ευχαριστώ τον ιστότοπο για την φιλοξενία. Μπορεί να κλειδωθεί.