Δραστηριότητα

• mirage
    mirage reacted to alexis's post in the thread Ασφάλεια αυτοκινήτου with Like Like.
    Πάντα πάντα ΠΑΝΤΑ τροχαία ότι και να λένε, όποιος και να είναι. Και αν πάει να φύγει πολλές φωτογραφίες γιατί μετά πας μόνο δικαστικά...
  • Abessalom
    Abessalom replied to the thread Εδώ γελάμε.
    Όχι και τρείς ιντσες, "δυο δάχτυλα και κάτι" λέει η παραδοσιακή μέτρηση.
  • mirage
    mirage reacted to pankrok's post in the thread Ασφάλεια αυτοκινήτου with Like Like.
    Αστυνομία για μικροατυχήματα δεν καλούμε ,όπως επίσης δεν τους περιμένουμε σαν ηλίθιοι στη μέση του δρόμου κλείνοντας την κυκλοφορία...
  • mirage
    Γιατί; Δεν μηδενίζεται τίποτα. Μπορεί να αρνηθεί τα πάντα, ακόμα και αν έχει πέσει από πίσω σου, που είναι ας πούμε "by default" ευθύνη...
  • mirage
    Αν πας δικαστικώς... καλή τύχη. Ήμουν μοναδικός μάρτυρας σε ατύχημα που έγινε μπροστά μου γυρνώντας από δουλειά. Η δίκη έγινε 3 χρόνια...
  • gbeg
    Έχετε γειά κορίτσα. 😃
  • mirage
    mirage reacted to gonis's post in the thread Ασφάλεια αυτοκινήτου with Like Like.
    Φροντιδα ατυχήματος είναι η υπηρεσια που έπρεπε να καλέσεις και κάθε ασφαλιστική το παρέχει 24/7/365 με ένα τηλέφωνο. Τα υπόλοιπα θα...
  • mirage
    mirage reacted to gid's post in the thread Ασφάλεια αυτοκινήτου with Like Like.
    Την επόμενη φορά, μην κάνεις αυτό το λάθος... Πάντα αστυνομία για καταγραφή. Επιπλέον, αυτό που είπες στην ασφαλιστική σου ήταν...
  • mirage
    mirage reacted to gid's post in the thread Ασφάλεια αυτοκινήτου with Like Like.
    Δεν καταλαβαίνω τι σου φταίει η ασφαλιστική σου. Όπως φαίνεται αστυνομία δεν κάλεσες να καταγράψει το περιστατικό, και πίστεψες την...
  • kostas6a3
    UP στα 120€
  • K
    Δεν θα ήθελα να κάνω διαφήμιση ΑΛΛΑ η εμπειρία μου είναι θετικότατη. Δείτε εδώ https://www.arag.gr/nomiki-prostasia-oximatos-kai-odigou/...
  • bonepeeler
    Δεν θα ήθελα να κάνω διαφήμιση ΑΛΛΑ η εμπειρία μου είναι θετικότατη. Δείτε εδώ https://www.arag.gr/nomiki-prostasia-oximatos-kai-odigou/...
  • Dimifoot
    Ali Express και τρισαλί το πεπρωμένο πεϊνιρλί δεν ξεχωρίζω το βιολί μιζέρια πολυκαναλή Οι δε αναφορές σε στίχους του Άκη Πάνου ξυπνούν...
  • stampol
    stampol reacted to makis.pol's post in the thread Featured ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ NIRVANA with Like Like.
    Οπότε έχουμε 3 στρώσεις πετροβαμβακα 150 κιλών με ξύλο κόντρα πλακέ 18αρι εναλλάξ
  • stampol
    stampol reacted to makis.pol's post in the thread Featured ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ NIRVANA with Like Like.
    Ύψος πατώματος Νομίζω καθαρός ύψος μπροστά 2.88 Πίσω 294 Δεν παίρνω όρκο βέβαια διότι ξέχασα να τα γράψω

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster